Aion logo

Aion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Aion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3754
Aion logo
Website
Aion
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Aion

De relatie van het grote publiek met banken is er altijd al een dubbelzinnige geweest. Langs de ene kant hebben we banken nodig, langs de andere kant vertrouwen we ze niet. Zeker de laatste jaren verhogen de klassieke banken hun kosten en worden veel diensten die vroeger gratis waren plots betalend. Er zijn echter alternatieven op de markt. Zo heb je bijvoorbeeld Aion. Maar wat is Aion eigenlijk? Wat kan deze bank voor jou doen? Zijn de ervaringen van hun klanten positief of negatief? Hoe luiden de beoordelingen? Ben jij op zoek naar reviews over Aion? Dan vind je ze op deze pagina terug!

Over Aion

Aion is een digitale bank die op de Belgische markt een vrij nieuwe speler is. Het bedrijf opereert onder een Belgische banklicentie en kwam in 2019 op de markt. Bijzonder aan Aion is dat het bedrijf niet werkt zoals een traditionele bank. Niet voor niets werd het al eens enkele keren eerder het Netflix van de bankwereld genoemd. Dit komt door de bijzondere formule waarbij je een vast maandelijks tarief betaalt aan de bank. Buiten dat vast maandelijks tarief zijn er geen andere kosten verbonden aan de diensten van Aion. Gelijk welke andere transacties je als klant uitvoert: je betaalt enkel de maandelijkse kost. Transparantie en flexibiliteit zijn dan ook de codewoorden voor het management van Aion. Zo kan je bij Aion ook de aanbiedingen van andere banken vergelijken om zo de hoogste rente voor spaargeld of de laagste rente voor krediet terug te vinden. Sterker zelfs: je kunt dankzij de technologie van Aion zelfs nagaan of jouw energiefactuur kan gedrukt worden.

Waarom kiezen voor Aion?

Bij Aion vind je dus een breed gamma aan diensten voor een vaste en transparante prijs. Bovendien krijgt ook de veiligheid van jouw bankgegevens enorm veel aandacht. Zo heeft Aion diverse beveiligingsspecialisten in dienst die ervoor zorgen dat bij Aion de internationale normen wat betreft beveiligingsprocedures overtroffen worden. Daarnaast staat een team aan meer dan 200 IT’ers ook constant paraat om problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Wat de abonnementen betreft kan je kiezen voor een basic abonnement genaamd het Light-abonnement met alle basisdiensten inbegrepen voor 1,9 euro per maand. Kies je voor het premium membership? Dan betaal je 19 euro per maand. In ruil daarvoor kan je wel onder andere valuta wisselen tegen het interbancaire tarief, krijg je de beste deals, kan je wereldwijd gratis geld afhalen, kan je geld overschrijven zonder kosten, heb je toegang tot hoogrentende spaarrekeningen en ga zo maar door.

Is Aion betrouwbaar?

Aion is een vrij recente speler op de Belgische markt. Toch heeft het bedrijf in sneltempo duidelijk gemaakt dat vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel worden gedragen. Zo is er ook een fysieke flagship store in Brusssel en vind je op de website zelf ook tal van contact- en bedrijfsgegevens. Ook vind je heel wat social media kanalen terug online zoals een Linkedin, een Facebook, een Twitter en ook een YouTube-kanaal. Aion heeft een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt en het spreekt natuurlijk ook voor zich dat ze zich moeten houden aan heel wat wettelijke bepalingen en reguleringen betreffende de bankensector. De verbinding met de website zelf ten slotte is ook een beveiligde verbinding.

Klantenservice en klachten

Het is zeker bij een bankendienst natuurlijk goed mogelijk dat je met vragen zit of een probleem hebt. In dat geval kan je altijd terecht bij de klantendienst van Aion. De klantenservice kan je op heel wat manieren bereiken. Zo kan je een mail sturen naar het bedrijf, je kunt ook telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren of persoonlijk bij één van de vestigingen langs gaan. De klantenservice van Aion reageert altijd binnen de 24 uur op vragen. Heb je een klacht? Dan stuur je die bij voorkeur per mail door naar het bedrijf vergezeld van alle nodige informatie. Antwoorden op klachten kunnen enkele werkdagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Aion? Of was je dat even en heb je je snel bedacht? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met deze digitale bank. Wat vond je bijvoorbeeld van de prijs? Hoe zou je de kwaliteit van de diensten beoordelen? Is de app handig in gebruik? Worden alle beloofde diensten ook uitgevoerd? Zou je opnieuw kiezen voor Aion? Schrijf op deze pagina jouw review en help toekomstige bezoekers de juiste keuze maken!

Reviews over Aion

Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Wise logo
Wise
6 beoordelingen
6,5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Aion

Aion is geverifieerd door ons expert team. De webshop Aion bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Aion lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Aion. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Aion is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Aion. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Aion.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Aion


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GWK Travelex logo
GWK Travelex
2 beoordelingen
9
Wise logo
Wise
6 beoordelingen
6,5
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aion een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Aion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aion actief?

Aion is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld overmaken en geld wisselen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aion reviews? Dan kun je naar de website van Aion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie