Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
247 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
247 beoordelingen
7,7
5 sterren
64%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
24%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Rogier
Rogier
19-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Prima,
Pas om 10 uur besteld volgende dag gewoon in huis!!

profielfoto van René
René
19-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

Een toestel volledig naar wens. goede prijs/kwaliteit verhouding.
Opnieuw een snelle service van Belsimpel.nl

profielfoto van Roy S.
Roy S.
19-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super!

Top top top! Goedkoop, snel, en zonder problemen mijn nieuwe telefoon binnen gekregen. Ook heel makkelijk dat je meteen een optie krijgt om een hoesje te kopen! Een aanrader!

profielfoto van Aad D.
Aad D.
18-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service

Razend snel geleverd en keurig op tijd bezorgt.

profielfoto van Bohlmeijer
Bohlmeijer
17-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goed bedrijf!

Heb nu voor derde keer een telefoon gekocht via belsimpel. Maar prima service, snelle levering en eerlijke prijzen. Echt een aanrader.

profielfoto van Arjan
Arjan
17-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Honor 8

Vorige week dinsdag ben ik de trotse eigenaar geworden van de honor 8. Maandag avond besteld en netjes bezorgd bij het post NL afhaalpunt. Daarna installeren en viel van de ene verbazing in de andere. Het is een top telefoon met daarbij de snelle service van bel simpel! Bedankt!!!

profielfoto van WENDY
WENDY
14-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zoals altijd: fantastisch geregeld!

Prima site, fijn dat je items kunt vergelijken. Vrijdag avond heel laat besteld, zaterdag al in huis. Ivm een andere, eerdere bestelling een keer gebeld - ben uitstekend geholpen. Petje af!

profielfoto van Jose S.
Jose S.
14-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
as advertised

delivery was pretty fast, the mobile had a very good price compared to other internet shops, it arrived well protected and complete, exactly as advertised. well done.

profielfoto van Elisa
Elisa
13-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung s6

Besteld en volgende dag in huis. Heel blij met mijn nieuwe mobiel. En ook nog eens de voordeligste die online te vinden was !

profielfoto van Raoul
Raoul
13-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Doet wat het moet doen

Probleemloos alles verlopen en houd je goed op de hoogte tijdens de verzending

profielfoto van Kim
Kim
12-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

Ja, als je echt niets te klagen hebt dan valt er weinig te zeggen. Tuurlijk zou ik het fijner vinden als de mobiel die ik aangeschaft heb goedkoper was. De levering was snel, prima verpakt (doos was erg grappig), erg fijn dat het hoesje gratis erbij kwam. Gewoon prima.

profielfoto van Hetty
Hetty
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
samsung J5

de bestelling van mijn samsung J5 met belsimpel is prima verlopen, en snel. en nog de goedkoopste ook.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend bedrijf

Is iedere keer de goedkoopste. Met combinatiekorting erg voordelig. Alles onder één dak. Topper!

profielfoto van Cem
Cem
10-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Grandiose Service

Dit is al de derde telefoon in 2 jaaar tijd die ik bij Belsimpel koop. Altijd de laagste prijs en supersnel geleverd. Ook de aandacht voor het product is altijd piekfijn aanwezig.

profielfoto van Edit B.
Edit B.
07-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel en goed

Ongelooflijk hoe snel mijn bestelling er was. Vrijdagavond laat besteld en zaterdag voor 9 uur aangeboden. Enige webshop waar deze kleur nog op voorraad was. En goedkoopste. Helaas handleiding alleen in Portugees maar gelukkig sprak alles voor zich.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Moto G 3de Gen 8GB

Een heel fijn toestel. Accu gaat lang mee. Is gebruikersvriendelijk. Een echte aanrader.

profielfoto van Peter
Peter
07-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Iphone se

Ik had een nieuwe telefoon nodig, en heb die besteld bij belsimpel.nl
Snel geleverd, de volgende dag en ze waren ook nog eens de goedkoopste!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Everything great

This is the third time I have used BelSimpel - and as usual the experience was fault free. Great price, great service and good product.

profielfoto van Rolf
Rolf
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung telefoon

De telefoon besteld via belspel. Super snelle levering zeer te vrezen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Accessoires bestellen

Nog snel even wat accessoires nodig bij je nieuwe telefoon? Je zoekt de telefoon op en krijgt de accessoires gelijk voorgesteld. De volgende dag in huis, dus ideaal. En voor een goede prijs

profielfoto van Rene
Rene
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung gallaxy j3 3016

Goed toestel, snel geleverd.
Was voor mijn 13jarige zoon.Hij is er gelukkig mee.

profielfoto van Hans
Hans
05-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
samsung s7

ben zeer tevreden over mijn toestel nog wel bezig om alles een beetje uit te proberen maar dat gaat wel lukken denk ik. het enige wat me nog niet lukt is om facebook met mijn agenda te synkroniseren kan geen acount aan maken dat is gekomen volgens mij naar de update van het samsung toeste.
maar ben een zeer tevreden prsoon.

profielfoto van Merel
Merel
04-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top

22h besteld, dag daarna in huis!

profielfoto van Hendriks
Hendriks
04-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Belsimpel

Simpel bestellen en snel met bezorgen.
Dat maakt alles een stuk simpeler ??

Mn volgende telefoon bestel ik gewoon weer simpel via belsimpel.

profielfoto van Ruben K.
Ruben K.
03-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende aankoop.

Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij belsimpel.nl en het is mij zeer goed bevallen. Het bestellen zelf op belsimpel.nl is allemaal heel simpel, en je wordt heel snel geholpen door de site heen om zo te betalen. De levertijd klopte ook helemaal, alleen was PostNL 1,5 uur te laat. Maar ik had me telefoon wel de volgende dag al iniet huis zoals beloofd werd op de site van belsimpel.nl. ik ben zeer tevreden over mijn telefoon, en ik zou iedereen aanraden om hun nieuwe telefoon ook bij belsimpel.nl te gaan kopen. Echt een top bedrijf!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer grote keuze en supersnelle levering

Als postbezorger van PostNL gaan wij bij het bezorgen zelf de brievenbuspakjes met de eigen smartphone scannen. Ik kwam er achter dat mijn huidige telefoon daar niet goed mee overweg kon en had dus met spoed een nieuwe nodig. Via Belsimpel had ik snel gevonden wat ik wilde, die avond nog besteld en de volgende dag al binnen, echt super goed!

profielfoto van Leon
Leon
02-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Motorola Moto G4 Black

Prima apparaat voor een redelijke prijs. Belsimpel leverde keurig de volgende dag al af in neutrale doos.

profielfoto van Esther J.
Esther J.
01-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Topservice

Duidelijke site, levering gebeurt echt razendsnel. Vóór 23.30 uur besteld en ik had m de volgende dag om 12 uur. Heel goed!

profielfoto van Martin
Martin
30-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Super snel en netjes verpakt.

profielfoto van Jos S.
Jos S.
29-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung A3

Perfect toestel met kraak helder beeld.snel en accu gaat lang mee.
levering van toestel door belsimpel was razend snel, zoals belooft Door belsimpel volgende ochtend al in huis.
Kan het dan ook voor iedereen aanraden, snelle en betrouwbare firma.

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10