Appelhoes logo

Appelhoes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Appelhoes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2455
Appelhoes logo
Website
appelhoes.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Appelhoes

Jouw favoriete Apple producten wil je natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Het is daarom belangrijk om goed om te gaan met jouw telefoon, tablet of desktop van Apple. Appelhoes helpt je daarbij met handige producten en hoezen voor jouw Apple producten. Lees gauw verder om erachter te komen hoe klanten van Appelhoes hun producten ervaren.

Over Appelhoes

Al vanaf 2009 kun je bij Appelhoes terecht voor sterke hoezen, cases en meer voor jouw Iphone of Ipad. In de loop der jaren is het aanbod verder uitgebreid en kun je vandaag de dag ook handige gadgets voor jouw smartapparaten kopen bij Appelhoes.

Het aanbod bij Appelhoes is breed en divers. Denk bijvoorbeeld aan hoezen van Apple zelf, of B-merken. Daarnaast kun je screenprotectors, laders, tassen en nog meer fijne gadgets vinden bij Appelhoes.

Waarom kiezen voor Appelhoes

Appelhoes is dé specialist op het gebied van bescherming voor jouw Iphone of tablet. Het aanbod is altijd up-to-date. Wanneer er een nieuw model Iphone op de markt komt, kun je bij Appelhoes altijd direct een geschikte hoes, lader of meer vinden.

Er is bij Appelhoes voor ieder wat wils. Het aanbod is namelijk ontzettend groot. Of je nu op zoek bent naar een hoes van leder voor een zakelijke uitstraling, of dat jouw dochter een roze glitter case zoekt, je kunt het allemaal vinden bij Appelhoes. Ook het vinden zelf is helemaal geen karwei. Je zoekt handig per categorie of geeft zelf een zoekopdracht door. Je kunt zoeken per merk, kleur of budget. Zo vind je altijd snel het juiste Iphone hoesje voor jou.

Vandaag besteld bij Appelhoes? Dat betekent dat je jouw producten van deze webshop morgen al in huis hebt. Appelhoes zorgt altijd voor een snelle en professionele levering aan huis. De kosten voor verzending? Daar hoef jij je niet druk om te maken, die kosten zijn voor de rekening van Appelhoes. Alle bestellingen worden namelijk gratis verzonden. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de bestelling is. De levering is standaard gratis.

Is Appelhoes betrouwbaar?

Sinds 2009 is niet alleen het aanbod van Appelhoes gegroeid, ook het aanzien van de webshop zelf. Dit is niet voor niets, want Appelhoes heeft zichzelf goed op de kaart kunnen zetten dankzij de keurmerken voor veiligheid.

Appelhoes is een veilige webshop waar je gratis een account kunt aanmaken en jouw gegevens veilig zijn. De optie om een account aan te maken is ook vrij aan jou. Je mag ook zonder account een bestelling plaatsen.

Een voordeel van een eigen account is dat je jouw betalingsvoorkeuren kunt opgeven. Zo kun je sneller en veiliger betalen. Bij Appelhoes heb je alleen keuze uit veilige betaalsystemen. Dit is bijvoorbeeld een veilige betaling per bank via Ideal of middels een directe overschrijving naar Appelhoes. Ook kun je jouw betaling veilig regelen met creditcard of Paypal bij Appelhoes.

Klantenservice en klachten

Appelhoes zorgt voor een informatieve website waar je vrijwel alle informatie direct kunt vinden. Ook worden de meest gestelde vragen online al voor je beantwoord. Heb je een andere vraag of heb je een probleem tijdens het bestellen en kom je er zelf niet uit? De klantenservice van Appelhoes is eenvoudig te bereiken. Je kunt ze bellen, mailen en zelfs appen voor een snelle reactie.

Appelhoes heeft gunstige voorwaarden en een ruim beleid op het gebied van retouren. Wanneer je niet tevreden bent, kun je hier dan ook goed gebruik van maken. Ook kun je klachten over Appelhoes rechtstreeks melden bij de klantenservice van de webshop. Wanneer je gelijk aan de bel trekt bij klachten, kan de klantenservice gelijk oplossingsgericht te werk gaan. Appelhoes vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn en zal dus altijd naar een goede oplossing zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij ook alleen bij Appelhoes als het gaat om de bescherming van jouw geliefde Apple producten? Laat dan weten wat jij vindt van de hoesjes voor de Iphone en de gadget voor de Ipads. Welke producten zou je aanraden en wat zouden verbeterpunten zijn voor Appelhoes. Je mag dit en meer schrijven in jouw review over Appelhoes. Geef Appelhoes een persoonlijke beoordeling en geef redenen waarom je Appelhoes zou aanraden aan nieuwe klanten of juist niet.

Reviews over Appelhoes

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
CuteStuff.nl logo
CuteStuff.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6
10% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Lees onze review over Appelhoes

Het bedrijf Appelhoes is geverifieerd door ons. De webshop appelhoes.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Appelhoes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Appelhoes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van appelhoes.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van appelhoes.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Appelhoes.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet betrouwbaar

Bij Appelhoes een 13/14Inch Apple sleeve gekocht voor mijn MacBook Pro 14 Inch. Na ontvangst blijkt dat de sleeve niet geschikt is voor mijn laptop, de laptop steekt er namelijk gedeeltelijk uit en daardoor kan de rits niet dicht. Het product kan retour maar de retourkosten zijn voor eigenrekening. Hiermee ga ik niet akkoord omdat het foutieve informatie op de website van Appelhoes betreft.

Ik heb contact met de klantenservice opgenomen maar zij kwamen met de intelligentie reactie: "De hoes wordt voor een 14inch verkocht dus hij past". Vervolgens heb ik middels foto's en een video kenbaar gemaakt dat dit niet het geval is maar de klantenservice hield voet bij stuk.

Als je niet 100% weet of het product geschikt is voor je laptop/telefoon dan raad ik Appelhoes ten zeerste af. Zij weten het zelf namelijk blijkbaar ook niet maar laten je wel opdraven voor de retourkosten.

Geplaatst op: 04-10-2022
Laatst bewerkt op: 04-10-2022
Geschreven door: Ruben T.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Appelhoes levert niet en betaald niet terug!

Nadat ik op 20 Augustus een bestelling bij Appelhoes geplaatst had kwam ik er meteen achter dat ik het verkeerde product had besteld. Ik heb toen meteen een mail gestuurd met de vraag om de bestelling te annuleren en mijn geld te retourneren. Ook heb ik aangegeven dat ik meteen het juiste produkt wat ik wilde hebben zou bestellen. Ik heb dus voor 2 producten betaald. Vervolgens wordt de foutieve bestelling wel bij POSTNL aangemeld maar geannuleerd door Appelhoes De afgelopen weken heb ik nogmaals gemaild om de situatie uit te leggen en om mijn geld retour gevraagd. Helaas krijg ik geen enkele reactie van Appelhoes. Ik ben blij dat ik via Paypal betaald heb en ik via hen een geschil kan indienen. Een dikke min voor Appelhoes!

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Gedupeerde K.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Appelhoes levert niet en betaald niet terug!

Nadat ik op 20 Augustus een bestelling bij Appelhoes geplaatst had kwam ik er meteen achter dat ik het verkeerde product had besteld. Ik heb toen meteen een mail gestuurd met de vraag om de bestelling te annuleren en mijn geld te retourneren. Ook heb ik aangegeven dat ik meteen het juiste produkt wat ik wilde hebben zou bestellen. Ik heb dus voor 2 producten betaald. Vervolgens wordt de foutieve bestelling wel bij POSTNL aangemeld maar geannuleerd door Appelhoes De afgelopen weken heb ik nogmaals gemaild om de situatie uit te leggen en om mijn geld retour gevraagd. Helaas krijg ik geen enkele reactie van Appelhoes. Ik ben blij dat ik via Paypal betaald heb en ik via hen een geschil kan indienen. Een dikke min voor Appelhoes!

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Gedupeerde K.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Appelhoes levert niet en betaald niet terug

Nadat ik op 20 Augustus een bestelling bij Appelhoes geplaatst had kwam ik er meteen achter dat ik het verkeerde product had besteld. Ik heb toen meteen een mail gestuurd met de vraag om de bestelling te annuleren en mijn geld te retourneren. Ook heb ik aangegeven dat ik meteen het juiste produkt wat ik wilde hebben zou bestellen. Ik heb dus voor 2 producten betaald. Vervolgens wordt de foutieve bestelling wel bij POSTNL aangemeld maar geannuleerd door Appelhoes De afgelopen weken heb ik nogmaals gemaild om de situatie uit te leggen en om mijn geld retour gevraagd. Helaas krijg ik geen enkele reactie van Appelhoes. Ik ben blij dat ik via Paypal betaald heb en ik via hen een geschil kan indienen. Een dikke min voor Appelhoes!

Geplaatst op: 09-09-2022
Laatst bewerkt op: 09-09-2022
Geschreven door: Gedupeerde K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een slecht bedrijf!

Als je iets besteld, gaat het gesmeerd en op tijd. Maar als er iets fout gaat, ben je de klos. Geen- of moeizame communicatie en de klant is vaak of bijna altijd de schuld. Twee maal verkeerde artikel gestuurd. Een keer kan gebeuren, maar bij de tweede maal, nadrukkelijk op juiste artikel gewezen, ook via de app en komt er weer verkeerde!! Bij proberen contact te zoeken is het eng stil. Bellen gaat niet en redelijk overleg is niet mogelijk. Ik ben weleens geïrriteerd geweest en daarvoor excuses gemaakt. En nu probeer ik beleefd en zakelijk te blijven, maar je loopt weer tegen een muur! Wat een verschil met andere webshops!!! Ik krijg nog geld terug en hopelijk wordt dit snel af gehandeld, maar ik kom niet terug!! Jammer!!

Geplaatst op: 11-07-2022
Laatst bewerkt op: 11-07-2022
Geschreven door: Jacobus N.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

Bedrijf heeft snelle levering en vast prima producten, maar bij mij ging het dan toch fout.
Hoesje besteld. Geleverd en teruggestuurd vanwege andere verwachtingen van het hoesje. Krijg je mail en vertellen ze doodleuk dat het hoesje beschadigd is en jij de kosten mag betalen, omdat ze er nu niets meer mee kunnen. Hoe kun je een hoesje beschadigen met op en af doen? Maar goed jouw woord tegen dat van hen. Beschadigd hoesje wordt ook niet teruggestuurd en jij bent €20 kwijt.
Gelukkig dit nog nooit meegemaakt bij andere webshops. Die nemen soms hun verlies en zorgen ervoor dat ze mij nog eens laten bestellen door de goede klantenservice.
Bij Appelhoes zal ik in ieder geval nooit meer bestellen en raad u hetzelfde aan. Er zijn genoeg andere webwinkels die de service toch echt anders aanpakken.

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Serge

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geven geen garantie!

Let op; koop hier niet!

Volgens de site zijn Burga hoesjes kras bestendig, maar dat is niet zo. Als je dit vervolgens meld zeggen dat het onder gebruik valt. Lekker makkelijk. Daarnaast reageren ze ook vrij onbeschoft.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bjorn

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Nare ervaring

“Een slank hoesje voor je nieuwe IPad” bleek bij levering niet te passen op mijn nieuwe iPad”¦. Het bleek een hoesje uit 2018”¦. Na reactie bleek dat Appelhoes mij maar dom vond”¦ Er stond nergens dat hij voor oude iPads was maar “er stond niet dat hij geschikt was voor de iPad uit 2020”. Haha, er stond ook niet dat ie niet geschikt was voor de nieuwe IPad. In tegendeel dus”¦ Ze hadden overigens de goede wel zag ik na goed zoeken maar reageerden tot twee maal toe niet om mijn omruilverzoek. Al die tijd zat ik met een onbeschermde iPad. Omdat bleek dat ik het goede hoesje voor de helft van de prijs (!) bij Amac kon kopen heb ik dat maar gedaan. Volgende dag in huis. Ik mocht zelf de kosten voor het terugsturen naar Appelhoes betalen. Nou maar hopen dat ik m’n geld terugkrijg. Nee, laatste keer Appelhoes, wat een naar bedrijf.

Geplaatst op: 02-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andries M.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende webwinkel.

Vaker iets gekocht. Prima klantenservice
snelle levering, groot assortiment, redelijke prijzen.

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte service, betaal liever iets meer

Voor mijn nieuwe telefoon, een Galaxy S20+ direct een screenprotector gekocht.
Deze heb ik pas later willen installeren, bleek dat er standaard al eentje op zat.
Screenssaver was van Whitestone en kostte 50 euro. Toen ik de doos openmaakte bleek het glas gebroken te zijn (doos was onbeschadigd en glas zat verpakt in een houder).
Appelhoes gevraagd of ik het artikel mocht terugsturen en of ik een nieuwe kon krijgen. Dat wilde ze niet. Ze konden het zogenaamd niet meer beoordelen omdat het na de retour termijn was. Ze boden aan een nieuw artikel te kopen met 20% korting, dus zou me nogmaals 40 euro kosten. Weet zeker dat ze dit artikel gewoon bij de fabrikant kunnen retourneren. Moet ik nu zelf gaan doen. Waardeloos bedrijf dat Appelhoes

Geplaatst op: 15-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leendert L.

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Appelhoes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Knaldeals logo
Knaldeals
2 beoordelingen
9,5
CuteStuff.nl logo
CuteStuff.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Appelhoes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Appelhoes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 10% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Appelhoes actief?

Appelhoes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Appelhoes reviews? Dan kun je naar de website van Appelhoes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie