Berko h.o logo

Berko h.o reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Berko h.o reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5043
Berko h.o logo
Website
berko.org
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Berko h.o

Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten met Berko h.o? Op deze pagina hebben we de reviews van Berko h.o op een rij gezet, zodat je een idee krijgt van de kwaliteit van de producten en service van dit bedrijf. Lees de ervaringen van andere klanten en maak een weloverwogen beslissing voordat je bij Berko h.o gaat kopen. Bij Berko h.o staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en dat zie je terug in de vele positieve reviews van klanten.

Over Berko h.o

Berko h.o is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschap, machines en aanverwante artikelen. Het bedrijf is gevestigd in Nederhorst Den Berg en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in deze branche. Berko h.o richt zich vooral op de zakelijke markt, maar ook als particulier ben je welkom bij dit bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Berko h.o staat bekend om zijn uitstekende service, klantgerichtheid en hoge kwaliteit producten. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat betekent dat Berko h.o voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Waarom kiezen voor Berko h.o?

Berko h.o biedt een uitgebreid assortiment aan gereedschap, machines en aanverwante artikelen. Het bedrijf levert zowel aan particulieren als aan bedrijven en is gespecialiseerd in de verkoop van hout- en metaalbewerkingsmachines, lasapparatuur en compressoren. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf en het uitgebreide assortiment is Berko h.o een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar gereedschap en machines.

Is Berko h.o betrouwbaar?

Ja, Berko h.o is betrouwbaar. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Berko h.o is ISO 9001:2015 gecertificeerd, wat betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Daarnaast heeft Berko h.o een uitstekende klantenservice die altijd voor je klaar staat. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar via de telefoon of e-mail en heeft een fysieke winkel in Deventer waar je terecht kunt voor advies en vragen. Ook heeft het bedrijf een showroom waar je diverse machines kunt bekijken en uitproberen.

Klantenservice en klachten

Berko h.o hecht veel waarde aan goede service en klanttevredenheid. De klantenservice van het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar via de telefoon of e-mail. Berko h.o is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur en via e-mail 24 uur per dag. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben over het product of de dienstverlening van Berko h.o, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Berko h.o hanteert een duidelijk klachtenbeleid en streeft ernaar om klachten zo snel mogelijk af te handelen. Het is daarom aan te raden om bij een klacht zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice van Berko h.o, zodat zij de klacht kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij anderen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing om bij Berko h.o te kopen? Laat dan jouw beoordeling achter! Door jouw ervaringen te delen, kunnen andere mensen een beter beeld krijgen van de producten en service van Berko h.o. Het is waardevol om te weten wat anderen vinden van dit bedrijf, dus aarzel niet en deel jouw mening. Zo kunnen we samen anderen helpen bij het maken van een goede keuze!

Reviews over Berko h.o

Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Berko h.o

Het bedrijf Berko h.o is geverifieerd door ons. De webshop berko.org is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Berko h.o is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Berko h.o maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Berko h.o is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van berko.org te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-04-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Berko h.o


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
Handyman logo
Handyman
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Berko h.o een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Berko h.o. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Berko h.o actief?

Berko h.o is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Berko h.o reviews? Dan kun je naar de website van Berko h.o gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie