Belvilla logo

Belvilla reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Belvilla reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Belvilla logo
Website
belvilla.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Belvilla ervaringen

Als je dan eindelijk op vakantie gaat wil je ook zeker weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zeker als je een villa gaat boeken wil je dat er voldoende conform is, lekker schoon en een uitstekende omgeving heeft zodat jij optimaal kan genieten van je vakantie. Het is dan ook zeker geen overbodig luxe om te bekijken wat andere van Belvilla vinden. Lees hieronder alle Belvilla ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten en wees zeker dat dit je juiste aanbieder is voor jou vakantiehuis!

Over Belvilla

Met meer dan 30 jaar ervaring in de reisbrach is Belvilla uitgegroeid tot marktleider van de benelux op het gebied van vakantiehuizen. Met vakantiehuizen in onder meer Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië zijn er jaarlijks meer dan 550.000 gasten in de vakantiehuizen van Belvilla. De kracht van Belvilla is om hun klanten te verzekeren van een uniek vakantiehuis in een ideal omgeving met vooral een aantrekkelijke prijs. Met meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 verschillende Europese landen is er genoeg keuze in iedergeval. Zo bieden ze vakantiehuizen aan ana de kust, in de bergen, maar ook gewoon in het stadscentrum van populaire vakantiebestemmingen. Wil jij rustig in je eigen pyama lekker wakker worden in je eigen tuin, heerlijk kunnen naborrelen zonder op de tijd te letten en je eigen privezwembad hebben. Dan is een eigen vakantiehuis precies hetgene wat jij zoekt! Ontspannen en met alle privacy van je vakantie genieten is dan ook wat hoog bij Belvilla in hun vandel staat!

Verzekerd van een top vakantiehuis

Alle vakantiehuizen bij Belvilla zijn beoordeeld volgens strikte criteria. Deze criteria worden in overleg met huiseigenaren elke weer geperfectioneerd zodat Belvilla alleen de allerbeste vakantiehuizen aanbied voor een aantrekkelijke prijs! Naast de strenge criteria van Belvilla spelen recenties van klanten ook een belangrijke rol bij Belvilla. Doormiddel van een eigen beoordelingssysteem kan Belvilla zien wat de klanten van het vakantiehuis vonden. Mocht er dus een vakanthuis voorbij komen welke niet voldoet aan de klaten hun eisen dan grijpt Belvilla hier direcht op in.

Belvilla ervaringen

Naast het eigen beoordelingssysteem zijn onafhankelijke Belvilla ervaringen ontzettend belangrijk. Heb jij dus al Belvilla ervaringen en wil jij deze delen met andere consumten. Plaats je Belvilla ervaringen dan op deze site en help andere consumenten met jou Belvilla ervaringen.

Gerelateerde bedrijven

Telfort logo
Telfort
6 beoordelingen
5
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
2 beoordelingen
7
Canvasfotos.nl logo
Canvasfotos.nl
2 beoordelingen
10
7,8
74% zou hier weer kopen
16 beoordelingen
Ervaringen met Belvilla

Belvilla is geverifieerd door ons expert team. De webshop Belvilla bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Belvilla lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Belvilla. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van belvilla.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van belvilla.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
a ghost company

They never respond to mails or phone!! I am a home owner and, although I have informed them several times that my property is NOT AVAILABLE any longer since June 2020, they still make INVALID bookings for my property!! Are they scammers or what???!!

Geplaatst op: 19-07-2021
Geschreven door: Unfortunate owner Β.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super!

Bij Belvilla een mooie villa geboekt in Frankrijk. We wilden weer eens wat anders dan een camping maar een mooi huisje met eigen zwembad. Dat hadden we hier en de omgeving was ook erg mooi, geen andere mensen in de buurt en ook geen strand. Ik vond dat een voordeel voor de rust, maar mijn man had eigenlijk meer drukte gewild. Dus het is maar net wat je wil. Verder was alles uitstekend geregeld. We hadden er ook een auto bij gehuurd, ook wel nodig, want we zaten dus best ver van het centrum af. Het is wel iets duurder dan we gewend waren maar ook wel veel mooier en exclusiever. 

Geplaatst op: 30-06-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niets op aan te merken

Enorme keuze, kwaliteit is altijd goed. Maar de huisjes zijn vaak wel aan de prijs. Maar voor kwaliteit moet je ook willen betalen. Zeker als je na een jaar lekker tot rust wil komen.

Geplaatst op: 15-07-2015
Geschreven door: Josianne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie villas in heel Europa

Het aanbod van Belvilla is enorm en we hebben al meerdere landen bezocht met de familie en verblijven als sinds 1998 in huisjes van Belvilla. Altijd top keuze en de prijs...ja het is niet altijd even goedkoop maar kwaliteit krijg je altijd.

Daarom nooit een andere aanbieder geprobeerd..en waarom zou ik ook.

Geplaatst op: 24-01-2015
Geschreven door: Fam V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima partij

Goede partij om een villa te huren. Website heeft een goede interface waardoor je gemakkelijk het process doorloopt. Volgende keer weer deze betrouwbare aanbieder!

Geplaatst op: 25-06-2021
Geschreven door: Karlijn B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Al meerdere keren geboekt

We hebben al meerdere keren bij Belvilla geboekt en elke keer verloopt het hartstikke soepel. Ik ben altijd tevreden over hoe georganiseerd ze te werk gaan. Alles gaat altijd probleemloos en het online reserveren is super snel geregeld. Ook voor last minute reizen!

Geplaatst op: 28-04-2021
Geschreven door: Pieter S.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijke communicatie

Afgelopen jaar was er een klein misverstand bij het boeken maar dit is super snel opgelost. Ze hebben een duidelijke communicatie en reageren ook altijd erg snel. Ze geven ook altijd veel informatie over het huis en het boeken gaat altijd heel gemakkelijk en vlot.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: Jesse B.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overzichtelijke site

De site is super overzichtelijk en duidelijk. De verwerking gaat ook heel snel en alles wordt snel voor je geregeld. Er zijn veel mogenlijkheden in de betalings methodes en je krijgt meteen bericht als alles gepland en geregeld is.

Geplaatst op: 17-06-2021
Geschreven door: Jarno V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel eenvoudig

Het boeken van een huisje is heel gemakkelijk. Alles was super duidelijk beschreven en het was heel duidelijk. Ook tijdens het verblijf was het ook allemaal goed geregeld.

Geplaatst op: 25-04-2021
Geschreven door: Gerrit D.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
BEDANKT

BEDANKT VOOR HET NETJES OPLOSSEN VAN MIJN PROBLEEM BELVILLA. DE VOLGENDE KEER BOEK IK ZEKER WEER VIA JULLIE! THANKS

Geplaatst op: 07-04-2021
Geschreven door: Jessica G.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Heerlijke vakantie gehad in een huisje van Belvilla in Spanje. Luxe ingericht.

Geplaatst op: 13-03-2021
Geschreven door: Jim W.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte ervaring met hun service en oplichterij

Een boeking gedaan. Eerste instantie geannuleerd door ons maar binnen geen uur later ons bedacht om de boeking weer toch door te laten gaan maar dat kon niet meer. Kreeg geen geld terug, geen ander optie, geen uitzondering, geen mederwerking enof service. Alleen een omboeking voor meerwaarde. Zeer slechte kwaliteit deze bellvilla.

Geplaatst op: 20-07-2021
Geschreven door: Moh M.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk om via Belvilla te verhuren

Belvilla is echt een blamage! We verhuren meerdere vakantiehuisjes via Belvilla maar het is echt verschrikkelijk. Komen afspraken niet na, er wordt niet schoongemaakt en er wordt veel, erg veel stukgemaakt door gasten. Gasten worden ook niet gecompenseerd en laten ze in de kou staan (letterlijk). Nu is mijn huis onverhuurbaar door schade en mailen ze alleen naar de gasten dat de huiseigenaar de boeking heeftgeannuleerd. Erg slecht! Gasten hadden een leuke vakantie gepland en die valt totaal in het water nu! Het aansluiten bij Belvilla is zo geregeld, maar daarna...

Geplaatst op: 19-07-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Belvilla

Je boekt een vakantie maar kan vanwege code oranje niet naar de bestemming, tenzij je onverzekerd op reis wil gaan en het hele verblijf in quarantaine moet. Dit is voor Belvilla geen reden om te annuleren, zij komt immers haar verplichtingen na.
Verzetten kan tegen meer dan de helft van het bedrag van de reissom. Communicatie loopt zeer stroef, ze draaien een script af aan de telefoon, denken niet oplossingsgericht, leven zich niet in in de situatie van de klant en gaan enkel voor het eigen gewin. Je moet je schamen als je voor zo’n organisatie wil werken. Voor ons NOOIT meer Belvilla.

Geplaatst op: 02-05-2021
Geschreven door: G T.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ze liegen en houden je aan het lijntje

Met onze vriendengroep proberen wij inmiddels al 9 maanden geld terug te krijgen van een boeking die we door Corona moesten annuleren. Ondanks wekelijks bellen en mailen worden we alleen maar aan het lijntje gehouden en voorgelogen. Enorm slecht bedrijf, geen goed woord over te zeggen.

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Belvilla


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Telfort logo
Telfort
6 beoordelingen
5
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
2 beoordelingen
7
Canvasfotos.nl logo
Canvasfotos.nl
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 16 beoordelingen geplaatst over Belvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 74% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Belvilla actief?

Belvilla is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Belvilla reviews? Dan kun je naar de website van Belvilla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie