Belsimpel logo

Belsimpel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Belsimpel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Belsimpel logo
Website
Belsimpel
Categorie
Telecom

Belsimpel ervaringen

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

Over Belsimpel

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

Diensten Belsimpel

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

Klachten en service Belsimpel

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo
GSMweb
42 beoordelingen
7,9
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10
8,1
79% zou hier weer kopen
233 beoordelingen
Ervaringen met Belsimpel

Ons team van experts heeft Belsimpel geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Belsimpel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Belsimpel is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Belsimpel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Belsimpel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel telefoon geleverd

Ik heb een abonnement afgesloten en de volgende dag had ik al mijn nieuwe iPhone binnen. Super snel geleverd en ook nog eens allemaal goed geregeld.

Geplaatst op: 15-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Garantie

ik heb in februari een telefoon gekocht bij bel Simpel voor mij een vreemd merk maar ja voor de prijs gaan en dan het deksel op je neus het was een brok ellende
en toen ging hij ook nog stuk opgestuurd naar lang wachten
heeft bel simpel besloten mij het geld terug te storten toen een nieuwe gekocht van een bekend merk bij Bel simpel en ook nog een tegoed bon ontvangen van Bel simpel voor al dat ongemak ik vind het toch wel klasse van Bel simpel

Geplaatst op: 04-04-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Willem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nieuwe telefoon

Ik heb gisteravond tegen 22:30 uur een nieuwe telefoon besteld en vandaag heb ik deze al ontvangen. Mijn vorige telefoon heb ik ook via Belsimpel besteld en ook deze was binnen een dag in mijn bezit. Ik ben dus super tevreden. Geen moeilijke dingen doen met gegevens via de post opsturen. Alles kan gewoon online.

Geplaatst op: 28-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mirande

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Retour smartwatch

Heb mijn smartwatch retour gestuurd na contact met de klantenservice medewerker.
Medewerker was zeer hulpvaardig en ging meteen voor me aan de slag.
En de prijzen zijn ook heel goed.
Ik kan niet anders dan Belsimpel een zeer positieve waardering geven.

Geplaatst op: 25-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tommy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service Belsimpel

Ik heb een iPhone 8 besteld en kreeg deze keurig de volgende ochtend in huis. Mijn nummer werd overgezet naar de nieuwe provider en mijn contract werd keurig opgezegd. Daarbij werd ik constant keurig op de hoogte gehouden van de uitgevoerde acties. Al met al een fijne ervaring.

Geplaatst op: 06-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Redmer

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg tevreden

goed geholpen door de klantenservice, op de chat.
erg blij met ze

Geplaatst op: 03-02-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: A.denslagen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mevr.

simpele bestelling van een Iphone 8 en snel (zoals beloofd) geleverd.
Top en een aanrader

Geplaatst op: 18-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gon

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super Service

Verkeerde Huawei View Flipcover besteld (P20 i.p.v. P20 Pro). Mijn fout. Nog voordat ik de verkeerde kon terugsturen werd de juiste al afgeleverd in een tijdsbestek van 23.00 uur tot 15.00 uur de volgende dag. Mijn complimenten!

Geplaatst op: 07-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Robbert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

alles liep zeer soepel

Geplaatst op: 24-06-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dankzij goede info op de site de voor mij goede telefoon gekocht!

Op de site las ik welke extra kenmerken de telefoon had (Sony Experia XZ Premium) en die informatie bleek geheel juist: Android 8, een perfect 4K HDR scherm,4K video, slow motion, in staat high resolution audio files WAVE, FLAC en DSD af te spelen, prachtige 3D scans van personen en voorwerpen te maken die te exporteren zijn..

Ook een snelle levering en scherpe prijs!

Geplaatst op: 23-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: André

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring!

De bestelling werd de volgende dag geleverd, ik werd via de mail op de hoogte gehouden. Precies wat ik ervan verwacht had, top!

Geplaatst op: 17-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anouk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Aankoop Samsung telefoon

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Belsimpel.nl is een toffe zaal waar je op kunt vertrouwen.

Geplaatst op: 14-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle toezending van de nieuwe telefoon

Netjes verpakt en keurig afgeleverd

Geplaatst op: 08-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dhr

Super snelle service

Geplaatst op: 08-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: I.j.doeksen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung gear s3 frontier

Laagste prijs en prima service.

Geplaatst op: 02-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wanno V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijne en snelle service

Ik heb onlangs bij Belsimpel een nieuwe telefoon besteld en afgeleverd gekregen. De service was erg goed en levering was binnen 1 dag. Ik ben erg tevreden hierover. Tevens bood Belsimpel, na enige online vergelijking, de laagste prijs. Dit is pluspunt na pluspunt.
Ik zou iedereen Belsimpel aanraden en hier wederom bestellen indien nodig.

Hartelijk dank voor de goede service en wellicht tot weerziens.

Erik

Geplaatst op: 01-03-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erik R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle en correcte afhandeling

Prijs/ kwaliteit. .helemaal naar wens..
Duidelijkheid website...top!
Levering...top...en snel..ik zou iedereen Belsimpel.nl aanbevelen..toppie

Geplaatst op: 28-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ben

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt klantgericht!

Telefoon aangeschaft en dag erna wilde ik toch een andere telefoon. Super hoe klantgericht ik ben geholpen!
Heel tevreden...
Kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen!

Geplaatst op: 28-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Will

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waarom dit niet eerder gedaan?

Waarom heb ik nooit eerder mijn spullen bij Belsimpel gekocht? Zij zijn snel, goedkoop en hebben een erg goede service. In het vervolg weet ik het wel. Gewoon bij Belsimpel bestellen. Beter is er niet.

Geplaatst op: 15-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Christiaan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijn

Ik vond het fijn om te bestellen, kwam snel en hele fijne oortjes.

Geplaatst op: 14-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Telefoon

Goede service, levering. Belsimpel doet wat ze zegt en zegt wat ze doet!

Geplaatst op: 14-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.van L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Simpel Belsimpel...

Mijn eerste ervaring met Belsimpel was simpelweg een zeer goede ervaring.
Duidelijke site, uitstekende communicatie en razendsnelle levering.
Dan heb ik het nog niet eens over het product gehad (Motorola Moto E4 Plus) waar ik ook razend enthousiast over ben.

Geplaatst op: 14-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ries

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
IPhone besteld

iPhone besteld en is nu onderweg! Super :)

Geplaatst op: 31-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung j1

Prima site. Komen na wat ze zeggen. Heb er al een paar keer een mobiel gekocht. Echt een aanrader...

Geplaatst op: 17-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marc S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hr

Zeer tevreden.
Ik zou het iedereen aanraden.

Geplaatst op: 17-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Pierre T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy S7

Snelle levering, goede prijs en continue duidelijke feedback over de status van je order en daarna natuurlijk een track & trace mogelijkheid.
Zo kan het ook!
Zeer prettig om hier te bestellen.

Geplaatst op: 17-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sander K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Telefoon via zaak

Goedemorgen.

Complimenten voor uw bedrijf, snelle levering, afspraken worden nagekomen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Aanrader voor anderen om zaken mee te doen.
Zeer betrouwbaar.

Geplaatst op: 17-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Adrie G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy A5 2016

Een prachtige telefoon voor de laagste prijs! Mijn telefoon was kapot dus moest ik een nieuwe en ik wist al dat ik de A5 wilde... Ik ging kijken waar hij het goedkoopst was en dat was bij belsimpel! Snelle levering! Kortom: super bedrijf. Echte aanrader!

Geplaatst op: 16-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Martijn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Laatst heb ik de Sony Xperia Z5 via belsimpel gekocht. In de winkels was er alleen nog maar bij de Vodafone één exemplaar te verkrijgen, voor een belachelijk hoog bedrag natuurlijk (maarliefst €200,- meer!!) verder was er in de schappen en systemen niet meer aan te komen. Voor een bepaalde tijd besteld is de volgende dag in huis, via een link in de mail kun je met een speling van twee uur zelfs de tijd zien wanneer hij binnenkomt. Super handig! Zelfs een gratis pen bij de verpakking ;)
Het enige nadeel is dat de vingerscan soms kuren heeft, maar dat valt zeker te overzien.

Ordernummer: 3154597335

Geplaatst op: 16-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lisa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Recentelijk een Nexus 5x besteld. Zonder twijfel de beste prijs die er te vinden is, in combinatie met razendsnelle en heldere service.

Geplaatst op: 16-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Victor

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Belsimpel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo
GSMweb
42 beoordelingen
7,9
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Belsimpel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 233 beoordelingen geplaatst over Belsimpel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,1 gekregen, waarbij 79% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Belsimpel actief?

Belsimpel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Belsimpel reviews? Dan kun je naar de website van Belsimpel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie