Casimoda logo

Casimoda reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Casimoda reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1592
Casimoda logo
Website
casimoda.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Casimoda

De smartphone is ons heilig. Is een primaire levensbehoefte. En die smartphone moet je ‘kleden’ én beschermen. Dat kan met telefoonhoesjes en zeker met die van Casimoda. Om meer inzicht te krijgen in wat Casimoda je zoal te bieden heeft, hebben we hier een samenvatting van de reviews en ervaringen voor je gemaakt. Aan de hand daarvan kun jij eventueel ook voor een telefoonhoesje van Casimoda kiezen.

Over Casimoda

Casimoda is een online boetiek voor unieke en must have telefoonhoesjes. Casimoda maakt de hoesjes in eigen beheer en daardoor is altijd sprake van exclusiviteit. De collectie is nooit af want nog wekelijks is er aanvulling met nieuwe telefoonhoesjes. Ondertussen zijn er duizenden van deze hoesjes beschikbaar. Het maakt een beschermer van deze aanbieder uniek. Behalve aandacht voor het design wordt er uiteraard ook volop aandacht besteed aan de beschermende rol die de telefoonhoesjes moeten bieden. De telefoonhoesjes van Casimoda kunnen in elk geval tegen een stootje, en dat is uiteraard ook waar ze voor bedoeld zijn.

Waarom kiezen voor Casimoda?

Je kiest vooral voor deze aanbieder als je iets bijzonders en unieks zoekt. Iets dat een ander niet heeft en zeker als je allesbehalve ene standaard hoesje wenst. Casimoda heeft duizenden telefoonhoesjes beschikbaar onder meer voor de merken Apple, Samsung, Huawei, One Plus, LG, Sony, Motorola en HTC. Daarnaast is het zo dat het telefoonhoesje altijd snel geleverd wordt en dat de bezorging in zowel Nederland als België altijd gratis is. Tenslotte; meld je altijd aan voor de mailinglijst van deze specialist. Dat levert je namelijk 10 procent korting op.

Is Casimoda betrouwbaar?

De klanten die een telefoonhoesje hebben aangeschaft bij Casimoda weten het gezien de reviews en ervaringen zeker; je hebt te maken met een betrouwbare partner. Het product is betrouwbaar en de webshop en de organisatie zijn dat ook, getuige ook het Webshop Keurmerk waarover het beschikt. En bepaald niet elke online boetiek krijgt zomaar een dergelijk keurmerk. Dan doe je het gewoon goed als onderneming, want de criteria zijn best streng. De betrouwbaarheid en het vertrouwen werkt ook andersom. Casimoda namelijk, is nog een van de weinige online winkels die achteraf betalen mogelijk maakt. Over betrouwbaarheid gesproken; je vindt echt alle gegevens van de onderneming op de website tot aan het nummer va de KvK en het BTW nummer aan toe.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor reden dan ook een klacht hebben over Casimoda, dan wordt die in elk geval serieus genomen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat er expliciet gemeld wordt dat jij de klachten zowel schriftelijk – adres staat op de website- als per e-mail kunt sturen. Casimoda probeert de klacht vervolgens zo snel mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Met reviews en ervaringen krijg je vaak precies die informatie die je wenst. Het helpt je om steeds de goede keuzes te maken. Nu jij daar hier direct voordeel van hebt, mogen we je dan vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten? Het is ook voor jou slechts een kleine moeite, terwijl je er andere mensen een groot plezier mee doet.

Reviews over Casimoda
Gerelateerde bedrijven
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
MediaMarkt logo
MediaMarkt
50 beoordelingen
4,5
Phone-Factory.nl logo
Phone-Factory.nl
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke telefoon hoesjes

De levering van de producten is erg goed, alles was binnen 5 dagen geleverd maar dit was ook langerdan normaal door alle drukte. Het hoesje is erg sstevig en gaat niet zomaar kapot. De gaten voor de camera en de knoppen zijn allemaal goed uit gesneden.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dex V.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Casimoda
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
MediaMarkt logo
MediaMarkt
50 beoordelingen
4,5
Phone-Factory.nl logo
Phone-Factory.nl
1 beoordeling
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Casimoda een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Casimoda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Casimoda actief?

Casimoda is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Casimoda reviews? Dan kun je naar de website van Casimoda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie