Blackshark logo

Blackshark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Blackshark reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Blackshark

Het bedrijf Blackshark is geverifieerd door ons. De webshop Blackshark is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Blackshark is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Blackshark maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Blackshark is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Blackshark te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Blackshark.

Geplaatst op: 10-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Blackshark


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dealbanana logo
Dealbanana
2 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
4 beoordelingen
6,3
CuteStuff.nl logo
CuteStuff.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Blackshark een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Blackshark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Blackshark actief?

Blackshark is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , entertainment en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Blackshark reviews? Dan kun je naar de website van Blackshark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie