Bouwbink logo

Bouwbink reviews, ervaringen en beoordelingen

Bouwbink reviews, ervaringen en beoordelingen
1573
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Bouwbink

Het bedrijf Bouwbink is geverifieerd door ons. De webshop Bouwbink is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bouwbink is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bouwbink maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bouwbink is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Bouwbink. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bouwbink.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede en duidelijke site

De site is erg duidelijk en overzichtelijk. Er wordt keurig geleverd volgens de afspraken die er worden gemaakt. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed.

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lianne V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bouwbink


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
2 beoordelingen
9
De Verfzaak logo
De Verfzaak
4 beoordelingen
6
Internet-HomeandGarden logo
Internet-HomeandGarden
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bouwbink een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Bouwbink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bouwbink actief?

Bouwbink is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap en huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bouwbink reviews? Dan kun je naar de website van Bouwbink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie