Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
247 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
247 beoordelingen
7,7
5 sterren
64%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
24%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Joep
Joep
16-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
SUPER

Heb onlangs een blackberry priv besteld en van begin tot eind is alles duidelijk.
De site is overzichtelijk en volledig.
Wat opvalt zijn de prijzen van belsimpel deze liggen lager dan bij andere winkels/ websites

Goede service als je vragen over een product of bestelling hebt en ook als het product verzonden is word je goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevind en wanneer deze bezorgd word

Kortom prima bedrijf!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Op zoek naar een nieuwe telefoon kwam ik terecht op belsimpel.nl. Een ruim aanbod in telefoons (met of zonder abonnement). Bestellen ging snel en de levering van de telefoon was goed verpakt en kon er inderdaad gelijk mee aan de slag! Mijn volgende telefoon ga ik hoogstwaarschijnlijk weer hier bestellen. Topsite en service!

profielfoto van Fred Z.
Fred Z.
13-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon een goede ervaring

Snelle levering, zeer goede prijs!

profielfoto van Johan
Johan
11-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon doen

Goede prijs en lekker snel bezorgd!

profielfoto van Jacek
Jacek
11-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Op zondag 23:00 besteld, maandag om 09:00 in huis, geweldige service. Tevens de beste prijs op internet. Zeer goede ervaring met belsimpel.

profielfoto van Ronald K.
Ronald K.
08-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Losse Lumia 950 en Samsung J5 2016 besteld

Gelijk maar 2 smartphone besteld bij Belsimpel.nl

Via de mail wordt je goed geïnformeerd en de volgende dag het pakket in ontvangst kunnen nemen.

Goed verpakt en beide toestellen al een tijdje in gebruik en alles werkt naar behoren.

TOP!

profielfoto van Martijn L.
Martijn L.
08-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
beoordeling

Perfect gegaan. Op zaterdag de bestelling gedaan en op zondag keurig bezorgd. Netjes en snel.

profielfoto van S.Wolf
S.Wolf
08-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer prettige ervaring

Zeer prettige ervaring met Belsimpel, makkelijke en overzichtelijke site, duidelijk met ook simpel bestelproces. Supersnelle en veilige levering, kortom uitstekend !!!

profielfoto van Frans V.
Frans V.
05-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Supersnelle levering.
Zoals aangegeven op de website.
Niks op aan te merken

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
3152949693 Bestelling

Galaxy s7 besteld omdat die bij Belsimpel bijna het goedkoopste was en als bedrijf goed scoorde. Levering zonder problemen volgens de belofte.

profielfoto van Peter
Peter
03-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung galaxy s6

Prachtige aanbieding voor de samsung galaxy s6. Gelijk gekocht en al snel had ik hem binnen.
Blij met de snelle service.

profielfoto van Desire
Desire
03-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel, makkelijk en tegen een goede prijs

Ik heb de iPhone SE besteld bij Belsimpel. Een dag later had ik hem al in huis. Keurig afgeleverd door DHL.
De website is makkelijk, duidelijk en overzichtelijk. Al met al een hele prettige ervaring en zeker een aanrader voor anderen om gebruik van te maken.

profielfoto van Noot
Noot
02-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

levering netjes en goedkoop

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
helemaal prima, steeds weer

snelle levering, heldere communicatie

profielfoto van Anneke
Anneke
28-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
prima; snelle levering

De levering van de telefoon ging prima.
Volgende dag in huis.
Ook nog eens een gratis verzekering van drie maanden.
Top !

profielfoto van Dennis
Dennis
28-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste winkel van dit moment!

Ben al een paar jaar tevreden over belsimpel.nl van het voor jaar Nexus 6p gekocht omdat hij hier het goedkoopste was. Half jaar later nog een Nexus 6p gekocht voor mijn vrouw. En een paar week geleden een tablet gekocht ook bij belsimpel, en dat is simpel weg omdat ik zo tevreden ben over de service, snelheid van het verzenden en de laagste prijs.

Top winkel!

profielfoto van Caroline
Caroline
27-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung S6

Helemaal tevreden, de beste prijs die ik kon vinden, heel snel geleverd, en hij kwam ook nog ongedeerd binnen :)

profielfoto van Nick
Nick
27-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
In één woord: top!

Online voor de tweede keer een los toestel besteld bij Belsimpel.nl
Net als de vorige keer eenvoudig en snel te bestellen, keurig (en op tijd) geleverd en voor een scherpe prijs. Geen enkele reden om ook maar één seconde een alternatief te overwegen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima geregeld

Bestellen was een makkie. Betalen ook. Volgende dag geleverd. Goed verpakt. Tja wat nog meer. Niets.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goede prijs

Mooie aanbieding, snel geleverd. Duidelijke informatie over verwerking en leveringstatus.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kei goed

Bij Belsimpel is het gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Top.

profielfoto van JP K.
JP K.
24-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung J5

Ik heb op internet gezocht naar een nieuwe telefoon en we kwamen bij belsimpel.nl te recht en die had nog een Samsung J5 liggen en die had ik gelijk bestelt en de volgen dag al in huis dat is zeer snel.

profielfoto van Nina
Nina
24-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

De bestelling was heel snel afgerond en ik kon de bestelling meteen de dag erna ophalen bij een servicepunt. Ik zou hier zeker nog een keer winkelen!

profielfoto van Marieke
Marieke
24-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhone

Besteld en snel geleverd, niks mis mee. Goede anomieme verpakking.

profielfoto van Maria
Maria
22-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Blij met mijn bestelling.

Na me goed te hebben "ingelezen" heb ik besloten een LG g4 te kopen.Besteld bij Belsimpel,deze werd binnen 3 dagen keurig afgeleverd met alles erop en eraan, voor een prachtige prijs.Bij een instelprobleem waar ik niet uit kwam heb ik contact opgenomen en werd meteen, zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
Hulde!!

profielfoto van Anita
Anita
21-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy J5

Super fijne telefoon!
Alles werkt snel en perfekt!
En voor een mooie prijs!
Snel thuis geleverd via Bel.simpel.

profielfoto van Senna O.
Senna O.
21-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Mijn ervaring met belsimpel is super. Donderdag avond besteld vrijdag middag al in huis. zeker de moeite waard om nog een keer iets via belsimpel te bestellen. Topp winkel!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
20-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer aan te raden

Ik heb een Nexus 5x besteld. Bij belsimpel de goedkoopste prijs.
Belsimpel stuurde duidelijke mails over de levering. Binnen de levertijd afgeleverd.

Ik heb van tevoren nog een vraag gestuurd naar de klantenservice en ik werd binnen 12 uur terug gemaild.

profielfoto van Janine
Janine
20-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden klant!

Snel thuis bezorgd en tevreden over mijn bestelling!

profielfoto van Wendy
Wendy
20-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhone SE

Ik bestelde de iPhone SE bij Belsimpel (de goedkoopste online) om 21:30 en de volgende dag werd deze helemaal naar wens en goed verpakt geleverd. De communicatie rond het bestelproces en levering was snel en helder. Bij het openen van de verpakking werd ik verrast door de opdruk aan de binnenkant waarin ik gefeliciteerd werd met mijn aankoop. Een aanrader dus!

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10