Afspraak logo

Afspraak reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Afspraak reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4850
Afspraak logo
Website
Afspraak.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Afspraak

Wil je heel graag nieuwe mensen leren kennen? Vriendschappen opbouwen of misschien zelfs de liefde van je leven tegenkomen? Dan is het interessant om datingsite Afspraak uit te proberen. Voordat je dat doet, wil je waarschijnlijk meer te weten komen over de ervaringen van klanten. Deze lees je hieronder. Neem de beoordelingen van Afspraak goed door, zodat je te weten komt of Afspraak ook de beste datingsite is voor jou!

Over Afspraak

Afspraak is in 2016 opgericht door de groep The Perfect Match die wereldwijd werkzaam is en ook andere datingsites heeft. Afspraak gebruikt slimme technologie om mensen met elkaar te matchen. Er wordt daarbij gekeken naar locatie, interesses, comptabiliteit, affiniteit en nog enkele andere belangrijke dingen.

Het doel van Afspraak is om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om de ideale match te vinden. De datingsite vindt veiligheid ook erg belangrijk en verifieerd daarom alle profielen. Je persoonlijke gegevens worden ook goed beschermd.

Waarom kiezen voor Afspraak

Als je op zoek bent naar een levenspartner is het interessant om Afspraak uit te proberen. Met duizenden gebruikers van over heel Nederland én België zit er vast wel iemand bij waarmee het klikt. Misschien zit de ware Jacob er zelfs tussen. Je kan er zelfs zoeken naar mensen door enkele specifieke criteria in te vullen. Zoek bijvoorbeeld naar mensen die dicht bij je wonen, mannen of vrouwen met bepaalde kenmerken, enzovoort.

Hoeft het voor jou niet zo serieus te zijn? Dan kun je ook bij Afspraak terecht. Je kunt er namelijk ook gewoon met iemand flirten of chatten. Daarnaast is het een goede plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Jij bepaalt het zelf! Afspraak is tevens toegankelijk voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar) en is er zowel voor Belgen als Nederlanders.

Is Afspraak betrouwbaar?

Omdat Afspraak deel uitmaakt van The Perfect Match hoef jij je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de datingsite. Bovendien kun je gratis lid worden. Je betaalt enkel voor bepaalde extra's. Daarnaast wijzen de goede recensies erop dat Afspraak betrouwbaar is. En de medewerkers screenen nieuwe leden erg grondig.

Klantenservice en klachten

Ben je al lid bij Afspraak, maar is er iets je niet bevallen? Dan kun je het bedrijf contacteren via het contactformulier op de website. Als je met vragen zit, is het ook interessant om eens de FAQ-sectie te bekijken. Want daar vind je de antwoorden op de enkele veelgestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Houd je zeker niet in om ook je review over Afspraak bij ons achter te laten. Wij vinden dit fijn, omdat we zo onze bezoekers nog beter kunnen helpen. Wellicht vind je het zelf ook leuk om anderen te helpen door hen te vertellen hoe je ervaringen zijn met Afspraak.

Wees gerust eerlijk bij het schrijven van je beoordeling. Beviel Afspraak je niet? Dan mag je dat dus zeker vermelden. Maar ook als je laaiend enthousiast bent, mag je bij ons zeker je review achterlaten.

Reviews over Afspraak
Gerelateerde bedrijven
DatingEasy.nl logo
DatingEasy.nl
4 beoordelingen
6,5
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
3,6
15% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Afspraak

Het bedrijf Afspraak is geverifieerd door ons. De webshop Afspraak.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Afspraak is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Afspraak maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Afspraak.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Afspraak.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Afspraak.

Geplaatst op: 07-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters, je kan zelfs niet persoonlijk je gegevens doorsturen prive, wat is het nut van dergelijke site buiten geld ontvangen

Mensen kiezen een datingsite om bij interesse te kunnen afspreken. In een prive chat worden zelfs whattsapp nrs en mailadressen geblindeerd door het systeem. Slechts 1 doel van de site, mensen laten betalen voor niets, ik zoek echte contacten, geen fictief virtueel spelletje om mensen af te troggelen

Geplaatst op: 13-05-2024
Laatst bewerkt op: 13-05-2024
Geschreven door: Wim V.

7 / 10
4/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Gore oplichters

Dit is gewoon gore oplichterij. Ik ga ze ook aanpakken. De eerste review hier geplaatst is absoluut van het bedrijf zelf die achter deze site zitten. Zijn gewoon criminelen.

Geplaatst op: 08-05-2024
Laatst bewerkt op: 08-05-2024
Geschreven door: Tim M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters! Niet doen. Is gewoon een computer die teksten genereert.

De gesprekken lopen niet dus ook nog eens een slechte computer die terugpraat. Echt triest dat je zo je geld verdient. Pure oplichterij!

Geplaatst op: 03-09-2023
Laatst bewerkt op: 03-09-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen zijn oplichters, ik ben mijn geld kwijt doe niet hetzelfde

niet doen zijn oplichters, ik ben mijn geld kwijt doe niet hetzelfde

Geplaatst op: 07-07-2023
Laatst bewerkt op: 07-07-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nepper dan nep

laat je niet gek maken door een zogenaamde ceo
is 1 grote oplichterij

Geplaatst op: 12-05-2023
Laatst bewerkt op: 13-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nep

Vindt jammer dat je in de malling wordt genomen je komt er achter dat het nep is krijg steeds zelfte brichten zou graag mijn geld terug willen zo als belooft op de site geen date of aspraak geld terug dus hier bij stoort mijn geld terug no cure no pay toch

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure oplichting zonder enige schaamte!!

Pure oplichting zonder enige schaamte!! In de algemene voorwaarden wordt nergens duidelijk gezegd dat het hier om een loutere chat site gaat met waarschijnlijk een leger operators erachter die je antwoorden om je aan de praat te houden en je geld af te trochelen!! ZEKER géén geld aan uitgeven allemaal voor NIETS!!!

Geplaatst op: 09-12-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Afspraak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DatingEasy.nl logo
DatingEasy.nl
4 beoordelingen
6,5
eMatch logo
eMatch
2 beoordelingen
9,5
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Afspraak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Afspraak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,6 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Afspraak actief?

Afspraak is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Afspraak reviews? Dan kun je naar de website van Afspraak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie