BigGreenSmile.nl logo

BigGreenSmile.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BigGreenSmile.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1314
BigGreenSmile.nl logo
Website
biggreensmile.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Biggreensmile.nl

Hou je van ecologische schoonmaakproducten en natuurlijke cosmetica? Dan ben je waarschijnlijk wel eens op de webshop van Biggreensmile.nl gekomen. Maar voor je je groene producten bestelt, wil je uiteraard graag weten of je Biggreensmile.nl kunt vertrouwen. Wij helpen je graag een handje verder. Wij hebben hieronder de reviews van Biggreensmile.nl op een rijtje gezet. Lees snel verder, ontdek wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een goed doordachte beslissing om bij Biggreensmile.nl te bestellen.

Over Biggreensmile.nl

Biggreensmile.nl kiest bewust voor natuurlijke producten. Op deze manier willen ze een positieve bijdrage leveren aan een groenere en meer natuurlijke wereld. Maar Biggreensmile.nl gaat verder dan enkel ecologische en natuurlijke producten aan te bieden. Ze willen zelf zo duurzaam mogelijk werken en leven. Het team leeft zo groen mogelijk door veel buitenactiviteiten te doen, naar het werk te fietsen, het licht uit te doen in ruimtes waar ze niet verblijven, te recycleren waar mogelijk en zoveel mogelijk fair trade koffie te drinken. Op kantoor werken ze paperless en het magazijn wordt minimaal verwarmd. Afval wordt optimaal gesorteerd en dankzij de verschillende lichtkoepels in het dak van het bedrijf hoeven ze slechts minimaal licht te gebruiken. Bestellingen worden verzonden in een gerecycleerde doos, gevuld met 100% gerecycleerd en biologisch afbreekbaar opvulmateriaal. De groene chips kun je zonder problemen oplossen in water.

Waarom kiezen voor Biggreensmile.nl?

Wil je graag producten gebruiken zonder chemische stoffen? Dan ben je bij Biggreensmile.nl aan het juiste adres. Alle producten zijn ecologisch en natuurlijk, zodat je ervan verzekerd bent dat je haar en huid niet onnodig belast worden. Bij Biggreensmile.nl vind je biologische producten voor het hele lichaam. Biggreensmile.nl heeft een natuurlijk alternatief voor al jouw huid- en haarverzorging. Je zult snel merken dat je huid er gezonder aanvoelt en uitziet. Naast persoonlijke verzorging vind je ook een groot assortiment ecologische schoonmaakmiddelen bij Biggreensmile.nl. Hiermee maak je niet enkel je hele huis stralend schoon maar belast je ook minder het milieu.

Is Biggreensmile.nl betrouwbaar?

Alle producten van Biggreensmile.nl zijn geaccrediteerd door een externe instantie, zoals Eco Cert of Vegan Society, United States Department of Agriculture of Soil Association. Daarnaast wordt er niet getest op dieren en zijn de producten en hun verpakkingen milieuvriendelijk. En die goede producten gaan niet onopgemerkt. Op onafhankelijke platformen krijgt de webshop zeer goede recensies, waarbij de producten en de service geroemd worden.

Klantenservice en klachten

Voor al jouw vragen over de producten van Biggreensmile.nl of je bestelling kun je bij Vicky van de klantendienst terecht. Je bereikt haar door een e-mail te sturen of een telefoontje te plegen van maandag tot vrijdag tussen 9u en 13u. Heb je suggesties voor Biggreensmile.nl? Vul dan het contactformulier op hun website in.

Wil jij ook Biggreensmile.nl beoordelen?

Heb jij een hele voorraad Ecover schoonmaakmiddelen bij Biggreensmile.nl gekocht en ben je laaiend enthousiast? Of is je bestelde olie van Weleda nooit afgeleverd en heb je met de klantenservice moeten onderhandelen om je geld terug te krijgen? Vertel ons hieronder wat je denkt van Biggreensmile.nl. Jouw review is belangrijk voor andere kopers! Door jouw ervaringen met Biggreensmile.nl te delen, help je anderen om de juiste beslissing te nemen om bij Biggreensmile.nl te bestellen.

Reviews over BigGreenSmile.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Livinguard logo
Livinguard
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met BigGreenSmile.nl

BigGreenSmile.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop BigGreenSmile.nl bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BigGreenSmile.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BigGreenSmile.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van biggreensmile.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van biggreensmile.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over alle producten en de levering hiervan. Heel veel zero wasted producten die veel beter zijn voor het miliue. Ik raad ze zeker aan omdat ze echt goed bezig zijn voor de natuur!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sven V.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BigGreenSmile.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
DeOnlineDrogist logo
DeOnlineDrogist
8 beoordelingen
7,9
Livinguard logo
Livinguard
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BigGreenSmile.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BigGreenSmile.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BigGreenSmile.nl actief?

BigGreenSmile.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BigGreenSmile.nl reviews? Dan kun je naar de website van BigGreenSmile.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie