50plusrelatie.nl logo

50plusrelatie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

50plusrelatie.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
431
50plusrelatie.nl logo
Website
50plusrelatie.nl
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen 50plusrelatie.nl

Als vijftigplusser op zoek naar een nieuwe relatie? Dan is het fijn om een datingsite te vinden die speciaal voor jouw leeftijdsgroep bedoeld is. Zo vind je mensen die prima bij je passen. 50plusrelatie.nl is zo’n datingsite. Dat had je ondertussen vast al gezien. Maar zomaar ergens je profiel invullen is misschien niet heel verstandig. Je wilt wel eerst weten of er serieus mee omgegaan wordt en of jouw gegevens hiermee niet gewoon ten prooi vallen van mensen met minder fijne bedoelingen. Gelukkig hebben we daar reviews voor van anderen, zodat we kunnen inschatten hoe deze datingsite werkt. Lees hier de beoordelingen van mensen die je voor gingen. Wat ging er goed, wat eventueel niet en hoe werd er dan met klachten omgegaan? Ook jouw recensie kan je hier achterlaten. Naast al deze beoordelingen kan je hier eveneens lezen hoe 50plusrelatie.nl nu precies in elkaar steekt.

Over 50plusrelatie.nl

50plusrelatie.nl is een datingsite speciaal voor mensen van 40 jaar en ouder. De site is zowel in Nederland als in België ”˜werkzaam’. Met een gratis profiel kan je al gewoon rondkijken in de database. Zo weet je in ieder geval of het interessant is om lid te worden. Het bedrijf is onderdeel van Didio Internet BV, dit is een bedrijf wat internetdiensten aanbiedt.

Waarom kiezen voor 50plusrelatie.nl

50plusrelatie.nl heeft een duidelijke leeftijdsgrens, waardoor je meer kans maakt om mensen van je eigen leeftijd te kunnen vinden. Mensen die een beetje in dezelfde fase van hun leven zitten als jij. Je kunt met een gratis profiel al gewoon de database inkijken en flirts sturen! Op de fotomuur kan je tienduizenden foto’s vinden, waar jij gewoon toegang toe hebt. Inmiddels zijn er meer dan 85.000 mensen geweest die zich bij 50plusrelatie.nl hebben ingeschreven! Uiteraard kan je met een betaald lidmaatschap meer, waarbij er met enige regelmaat leuke kortingsacties zijn op het lidmaatschap. Ben je lid, dan word je van deze kortingsacties op de hoogte gehouden. Betaal je? Dan heb je ook geen last meer van reclames! Berichtjes naar anderen sturen kan je dan ongelimiteerd doen. Je kunt dan bijvoorbeeld ook zien wie jouw foto’s bekijkt, ze opslaat als favoriet en wie jouw berichten heeft gelezen.

Is 50plusrelatie.nl betrouwbaar?

50plusrelatie.nl vindt betrouwbaarheid belangrijk. Zo is er software die de profielen controleert, maar dat vonden ze niet genoeg. Daarom worden alle profielen ook gewoon handmatig gecontroleerd, zodat de kans op nepprofielen zo klein mogelijk blijft. Met hun eigen ”˜anti fakers systeem’ worden fakeprofielen uit het buitenland geweerd. Jouw privé gegevens zullen nooit aan derden doorgegeven of doorverkocht worden. Lees ook alle tips even na die ze zelf op hun site geven onder het kopje ”˜informatie’.

Klantenservice en klachten

Bij vragen en of klachten kan je contact opnemen met de servicedesk. Deze is te bereiken via het contactformulier op de site. Het postadres is ook op de site te vinden, dus ook op die manier kan je een vraag stellen. Een mogelijkheid tot persoonlijk contact via chat of telefoon is niet te vinden. Bij een klacht zal er alles aan gedaan worden om dit met de klant op te lossen, voordat er een beroep op de rechter wordt gedaan.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een nieuwe liefde gevonden via 50plusrelatie.nl? Of heb je het geprobeerd maar liep je tegen bepaalde problemen aan? Wij zouden blij zijn als jij jouw beoordeling hier achter zou willen laten. Wat is goed geregeld bij deze datingsite en wat juist niet? Als je ergens een klacht over had, werd daar adequaat op gereageerd of juist niet? Geef in je review een duidelijk verhaal aan, zodat anderen begrijpen waarom je tevreden bent of waarom je juist een minder goede beoordeling hebt. Zo kunnen we met elkaar een duidelijk beeld schetsen van 50plusrelatie.nl en hiermee anderen helpen met hun overweging of ze wel of niet willen inschrijven op deze site. Bedankt voor je moeite!

Reviews over 50plusrelatie.nl
Gerelateerde bedrijven
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
5,5
40plusrelatie logo
40plusrelatie
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over 50plusrelatie.nl

50plusrelatie.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop 50plusrelatie.nl bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is 50plusrelatie.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via 50plusrelatie.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

50plusrelatie.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van 50plusrelatie.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 50plusrelatie.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne site

Ik heb me een tijdje geleden aangemeld voor de site en ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. De site werkt erg prettig en het is ook allemaal erg overzichtelijk. Super blij mee!

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 50plusrelatie.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
5,5
40plusrelatie logo
40plusrelatie
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 50plusrelatie.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over 50plusrelatie.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 50plusrelatie.nl actief?

50plusrelatie.nl is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 40 plus en senioren dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 50plusrelatie.nl reviews? Dan kun je naar de website van 50plusrelatie.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie