Avira logo

Avira reviews, ervaringen en beoordelingen

Avira reviews, ervaringen en beoordelingen
2432

Reviews en Ervaringen Avira

Ben jij op zoek naar antivirussoftware? Dan is de kans groot dat je hebt gehoord van de antivirusapplicaties van het Duitse antivirussoftwarebedrijf Avira. De eerste antivirusoplossing van dit bedrijf verscheen al in 1988 op de markt. Wil jij meer weten over de beoordelingen van Avira voordat je besluit om gebruik te maken van hun software? Wij hebben de recensies van Avira voor je op een rij gezet. Door de ervaringen van andere gebruikers te lezen kun jij een goed onderbouwde keuze maken om hier wel of geen gebruik van te maken.

Over Avira

Avira heeft als doel het beschermen van apparaten van hun gebruikers. Om dit optimaal te kunnen doen biedt het bedrijf een breed scala aan antivirus en VPN oplossingen aan. Deze producten verbeteren de prestaties, onlineprivacy en de veiligheid van jouw apparaten. Avira is opgericht in 1986 onder de naam H+BEDV Datentechnik GmbH. Het bekendste en populairste product van Avira is het antivirusprogramma Avira Free Antivirus, dat gratis te downloaden is voor particulier gebruik.

Waarom kiezen voor Avira

Avira biedt verschillende applicaties aan, waarvan Avira Free Antivirus de meest bekende en gebruikte is. Dit antivirusprogramma is namelijk helemaal gratis voor particulier gebruik en scant je apparaat op zoek naar virussen. Avira Free Antivirus draait op de achtergrond van je computer of laptop om geopende en gesloten bestanden te controleren. Dit doet het programma standaard iedere dag. Wanneer je van meer opties wilt profiteren, zoals het detecteren van spyware en adware, kun je voor het betaalde programma Avira Antivirus Premium kiezen. Nog uitgebreider is Avira Internetsecurity, waarbij ook een gamemode, parental control, firewall en back-up functie aanwezig is. Voor bedrijven is er AntiVir Workstation en jouw mobiele apparaten bescherm je met AntiVir Mobile.

Is Avira betrouwbaar?

Avira beschikt over verschillende certificaten en heeft regelmatig prijzen gewonnen. Zo is Avira onder andere uitgeroepen tot software van het jaar in de categorie beveiliging, was het Duitse antivirusbedrijf een van de eerste bedrijven voor het verkrijgen van de OESIS OK gouden certificatie en heeft Avira in 2011 de VB100-awards gewonnen. Avira heeft 30 jaar beveiligingservaring, ongeveer 500 miljoen klanten en detecteert 30 miljoen bedreigingen per maand.

Klantenservice en klachten

Er is een uitgebreide kennisbank aanwezig op de website waar je terecht kunt voor ondersteuning. Zo vind je hier bijvoorbeeld informatie over de laatste updates en versies, bekijk je praktische tutorials die uitleggen hoe je de software kunt installeren en kun je vragen stellen over jouw persoonlijke account. Kom je er toch niet uit? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. De Avira beveiligingsexperts beantwoorden graag jouw technische vragen, helpen je problemen op te lossen, begeleiden je door het installatieproces en meer. Je kunt zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Of je nu ervaring hebt met de gratis Avira software of betaald voor jouw antivirusapplicatie, deel jouw Avira review om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld of de software goed helpt bij het beveiligen van je apparaat, of je merkt dat de software op de achtergrond zijn werk doet en of je wel eens contact hebt opgenomen met de klantenservice en hoe je toen bent geholpen.

Reviews over Avira
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Avira

Ons team van experts heeft Avira geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Avira bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Avira is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Avira is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Avira te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Avira.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg blij ermee

Ik maak al jaren lang gebruik van Avira voor de bescherming voor mijn computers. Ik hoef nooit om te kijken naar malware of virussen of andere knoei. Top product voor een eerlijke en goede prijs.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Veerle V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Avira
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Avira een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Avira. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Avira actief?

Avira is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Avira reviews? Dan kun je naar de website van Avira gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie