AirAsia logo

AirAsia reviews, ervaringen en beoordelingen

AirAsia reviews, ervaringen en beoordelingen
3862
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over AirAsia

Ons team van experts heeft AirAsia geverifieerd op een aantal punten. De webshop van AirAsia bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. AirAsia is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

AirAsia is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van AirAsia. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van AirAsia.

Geplaatst op: 22-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
De service is geweldig

Een paar dagen geleden een ticket naar Thailand gekocht. De service is geweldig, ik bedoel alsof ik niet eens hoef te wachten. Ik heb online gekocht, maar misschien is mijn internetverbinding echt geweldig. De prijs is echt goedkoop. Ik kan niet wachten om het kaartje weer online te kopen om oud en nieuw te vieren.

Geplaatst op: 29-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zoë V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AirAsia
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
BudgetAir logo
BudgetAir
4 beoordelingen
5,3
Cheaptickets logo
Cheaptickets
38 beoordelingen
4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AirAsia een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AirAsia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AirAsia actief?

AirAsia is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AirAsia reviews? Dan kun je naar de website van AirAsia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie