Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

247 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
247 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
247 beoordelingen
7,7
5 sterren
64%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
24%
7,7
7,7
7,7
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Werner
Werner
30-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
lumia 950 gekocht

top gsm
SUPERSNELLE levering!!

profielfoto van Werner
Werner
30-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
MICROSOFT LUMIA 950 GEKOCHT

top telefoon en SUPERSNELLE levering

profielfoto van Angela
Angela
26-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top service!

Super snelle service! Nog na 18u besteld de volgende dag in huis! Duidelijke en correcte communicatie over de order status.
En goedkoopste prijs!
Toestel werkt perfect, wat wil je nog meer?
In een woord super!

profielfoto van AvdC
AvdC
26-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy Xcover 3 VE G389F Dark Silver

Fijne telefoon, handig in gebruik en dit keer gekozen voor een stof en waterdicht model.
Snelle levering en fijne afhandeling.
De prijs is zoals altijd prima!
We zijn heel blij met deze telefoon via Belsimpel,

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
huawei

perfect geregeld bij belsimpel zeer tevreden

profielfoto van Bauke
Bauke
25-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Uitgezocht omdat ze de goedkoopste waren met een nieuwe 5S. Zoals beloofd binnen 24 uur geleverd. Echt top!

profielfoto van Laura
Laura
25-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Excellent toestel

Wat een toestel. Erg tevreden over de prestatie van de Nexus. Strakke vormgeving, mooi groot 5,7 inch scherm met super kwaliteit. Ook tevreden over het geluid. 2 mooie boxjes aan beide zijden van het scherm. Enorm snel in gebruik en mooi kaal systeem.

profielfoto van Herman
Herman
25-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Snelle service bedankt

profielfoto van J.v.Pinxten
J.v.Pinxten
25-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wederom erg te vrede klant

Meerdermalen toestel gekocht . Een snelle levering van Belsimpel. Netjes verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Toestel werkt perfect. Op de site genoeg info over specificaties en eigenschappen van de Samsung Galaxy S6 32Gb zelf een PDF van de handleiding. Dus wederom erg te vrede klant.

profielfoto van Hans
Hans
23-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung telefoon

Super vandaag besteld morgen in huis

profielfoto van Mara
Mara
22-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy J5 2016 gold

Ik heb mijn telefoon op maandag avond besteld en dinsdag ochtend kwam hij al binnen. Super service en super tevreden over mijn telefoon! Ik had hem besteld betaald en een dag later was hij al 1 euro goedkoper, nu bijna 2 weken verder is hij nog goedkoper geworden. Dat is een beetje jammer maar voor de rest super tevreden! En de Samsung Galaxy j5 2016 gold was en is bij betwijfel het goedkoopst!

profielfoto van Mara
Mara
22-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy J5 2016 gold

Ik heb mijn telefoon op maandag avond besteld en dinsdag ochtend kwam hij al binnen. Super service en super tevreden over mijn telefoon! Ik had hem besteld betaald en een dag later was hij al 1 euro goedkoper, nu bijna 2 weken verder is hij nog goedkoper geworden. Dat is een beetje jammer maar voor de rest super tevreden!

profielfoto van Webers
Webers
05-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima service

Goed assortiment. Snel gekozen en snel geleverd voor een prima prijs.

profielfoto van Bernard P.
Bernard P.
04-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Motorola New Moto G 4G

Wat een prima prijs (€ 141,00!) voor dit fijne toestel. Vlotte en degelijke verzending en duidelijke instructies.

profielfoto van Andre
Andre
04-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
belsimpel

Gewoon tevreden, prima keuzemogelijkheden, stipte levering!!

profielfoto van Thomas V.
Thomas V.
03-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden.

Telefoon was 2de dag binnen gekomen nadat hij de vorige dag mee terug was genomen omdat er niemand thuis was, opzich geen probleem. De volgende dag was mijn nieuwe telefoon binnen en de kwaliteit is uitstekend! Bedankt voor de service en misschien bestel ik hier wel weer eens. Groet, Thomas

profielfoto van Huib
Huib
02-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Galaxy J5

Bel Simpel had simpelweg de scherpste prijs. Duidelijke communicatie en snelle bezorging. Perfect dus.

profielfoto van Dhr. H.
Dhr. H.
02-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung galaxy J5

mooi groot scherm; makkelijke bediening.
op zondagmiddag besteld en eind maandagochtend al in huis!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
01-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
verzending was erg goed!

De mobiel werkt erg goed. Verzending was ook erg goed! Ik had het vlak voor 23.00 besteld, en het kwam al de volgende dag thuis aan (in de middag)! Service:uitstekend!

profielfoto van E V.
E V.
30-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Superservice

Mobiele telefoon met hoesje gekocht voor verjaardag .natuurlijk weer op laatste moment,zaterdag.tot mijn verrassing werd de tel én het hoesje op zondag gebracht.keurig!

profielfoto van Frans
Frans
29-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung smartphone

Voor een nette prijs een leuke smartphone plus een snelle en goede service.

profielfoto van Theuws
Theuws
29-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
GSM

De aflevering is perfect en snel geregeld.
Ben een tevreden klant.

profielfoto van Bram
Bram
29-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
GEWELDIG

Goede prijs-kwaliteit verhouding! Elke telefoon die ik bekeek was hier het goedkoopste?

profielfoto van René
René
28-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

Zoals aangegeven bij de beoordelingssterren:
zeer tevreden over alles. Snelle levering en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Oplader stuk

Ik heb bijna 1,5 jaar geleden een telefoon gekocht bij Belsimpel, maar hiervan is de oplader al twee keer kapot gegaan. De eerste keer kreeg ik gelijk een nieuwe. De tweede keer terug gegaan maar toen werd mij vertelt dat de telefoon langer dan 6 maanden geleden gekocht is en ik hierdoor niet gelijk een nieuwe oplader kon krijgen. Wel konden ze een mail naar het hoofdkantoor sturen om te overleggen of ze mij een nieuwe oplader mochten geven. Ik ging naar huis zonder oplader en een lege telefoon. Ik dacht; dit zal wel niks opleveren en had al op internet naar een nieuwe oplader gezocht. Volgende ochtend wordt er aangebeld door PostNL met een aangetekend pakketje voor mij. Een nieuwe oplader! Super bedankt, wat een snelle service BelSimpel!

profielfoto van Tsjesse
Tsjesse
23-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Ben zeer tevreden over het gehele plaatje. Prima prijs, goede kwaliteit en snelle levering. ?

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Aanrader voor iedereen die een telefoon wilt kopen

profielfoto van Iphone
Iphone
12-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super goed

Super tevreden, effenciient snel services met het regelen van mijn wensen , snel bezorging en snel reactie ontvangen, echt een aanraden !

profielfoto van Jan
Jan
11-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitstekende service en prima telefoon

De smartphone samsung galaxy j5 besteld. De volgende dag in huis. Prima status update. Goed en mooi verpakt. Kortom zeer tevreden met belsimpel Aanrader. Goede prijzen

profielfoto van HS
HS
11-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung S5 Neo

Niets dan lof! Makkelijk bestellen, snel geleverd. Functioneert zoals verwacht.

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10