Art & Craft logo

Art & Craft ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Art & Craft logo
Art & Craft ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo GSMweb
90 beoordelingen
4,5
Tele2-Mobiel logo Tele2-Mobiel
0 beoordelingen
10
Partly.nl logo Partly.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Art & Craft

De webshop Art & Craft heeft werkelijk alles. Je kunt hier terecht voor beauty, elektronica, koken en meer. Lees gauw verder voor meer over deze bijzondere webshop en de persoonlijke ervaringen van hun klanten in de vorm van reviews.

Over Art & Craft

Art & Craft is een van de grootste online webshops van België. Met meer dan 300.000 tevreden klanten en een aanbod van maar liefst ruim 150.000 producten, is het niet voor niets een populaire webshop. Dit komt onder meer door de grote verscheidenheid in het assortiment. Je kunt bij Art & Craft niet alleen een nieuwe fotocamera kopen, maar ook een barbecue, stijltang of keukenartikelen. Art & Craft vindt het belangrijk dat klanten bij hun terecht kunnen voor alles dat zij nodig hebben.

Art & Craft is al jaren een favoriet in België en krijgt ook steeds meer voet aan de grond in Nederland. Art & Craft blijft maar groeien en heeft de ambitie om de grootste van Europa te worden.

Waarom kiezen voor Art & Craft

Houd jij ook niet van online shoppen, omdat je soms meerdere webshops af moet voor al jouw aankopen? Dan is Art & Craft dé oplossing voor jou. Deze webshop heeft zo'n groot aanbod, dat je altijd alles kunt vinden wat je nodig hebt. Deze “one-stop” methode maakt Art & Craft bijzonder aantrekkelijk.

Het ruime aanbod is een ding, maar het andere is de goede service. Art & Craft heeft niet voor niets zoveel tevreden klanten. Je kunt eenvoudig alles vinden, maar ook nog eens eenvoudig bestelling. Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, kan deze morgen al in huis zijn. Ook is de verzending bij Art & Craft meestal gratis en hoef je hier dus nooit extra geld aan uit te geven.

Art & Craft heeft een zeer overzichtelijke webshop. Je kunt eenvoudig zoeken en gebruik maken van de menu's. Zo is alles bij Art & Craft gecategoriseerd zodat je het snel kunt vinden. Zoek je een fotocamera? Dan hoef je niet eerst alle tuinartikelen te bekijken, maar kun dit direct vinden bij de elektronica.

Is Art & Craft betrouwbaar?

Met meer dan 300.000 tevreden klanten, kun je er zeker van zijn dat dit een betrouwbare webshop is en al zijn afspraken nakomt. Een andere manier om de betrouwbaarheid te toetsen, is door naar de betalingsmogelijkheden te kijken. Bij Art & Craft heb je altijd genoeg betaalopties. Zo kun je gewoon met Ideal of Bancontact betalen. Zo betaal je veilig en direct bij jouw bank. Ook is een betaling met creditcard mogelijk en kan een Paypal saldo worden gebruikt.

Wil je veilig en achteraf betalen bij Art & Craft? Dat kan. Je kunt bij Art & Craft kiezen voor een betalen met Klarna. Dit online betaalsysteem maakt het mogelijk om pas later te betalen. Zo kun je eerst wachten tot je jouw bestelling in huis hebt, voordat je de betaling voldoet.

Klantenservice en klachten

De webshop Art & Craft heeft een professionele en Nederlandssprekende klantenservice. Je kan de klantenservice per telefoon bereiken om direct antwoord te krijgen op dringende vragen. Ook kun je ervoor kiezen om per mail contact op te nemen met Art & Craft. Zij zullen jouw mail altijd zo snel mogelijk beantwoorden. Art & Craft is ook actief op social media en met name op Facebook. Je kunt jouw vraag ook altijd via social media stellen. Niet alleen Art & Craft kan dan reageren, maar ook de klanten van Art & Craft kunnen je eventueel helpen.

Klanten die niet tevreden zijn, worden aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen hun klacht uitten en Art & Craft gaat op zoek naar een goede oplossing voor deze klacht. Het is niet voor niets dat er uiteindelijk zoveel tevreden klanten bij Art & Craft zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij wellicht een van die ruim 300.000 tevreden klanten van de webshop Art & Craft? Laat dan in een review hieronder weten waarom jij tevreden bent over deze webshop. Je kunt iets vertellen over jouw aankoop of over de service van Art & Craft. Hoe lang heb je bijvoorbeeld moeten wachten op jouw bestelling en zou je hier nogmaals bestellen? Jouw persoonlijke ervaring kan doorslaggevend zijn voor potentieel nieuwe klanten.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Art & Craft

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Art & Craft

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

GSMweb logo GSMweb
90 beoordelingen
4,5
Tele2-Mobiel logo Tele2-Mobiel
0 beoordelingen
10
Partly.nl logo Partly.nl
0 beoordelingen
10