CasualCases.nl logo

CasualCases.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CasualCases.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
720
CasualCases.nl logo
Website
casualcases.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen CasualCases.nl

De zoektocht naar het juiste hoesje voor jouw smartphone is er vaak eentje die niet al te gemakkelijk is. Je bent natuurlijk op zoek naar iets speciaal, maar toch mooi. Iets persoonlijk en toch ook universeel. Naar een praktisch hoesje dat toch voldoende bescherming biedt. Bij CasualCases.nl vind je een enorm aanbod aan ontwerpen. Ben jij op zoek naar reviews over CasualCases.nl? Naar wat klanten echt denken over de producten, levertijden en service van deze website? Benieuwd naar hoe mensen CasualCases.nl beoordelen? Op de pagina vind je al deze zaken terug. Zo vorm je in geen tijd een gefundeerde mening.

Over CasualCases.nl

CasualCases.nl is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van allerhande hoesjes en aanverwanten. De webshop werd opgericht in 2012 met als missie om een ruimer aanbod hoesjes op de markt te brengen. Bijvoorbeeld hoesjes met een bijzondere print, hoesjes gemaakt uit speciale materialen, hoesjes voor smartphones die misschien net iets minder vaak voorkwamen dan die van Samsung en Apple. Sinds die tijd tracht CasualCases.nl zich vooral te onderscheiden door een bliksemsnelle verzending, een uniek aanbod en een ongeëvenaarde service. Zo krijg je standaard bij CasualCases.nl dertig dagen bedenktijd en kan je ook jouw product gratis ruilen voor een alternatief. Zo wordt elke bestelling die voor 17 uur doorgegeven wordt dezelfde dag nog verzonden. Bovendien kan je ook altijd contact opnemen met het team achter CasualCases.nl om een eigen ontwerp voor te leggen of om een speciaal verzoek door te geven. CasualCases.nl heeft een eigen huismerk en is altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten ter onderscheiding.

Waarom kiezen voor CasualCases.nl?

CasualCases.nl heeft een enorm aanbod aan hoesjes voor smartphones en aanverwanten. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: smartphone hoesjes, tablet hoesjes, e-reader hoesjes, Macbook hoesjes en accessoires. Daarnaast is er ook een sale pagina. Op CasualCases.nl vind je hoesjes terug van merken als Dux Ducis, Guess, Caseme, Pierre Cardin, Northlife en nog veel meer. Er zijn hoesjes voor merken als Oppo, Google, Microsoft, OnePlus, LG, HTC, Nokia, Sony en natuurlijk ook Samsung en iPhone. Heb je het juiste hoesje voor jou gevonden? Dan betaal je geen verzendingskosten vanaf een bestelbedrag van vier euro. Om de verzending van jouw bestelling ten allen tijde te kunnen volgen krijg je een track & trace code toegestuurd na betaling. Betalen kan op verschillende manieren zoals met iDeal, PayPal, Bancontact, Billink en via een bankoverschrijving.

Is CasualCases.nl betrouwbaar?

Kan je erop vertrouwen dat je bij CasualCases.nl veilig kunt shoppen? Een belangrijk aspect is alvast dat CasualCases.nl een Nederlandse website is. Dat betekent ook dat informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel op de website terug te vinden is. Bovendien is de verbinding met de webshop een veilige op basis van een SSL-encryptie. CasualCases.nl beschikt over een eigen klantenservice en je vindt op de website ook een privacy policy en duidelijke algemene voorwaarden terug. Ten slotte is CasualCases.nl ook aangesloten bij meerdere keurmerken. Zo is het al jaren een lid van WebwinkelKeur en geniet je ook van een onafhankelijke kopersbescherming dankzij het e-trusted shops label. Aankopen tot 20 000 euro zijn verzekerd onafhankelijk van de betaalmethode.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen die je niet meteen beantwoord ziet op de website? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van CasualCases.nl. Dat kan telefonisch op werkdagen of per mail. Gaat jouw vraag over een bepaalde zending of een retour? Dan wordt er aangeraden om per mail contact op te nemen. Heb je een klacht voor CasualCases.nl? Dan kan je deze per mail overbrengen aan het bedrijf. Kom je niet samen tot een oplossing? Dan staat de dienst bemiddeling van de Stichting WebwinkelKeur voor je klaar. Daarnaast kan je sinds 2016 ook klachten aanmelden via het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een hoesje bij CasualCases.nl? Heb je op een andere manier ervaring met deze webshop? Wij zijn altijd op zoek naar reviews en beoordelingen van CasualCases.nl. Ben je bijvoorbeeld tevreden met de kwaliteit van de hoesjes? Gaan de kleuren af of blijven ze net lekker fel? Is de levertijd zoals aangegeven? Klopt het dat je geen verzendingskosten moet betalen bij bestellingen boven vier euro? Is CasualCases.nl een website waar je zou overwegen om vaker te kopen of net niet? Waarom wel of waarom niet? Schrijf jouw verhaal in de vorm van een review op deze pagina en help een ander!

Reviews over CasualCases.nl
Gerelateerde bedrijven
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
1 beoordeling
9
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
MediaMarkt logo
MediaMarkt
51 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
8,3
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ordered hard case week ago and haven’t received it yet.

I ordered hard case week ago and haven’t received it yet. No emails with sending information as well. Today I tried calling them but no answer on telephone, which is 06 number. I wouldn’t recommend them

Geplaatst op: 12-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vladimir H.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg blij

Ik heb de doorzichtige telefoonhoes met 2 schermbeschermers van deze website gekocht en ben erg blij met het product. Zeer eenvoudig te installeren en ik ben dol op deze kwaliteitsbeschermer! Zou opnieuw kopen en ze zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emma R.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CasualCases.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
1 beoordeling
9
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
MediaMarkt logo
MediaMarkt
51 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CasualCases.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CasualCases.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CasualCases.nl actief?

CasualCases.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CasualCases.nl reviews? Dan kun je naar de website van CasualCases.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie