Belsimpel logo

Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

248 beoordelingen • 7,7
Belsimpel logo
Belsimpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
248 beoordelingen • 7,7
Beoordeling
248 beoordelingen
7,7
5 sterren
63%
4 sterren
9%
3 sterren
1%
2 sterren
2%
1 ster
25%
Bestelproces
7,7
Service
7,7
Prijs
7,7
Levering
7,7

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Belsimpel ervaringen

 

Reviews en boordelingen van bedrijven kunnen mensen helpen bij het vinden van een bedrijf die bij hun past. Heb jij ooit eens een Belsimpel ervaringen en wil jij dit graag met anderen delen? Dit is op deze pagina mogelijk. Plaats eenvoudig een review over jouw Belsimpel ervaringen en deel jouw ervaringen met anderen. Het is ook mogelijk om alleen een beoordeling te geven.

 

Over Belsimpel

 

Belsimpel is de online webwinkel waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met Telefonie. Opzoek naar een mobiele telefoon, Abonnement, prepaidtoestel of telefoonaccessoiresen? Belsimpel biedt alles aan voor scherpe prijzen en zorg ervoor dat jij binne 24 uur beschikt over jou bestelling

 

Opgericht door twee studenten en binnen 5 jaar een omzet van meer dan 5 miljoen euro. Het klinkt als een sprookje, maar voor Beslimepl is dit werkelijkheid! Belsimpel is op dit moment een grote speler op het gebied van mobiele telefonie. Al jouw wensen op het gebied van mobiele telefonie kunnen gerealiseerd worden door Belsimpel. Ze hebben geen dure kosten van winkels waardoor ze de prijzen relatief laag kunnen houden.

 

Diensten Belsimpel

 

Wanneer je een abonnement afsluit moet je eerst kijken wat voor beller je bent. Bel je bijvoorbeeld veel of maak je juist veel gebruik van het internet op je telefoon. Voor iedere wens heeft Belsimpel een geschikt abonnement. Het is ook mogelijk om alleen voor een sim-only abonnement te kiezen wanneer je bijvoorbeeld al een telefoon hebt. Voor mensen die liever niet vast willen zitten aan een abonnement heeft belsimpel een prepaid kaart. Naast de abonnementen en de prepaidkaart kun je bij Belsimpel ook terecht voor een tablets, losse toestelen en accessoires.

 

Klachten en service Belsimpel

 

Belsimpel probeert altijd zijn klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun wensen. Heb jij ooit eens een abonnement afgesloten of heb je eens een product aangeschaft bij Belsimpel? Deel jouw Belsimpel ervaringen door een review of een beoordeling te plaatsen. Jouw review en beoordeling wordt door vele mensen gelezen. Wellicht kan jouw review of beoordeling er toe leiden dat mensen klant worden of juist geen klant worden bij Belsimpel.

 

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Belsimpel

profielfoto van Wouter
Wouter
15-04-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snel telefoon geleverd

Ik heb een abonnement afgesloten en de volgende dag had ik al mijn nieuwe iPhone binnen. Super snel geleverd en ook nog eens allemaal goed geregeld.

profielfoto van Willem
Willem
04-04-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Garantie

ik heb in februari een telefoon gekocht bij bel Simpel voor mij een vreemd merk maar ja voor de prijs gaan en dan het deksel op je neus het was een brok ellende
en toen ging hij ook nog stuk opgestuurd naar lang wachten
heeft bel simpel besloten mij het geld terug te storten toen een nieuwe gekocht van een bekend merk bij Bel simpel en ook nog een tegoed bon ontvangen van Bel simpel voor al dat ongemak ik vind het toch wel klasse van Bel simpel

profielfoto van Mirande
Mirande
28-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuwe telefoon

Ik heb gisteravond tegen 22:30 uur een nieuwe telefoon besteld en vandaag heb ik deze al ontvangen. Mijn vorige telefoon heb ik ook via Belsimpel besteld en ook deze was binnen een dag in mijn bezit. Ik ben dus super tevreden. Geen moeilijke dingen doen met gegevens via de post opsturen. Alles kan gewoon online.

profielfoto van Tommy
Tommy
25-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Retour smartwatch

Heb mijn smartwatch retour gestuurd na contact met de klantenservice medewerker.
Medewerker was zeer hulpvaardig en ging meteen voor me aan de slag.
En de prijzen zijn ook heel goed.
Ik kan niet anders dan Belsimpel een zeer positieve waardering geven.

profielfoto van Redmer
Redmer
06-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service Belsimpel

Ik heb een iPhone 8 besteld en kreeg deze keurig de volgende ochtend in huis. Mijn nummer werd overgezet naar de nieuwe provider en mijn contract werd keurig opgezegd. Daarbij werd ik constant keurig op de hoogte gehouden van de uitgevoerde acties. Al met al een fijne ervaring.

profielfoto van A.denslagen
A.denslagen
03-02-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
erg tevreden

goed geholpen door de klantenservice, op de chat.
erg blij met ze

profielfoto van Gon
Gon
18-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevr.

simpele bestelling van een Iphone 8 en snel (zoals beloofd) geleverd.
Top en een aanrader

profielfoto van Robbert
Robbert
07-10-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super Service

Verkeerde Huawei View Flipcover besteld (P20 i.p.v. P20 Pro). Mijn fout. Nog voordat ik de verkeerde kon terugsturen werd de juiste al afgeleverd in een tijdsbestek van 23.00 uur tot 15.00 uur de volgende dag. Mijn complimenten!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-06-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zeer tevreden

alles liep zeer soepel

profielfoto van André
André
23-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dankzij goede info op de site de voor mij goede telefoon gekocht!

Op de site las ik welke extra kenmerken de telefoon had (Sony Experia XZ Premium) en die informatie bleek geheel juist: Android 8, een perfect 4K HDR scherm,4K video, slow motion, in staat high resolution audio files WAVE, FLAC en DSD af te spelen, prachtige 3D scans van personen en voorwerpen te maken die te exporteren zijn..

Ook een snelle levering en scherpe prijs!

profielfoto van Anouk
Anouk
17-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede ervaring!

De bestelling werd de volgende dag geleverd, ik werd via de mail op de hoogte gehouden. Precies wat ik ervan verwacht had, top!

profielfoto van Bert
Bert
14-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop Samsung telefoon

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Belsimpel.nl is een toffe zaal waar je op kunt vertrouwen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle toezending van de nieuwe telefoon

Netjes verpakt en keurig afgeleverd

profielfoto van I.j.doeksen
I.j.doeksen
08-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr

Super snelle service

profielfoto van Wanno V.
Wanno V.
02-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung gear s3 frontier

Laagste prijs en prima service.

profielfoto van Erik R.
Erik R.
01-03-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg fijne en snelle service

Ik heb onlangs bij Belsimpel een nieuwe telefoon besteld en afgeleverd gekregen. De service was erg goed en levering was binnen 1 dag. Ik ben erg tevreden hierover. Tevens bood Belsimpel, na enige online vergelijking, de laagste prijs. Dit is pluspunt na pluspunt.
Ik zou iedereen Belsimpel aanraden en hier wederom bestellen indien nodig.

Hartelijk dank voor de goede service en wellicht tot weerziens.

Erik

profielfoto van Ben
Ben
28-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle en correcte afhandeling

Prijs/ kwaliteit. .helemaal naar wens..
Duidelijkheid website...top!
Levering...top...en snel..ik zou iedereen Belsimpel.nl aanbevelen..toppie

profielfoto van Will
Will
28-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Echt klantgericht!

Telefoon aangeschaft en dag erna wilde ik toch een andere telefoon. Super hoe klantgericht ik ben geholpen!
Heel tevreden...
Kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen!

profielfoto van Christiaan
Christiaan
15-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Waarom dit niet eerder gedaan?

Waarom heb ik nooit eerder mijn spullen bij Belsimpel gekocht? Zij zijn snel, goedkoop en hebben een erg goede service. In het vervolg weet ik het wel. Gewoon bij Belsimpel bestellen. Beter is er niet.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg fijn

Ik vond het fijn om te bestellen, kwam snel en hele fijne oortjes.

profielfoto van J.van L.
J.van L.
14-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Telefoon

Goede service, levering. Belsimpel doet wat ze zegt en zegt wat ze doet!

profielfoto van Ries
Ries
14-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Simpel Belsimpel...

Mijn eerste ervaring met Belsimpel was simpelweg een zeer goede ervaring.
Duidelijke site, uitstekende communicatie en razendsnelle levering.
Dan heb ik het nog niet eens over het product gehad (Motorola Moto E4 Plus) waar ik ook razend enthousiast over ben.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
iPhone besteld

iPhone besteld en is nu onderweg! Super :)

profielfoto van Marc S.
Marc S.
17-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung j1

Prima site. Komen na wat ze zeggen. Heb er al een paar keer een mobiel gekocht. Echt een aanrader...

profielfoto van Pierre T.
Pierre T.
17-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hr

Zeer tevreden.
Ik zou het iedereen aanraden.

profielfoto van Sander K.
Sander K.
17-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy S7

Snelle levering, goede prijs en continue duidelijke feedback over de status van je order en daarna natuurlijk een track & trace mogelijkheid.
Zo kan het ook!
Zeer prettig om hier te bestellen.

profielfoto van Adrie G.
Adrie G.
17-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
telefoon via zaak

Goedemorgen.

Complimenten voor uw bedrijf, snelle levering, afspraken worden nagekomen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Aanrader voor anderen om zaken mee te doen.
Zeer betrouwbaar.

profielfoto van Martijn
Martijn
16-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Samsung Galaxy A5 2016

Een prachtige telefoon voor de laagste prijs! Mijn telefoon was kapot dus moest ik een nieuwe en ik wist al dat ik de A5 wilde... Ik ging kijken waar hij het goedkoopst was en dat was bij belsimpel! Snelle levering! Kortom: super bedrijf. Echte aanrader!

profielfoto van Lisa
Lisa
16-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfect!

Laatst heb ik de Sony Xperia Z5 via belsimpel gekocht. In de winkels was er alleen nog maar bij de Vodafone één exemplaar te verkrijgen, voor een belachelijk hoog bedrag natuurlijk (maarliefst €200,- meer!!) verder was er in de schappen en systemen niet meer aan te komen. Voor een bepaalde tijd besteld is de volgende dag in huis, via een link in de mail kun je met een speling van twee uur zelfs de tijd zien wanneer hij binnenkomt. Super handig! Zelfs een gratis pen bij de verpakking ;)
Het enige nadeel is dat de vingerscan soms kuren heeft, maar dat valt zeker te overzien.

Ordernummer: 3154597335

profielfoto van Victor
Victor
16-11-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Recentelijk een Nexus 5x besteld. Zonder twijfel de beste prijs die er te vinden is, in combinatie met razendsnelle en heldere service.

Schrijf een review over Belsimpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Simpel logo Simpel
20 beoordelingen
4,6
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10