Beerwulf logo

Beerwulf reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Beerwulf reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2406
Beerwulf logo
Website
beerwulf.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beerwulf

Liefhebbers van ambachtelijk speciaalbier zijn niet altijd in de gelegenheid om eenvoudig speciaalbier in huis te halen. Het assortiment van de lokale supermarkt is vaak niet groot en eentonig van opzet. Beerwulf is een online bierwinkel voor craft- en speciaalbieren en bezorgt de bestellingen aan huis. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van Beerwulf en ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Lees hier alle reviews en bepaal of jij ook klant zal worden bij Beerwulf.

Over Beerwulf

Beerwulf is in 2017 opgezet door echte liefhebbers van speciaalbier en is in een later stadium onderdeel geworden van de Heineken-groep. Het is in eerste instantie bedoeld als een platform om bierdrinkers en bierbrouwers met elkaar te verbinden. Ruim 80 medewerkers zorgen voor de verwerking van de bestellingen die bestaat uit bieren van meer dan 150 verschillende merken. Het zijn niet alleen Heineken gerelateerde bieren, maar ook speciaalbier van kleine, onafhankelijke brouwers.

Waarom kiezen voor Beerwulf

Beerwulf verkoopt ruim 900 verschillende soorten craft- en speciaalbier van brouwers uit de hele wereld. Klanten kunnen hun bier selecteren naar smaak, stijl, land van herkomst of categorie. Met een klik op de muis selecteer je bieren uit bijvoorbeeld België, Ierland, China, Estland, Japan of India. Alle bekende biersoorten zijn aanwezig. Naast traditioneel gebrouwen pils is er onder anderen keuze uit witbier, IPA, bockbier, Trappistenbier en sour bier. Tenslotte is het mogelijk om een keuze te maken uit alcoholhoudend, alcoholvrij, biologisch, vegan en glutenvrij bier. Naast bier in fles of blik verkoopt Beerwulf ook bieren op vaten voor de SUB thuistap, de Blade thuistap, en diverse kant-en-klare thuistaps. Populair zijn ook de themapakketten of bierproeverijen voor thuis. Een bestelling voor 18.00 zal de volgende dag worden geleverd en voor een volle doos betaalt de klant geen verzendkosten.

Is Beerwulf betrouwbaar?

Beerwulf is sinds de oprichting in 2017 uitgegroeid tot de marktleider in Nederland op dit gebied van online bierverkoop. In 2018 wint hun webshop de Dutch Interactive Award en in 2019 verdienen ze een award voor 'beste starter' tijdens de uitreiking van de Shopping Awards. Als onderdeel van de Heineken-groep positioneert Beerwulf zich tegenwoordig ook in Engeland, België, Duitsland en Frankrijk. De online winkel is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of klachten is de klantenservice tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Via email kan ook een vraag worden gesteld. Retourneren van de bestelling is toegestaan binnen een termijn van 30 dagen. De bestelling moet wel in een dusdanige staat zijn dat Beerwulf het weer kan verkopen. Voor het terugsturen moet de klant contact opnemen met de klantenservice. De klant zal een retourlabel ontvangen die hij moet gebruiken om het bier terug te zenden.

Wil jij ook beoordelen?

Via Beerwulf bestel je razendsnel vele soorten speciaalbier en laat dit gemakkelijk gratis aan huis bezorgen. Ben je al klant geweest en heb je een bestelling geplaatst, laat dan hier je review achter. Andere consumenten lezen hier over je ervaring met Beerwulf en kunnen een afgewogen besluit nemen of ze hun speciaalbier ook bij Beerwulf gaan bestellen.

Reviews over Beerwulf
Gerelateerde bedrijven
Cadeau.nl logo
Cadeau.nl
2 beoordelingen
7
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
16 beoordelingen
3,7
Mepra-store logo
Mepra-store
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
6,2
40% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ssing voor problemen krijg alleen schuim , al nieuwe tap gekocht maar helpt niet na 2 maanden weer het zelfde . Ook knikken de slangetjes erg snel een vast stangetje zou beter zijn !!!

Krijg alleen schuim !!!
Service niet bereikbaar
Al nieuwe gekocht maar na paar maanden het zelfde .
Alles schoon , display op groen , kraan in een keer open , maar blijft alleen schuim !!!
Ook knikken de slangetjes erg snel , vast leidingkje zou beter zijn !!!!

Geplaatst op: 16-11-2023
Laatst bewerkt op: 17-11-2023
Geschreven door: Frans V.

6 / 10
3/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Service is beneden alle peil van wat je zou mogen verwachten, echt heel teleurstellend.

Graag zou ik iedereen willen waarschuwen alvorens de Blade (tap systeem) te kopen. Beerwulf houdt zich heel strikt aan de garantietermijn van 2 jaar en heeft geen service om eventuele reparaties uit te voeren. Het apparaat is dus veelal onbruikbaar geworden na twee jaar, houd hier rekening mee.

Zelf heb ik deze ervaring ook. De druk in de Blade is weggevallen vlak na de garantietermijn, waardoor ik geen bier meer kan tappen. Hierbij ook meerdere biervaten uitgeprobeerd (mede op verzoek van Beerwulf), maar bij elk vat constateerde ik hetzelfde probleem. Hierdoor meer dan EUR 100 aan bier weggegooid. Beerwulf heeft geen oplossing kunnen bieden. Hier verbaas ik mij nog steeds heel erg over. Het apparaat is niet goedkoop en je mag verwachten dat dit wel langer mee gaat dan de garantietermijn. Ook het feit dat Beerwulf niet meewerkt aan een oplossing (zelfs niet voor het weggegooide bier) is beneden alle peil voor zo’n grote partij.

Conclusie: Houd er rekening mee dat de Blade maximaal 2 jaar mee gaat en je daarna met lege handen staat. Advies om dit product niet aan te schaffen om vervelende situaties in de toekomst te voorkomen.

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Willem V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lijkt haast oplichting

8 vaatjes Heineken besteld van 2 liter, deze werden keurig snel bezorgd.
Houdbaarheidsdatum was echte bijna verstreken.
Kontakt gehad en we mochten het terug sturen, keurig terug gestuurd en vanaf daar zegt men niets ontvangen te hebben en reactie komt er niet meer.
Lijkt wel vooropgezet plan om van oude rommel af te komen en toch geld te ontvangen

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Huub

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring bij bestelling van 2 fusten voor de blade

Het is dat de fusten nagenoeg alleen bij hun verkrijgbaar zijn want anders zou ik er niet meer terug komen!

Om tijdens kantooruren is het mij al niet gelukt om contact met ze op te nemen, de reacties op e-mails duren wel heel erg lang.
De informatie over de levering ging ook niet goed, en de levering zelf was al helemaal een groot probleem. En dat kwam niet door het bedrijf dat de pakketten bezorgt.

Oftewel:
- een bedrijf dat sowieso al niet klantgericht bezig is!
- slecht in het afhandelen van bestellingen
- slecht in het beantwoorden van vragen, en ook niet tot slecht bereikbaar.

Geplaatst op: 04-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Shawn C.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk bierpakket

Ik heb dit pakket besteld voor het hele kantoor en we hebben er allemaal erg van kunnen genieten. Er zitten veel verschillende dingen in om te proberen. Erg genoten ervan en het was ook niet al te duur.

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beerwulf
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cadeau.nl logo
Cadeau.nl
2 beoordelingen
7
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
16 beoordelingen
3,7
Mepra-store logo
Mepra-store
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beerwulf een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Beerwulf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beerwulf actief?

Beerwulf is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en bier.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Beerwulf reviews? Dan kun je naar de website van Beerwulf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie