Art & Craft logo

Art & Craft reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Art & Craft reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
587
Art & Craft logo
Website
artandcraft.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Art & Craft

De webshop Art & Craft heeft werkelijk alles. Je kunt hier terecht voor beauty, elektronica, koken en meer. Lees gauw verder voor meer over deze bijzondere webshop en de persoonlijke ervaringen van hun klanten in de vorm van reviews.

Over Art & Craft

Art & Craft is een van de grootste online webshops van België. Met meer dan 300.000 tevreden klanten en een aanbod van maar liefst ruim 150.000 producten, is het niet voor niets een populaire webshop. Dit komt onder meer door de grote verscheidenheid in het assortiment. Je kunt bij Art & Craft niet alleen een nieuwe fotocamera kopen, maar ook een barbecue, stijltang of keukenartikelen. Art & Craft vindt het belangrijk dat klanten bij hun terecht kunnen voor alles dat zij nodig hebben.

Art & Craft is al jaren een favoriet in België en krijgt ook steeds meer voet aan de grond in Nederland. Art & Craft blijft maar groeien en heeft de ambitie om de grootste van Europa te worden.

Waarom kiezen voor Art & Craft

Houd jij ook niet van online shoppen, omdat je soms meerdere webshops af moet voor al jouw aankopen? Dan is Art & Craft dé oplossing voor jou. Deze webshop heeft zo'n groot aanbod, dat je altijd alles kunt vinden wat je nodig hebt. Deze “one-stop” methode maakt Art & Craft bijzonder aantrekkelijk.

Het ruime aanbod is een ding, maar het andere is de goede service. Art & Craft heeft niet voor niets zoveel tevreden klanten. Je kunt eenvoudig alles vinden, maar ook nog eens eenvoudig bestelling. Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, kan deze morgen al in huis zijn. Ook is de verzending bij Art & Craft meestal gratis en hoef je hier dus nooit extra geld aan uit te geven.

Art & Craft heeft een zeer overzichtelijke webshop. Je kunt eenvoudig zoeken en gebruik maken van de menu's. Zo is alles bij Art & Craft gecategoriseerd zodat je het snel kunt vinden. Zoek je een fotocamera? Dan hoef je niet eerst alle tuinartikelen te bekijken, maar kun dit direct vinden bij de elektronica.

Is Art & Craft betrouwbaar?

Met meer dan 300.000 tevreden klanten, kun je er zeker van zijn dat dit een betrouwbare webshop is en al zijn afspraken nakomt. Een andere manier om de betrouwbaarheid te toetsen, is door naar de betalingsmogelijkheden te kijken. Bij Art & Craft heb je altijd genoeg betaalopties. Zo kun je gewoon met Ideal of Bancontact betalen. Zo betaal je veilig en direct bij jouw bank. Ook is een betaling met creditcard mogelijk en kan een Paypal saldo worden gebruikt.

Wil je veilig en achteraf betalen bij Art & Craft? Dat kan. Je kunt bij Art & Craft kiezen voor een betalen met Klarna. Dit online betaalsysteem maakt het mogelijk om pas later te betalen. Zo kun je eerst wachten tot je jouw bestelling in huis hebt, voordat je de betaling voldoet.

Klantenservice en klachten

De webshop Art & Craft heeft een professionele en Nederlandssprekende klantenservice. Je kan de klantenservice per telefoon bereiken om direct antwoord te krijgen op dringende vragen. Ook kun je ervoor kiezen om per mail contact op te nemen met Art & Craft. Zij zullen jouw mail altijd zo snel mogelijk beantwoorden. Art & Craft is ook actief op social media en met name op Facebook. Je kunt jouw vraag ook altijd via social media stellen. Niet alleen Art & Craft kan dan reageren, maar ook de klanten van Art & Craft kunnen je eventueel helpen.

Klanten die niet tevreden zijn, worden aangeraden om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen hun klacht uitten en Art & Craft gaat op zoek naar een goede oplossing voor deze klacht. Het is niet voor niets dat er uiteindelijk zoveel tevreden klanten bij Art & Craft zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij wellicht een van die ruim 300.000 tevreden klanten van de webshop Art & Craft? Laat dan in een review hieronder weten waarom jij tevreden bent over deze webshop. Je kunt iets vertellen over jouw aankoop of over de service van Art & Craft. Hoe lang heb je bijvoorbeeld moeten wachten op jouw bestelling en zou je hier nogmaals bestellen? Jouw persoonlijke ervaring kan doorslaggevend zijn voor potentieel nieuwe klanten.

Reviews over Art & Craft
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
Witgoedhuis.nl logo
Witgoedhuis.nl
3 beoordelingen
8,7
Care Plus logo
Care Plus
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
7,2
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Art & Craft

Ons team van experts heeft Art & Craft geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Art & Craft bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Art & Craft is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Art & Craft is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van artandcraft.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Art & Craft.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vlotte ervaring

Oled tv.

Super van prijs en snel geleverd!

Zeer mooie en toegankelijke site met betaling in 3 keer.

Geplaatst op: 28-01-2024
Laatst bewerkt op: 28-01-2024
Geschreven door: Didier V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verkoopt gebruikte producten als nieuwe

Ik heb onlangs een dure camerlens van deze webwinkel gekocht en was erg teleurgesteld dat het product niet nieuw was, zoals geadverteerd. Maar eigenlijk gebruikt en kapot. Nog geen jaar geleden had ik eenzelfde ervaring bij deze shop, ook toen kreeg ik een gebruikt en beschadigd product toegestuurt dat was toen netjes opgelost met veel gedoe. Maar twee gebruikte producten op een jaar tijd?

Ondanks mijn pogingen om de winkel nu te bereiken om de situatie recht te zetten, hebben ze slechts formeel gereageerd en niet echt meegewerkt. Het is onaanvaardbaar dat zij gebruikte artikelen als nieuw verkopen en, erger nog, de klachten van hun klanten negeren. Ik raad ten zeerste af om bij deze webwinkel te winkelen, omdat ze een compleet gebrek aan integriteit en respect hebben laten zien.

Geplaatst op: 15-03-2023
Laatst bewerkt op: 15-03-2023
Geschreven door: David S.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar bedrijf

Had een koelkast besteld die moest binnen een dag of twee (door een ander bedrijf genoemd “Dynalogic”) bezorgd worden. Zeven keer was er een afspraak gepland voor de bezorging maar niet nagekomen zonder bericht. Ik moest telkens een halve dag thuis zitten en pas daarna kreeg ik een e-mail bericht dat de afspraak niet is doorgegaan. Sinds de bestelling zijn er nu 9 dagen voorbij gegaan en nog geen koelkast.

Er wordt sterk afgeraden om met dit bedrijf zaken te doen.

Ordernummer: 141836113
Track & trace nummer: 152223031266935870922R

Geplaatst op: 01-12-2022
Laatst bewerkt op: 01-12-2022
Geschreven door: Abdolreza B.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede prijzen

Super goede levering van de producten. De prijzen zijn ook erg goed. Van de service kan ik nog niet erg praten want ik heb er nog geen gebruik van gemaakt. Geen problemen dus. Alles werkt perfect!

Geplaatst op: 13-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ibrahim K.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Art & Craft
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
Witgoedhuis.nl logo
Witgoedhuis.nl
3 beoordelingen
8,7
Care Plus logo
Care Plus
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Art & Craft een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Art & Craft. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Art & Craft actief?

Art & Craft is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie , computer , elektronica , fotografie , outdoor , verzorging & gezondheid , huishouden , koken & tafelen en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Art & Craft reviews? Dan kun je naar de website van Art & Craft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie