Carsub.nl logo

Carsub.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Carsub.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4919
Carsub.nl logo
Website
carsub.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Carsub.nl

Carsub.nl is een aanbieder van merkonafhankelijke abonnementen voor auto's, die je per maand kunt opzeggen. Wil je graag meer te weten komen over Carsub.nl dan lees je hier ervaringen van hun klanten. Lees deze reviews en maak een weloverwogen besluit of jij ook voor een auto via het abonnement van Carsub.nl zal kiezen. Dit is interessant voor particulieren, zakelijke rijders of expats die enkele maanden in Nederland verblijven.

Over Carsub.nl

Carsub.nl is in de zomer van 2020 opgericht door Richard van den Hoeven, en Wouter Reinder. Hun doel is het aanbieden van een flexibel auto-abonnement zonder de beperkingen van een leasecontract. Ze willen hun klanten een abonnement kunnen aanbieden dat aansluit bij hun persoonlijke wensen. Dit maakt het bedrijf interessant voor particulieren, bedrijven of expats, die slecht kort of af en toe een (extra) auto nodig hebben.

Waarom kiezen voor Carsub.nl

Klanten kiezen voor Carsub.nl omdat ze een flexibel huurcontract afsluiten voor een nieuwe auto of occasion. Het contract sluit je vanuit huis af. Hier zoek je de auto uit die bij jou past, waarna de auto binnen 7 dagen op de stoep staat. Omdat je het contract per maand kunt opzeggen, of omruilt voor een andere model auto, is een proefrit niet nodig. Via de website kies je voor het gewenste automerk, het model en de maximale maandkosten, waarna de beschikbare modellen in beeld verschijnen. Het huurcontract is inclusief verzekering, reparatie, onderhoud, wegenbelasting en pechhulp, met een eigen risico van € 1500 per incident. Kies je voor een lager eigen risico, dan betaal je voor de auto een modelafhankelijke toeslag. Kies je voor deze constructie, dan heeft de auto geen bijtelling en rij je per maand 1250 km vrij.

Is Carsub.nl betrouwbaar?

Als jong bedrijf heeft Carsub.nl nog geen prijzen, keurmerken of awards. Het bedrijf is niet aangesloten bij een branchevereniging. Daarnaast zijn ze zichtbaar op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Het aanbod van verschillende automerken is ruim. Ze verhuren achttien verschillende merken in verschillende prijsklasse.

Klantenservice en klachten

Een klantenservice wordt niet genoemd, maar het bedrijf is telefonisch of via e-mail bereikbaar. Wil je snel contact, dan is WhatsApp de snelste manier om het bedrih=jf te bereiken. Klanten melden zich eerst aan als Carsub member, waarna ze toegang krijgen tot alle diensten. Bij klachten is het Nederlands recht van toepassing. Bij klachten proberen ze de klacht eerst samen met de klant op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Bij Carsub.nl kun je op flexibele basis auto rijden. Alle kosten, behalve de brandstofkosten, zijn in het abonnement opgenomen. Ben jij klant of klant geweest van Carsub.nl. dan is jouw ervaring belangrijk om andere mensen een goed beeld te geven over het bedrijf. Als je hier een review over Carsub.nl achterlaat, dan kunnen geïnteresseerden jouw mening lezen en hierdoor zelf een goed beeld over het bedrijf krijgen. Hierdoor maken ze een weloverwogen besluit of ze in de toekomst ook een flexibel abonnement bij Carsub.nl gaan afsluiten. Reviews over Carsub.nl
Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
4 beoordelingen
8,8
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Carsub.nl

Carsub.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Carsub.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Carsub.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Carsub.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van carsub.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van carsub.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Carsub.nl.

Geplaatst op: 28-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Carsub.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
4 beoordelingen
8,8
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Carsub.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Carsub.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Carsub.nl actief?

Carsub.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Carsub.nl reviews? Dan kun je naar de website van Carsub.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie