123HotelGift logo

123HotelGift reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

123HotelGift reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4032
123HotelGift logo
Website
123HotelGift
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen 123HotelGift

Op zoek naar een leuk cadeau voor een bijzondere gelegenheid, of misschien om zomaar eens je partner te verrassen? Een bedankje voor de oppas of een geschenk voor een jubileum? Wat is er leuker dan iemand blij maken met een paar dagen er lekker op uit? 123HotelGift ben je op je zoektocht naar een passend cadeau of een originele cadeaubon vast tegen gekomen. En zeg nou zelf: een cadeaubon die je wereldwijd in 290.000 hotels kunt gebruiken klinkt toch als muziek in de oren. Alleen één vraag rijst nog in je op: werkt die 123HotelGift echt wel? Wat voor hotels zijn het die hieraan meedoen? Krijg je wel waar voor je geld of zadel je de ontvanger met iets waardeloos op? En misschien wil je wel weten of je er ook zakelijk iets mee zou kunnen doen. Wie kan die vraag beter beantwoorden dan de gebruikers van 123HotelGift zelf? Inderdaad: niemand. Want zij weten immers hoe deze giftkaart in de praktijk werkt! Je kunt hier dan ook de ervaringen van mensen vinden met deze bon. Beoordelingen die eerlijk vertellen hoe het was om de giftcard te krijgen of te geven. Naast deze reviews vind je ook nog wat extra informatie over 123HotelGift, welke wij voor je opgezocht hebben. Heb je zelf ervaring met dit bedrijf? Zou je voor ons dan ook jouw recensie hier willen achterlaten?

Over 123HotelGift

123HotelGift verkoopt cadeaubonnen die te besteden zijn bij hotels wereldwijd. Het is opgezet door Incentive Europe. Dit bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en verzorgt o.a. groepsreizen en incentivereizen. Daarnaast zijn ze officieel KLM-agent en aangesloten bij IATA. Maar dat is nog niet alles. Ook andere evenementen worden door Incentive Europe georganiseerd en hebben ze een platform waarbij gifts en promotionele artikelen door heel Europa worden verkocht. Al met al een bedrijf dat weet wat het doet, zullen we maar zeggen.

Waarom kiezen voor 123HotelGift

123HotelGift geeft je de mogelijkheid om iemand een fijn cadeau te geven. Ook als je eigenlijk erg laat bent met het cadeau uitzoeken. Je kunt het namelijk allemaal digitaal houden, zodat de ontvanger het binnen een paar minuten zou kunnen hebben. Je krijgt namelijk in dat geval een printbare PDF Card per mail toegestuurd. Je kunt deze dus direct doormailen. Of je print het uit en kan alsnog met een leuk cadeau op bezoek gaan bij die lieve vriendin. Natuurlijk kan het ook anders. Je kunt ook een echte Giftcard of zelfs een Giftbox versturen. Deze worden per post verstuurd, dus dit zal langer tijd in beslag nemen. Maar liefst 290.000 hotels over de hele wereld kunnen bezocht worden, waarbij de giftcard gebruikt kan worden. Keuzestress komt er dus wel bij kijken”¦ Hierbij kan je denken aan eenvoudige hostels maar ook mensen met gevoel voor luxe kunnen hun hart ophalen. Luxe 5 sterren hotels doen namelijk ook mee! De kaart is 2 jaar geldig! De giftbox bestaat trouwens uit een lerenpaspoort/kaarthouder, kofferlabels en reisaccessoires. Zo maak je het cadeau nog leuker en completer! Ook zakelijk is een giftcard van 123HotelGift een goed idee! Je kunt dan eveneens denken aan een 123FlyGift Card of aan een 123IncentiveGift. Meer weten wat er zakelijk allemaal kan, kan via dezelfde site: 123HotelGift.com.

Is 123HotelGift betrouwbaar?

123HotelGift is onderdeel van Incentive Europe en biedt dus veel meer dan alleen maar de giftcard. Dit vergroot de betrouwbaarheid al. Zeker als je weet dat ze officieel KLM-agent zijn, dat zouden ze anders toch niet kunnen zijn. Daarnaast zijn ze aangesloten bij IATA. Betalen doe je eenvoudig via de betrouwbare methoden zoals Mastercard, Maestro, iDEAL, Visa en Bancontact.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan je vragen hebben of zijn er klachten waarover je in gesprek wilt gaan. De klantenservice helpt je dan verder via mail of per telefoon. Ook is er een contactformulier te vinden op de site. Je kunt het bedrijf verder volgen via Facebook, LinkedIn of Instagram.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een giftcard geschonken via 123HotelGift? Of ben jij de gelukkige en heb je deze card of misschien wel de giftbox ontvangen? Ben je ondernemer en heb je jouw personeel ermee verrast? Kortom: heb jij ervaring met 123HotelGift? Zou je anderen dan willen helpen om een passend beeld te krijgen van dit bedrijf door jouw review hier achter te laten? Hoe verliep de bestelling? Wat vond je van de giftbox? Hoe verliep de reservering van het hotel? Wat vond je van het aanbod? Was het duidelijk hoe het allemaal werkt? Hoe duidelijker jij jouw beoordeling omschrijft, hoe meer anderen er iets mee kunnen! En hoe meer beoordelingen wij kunnen laten zien, hoe beter het beeld van 123HotelGift zal kloppen! Wij willen je dan ook alvast bedanken voor jouw recensie!

Reviews over 123HotelGift

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
109 beoordelingen
5,6
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
2 beoordelingen
9
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met 123HotelGift

Ons team van experts heeft 123HotelGift geverifieerd op een aantal punten. De webshop van 123HotelGift bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. 123HotelGift is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

123HotelGift is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 123HotelGift te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 123HotelGift


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
109 beoordelingen
5,6
Babykadowinkel.nl logo
Babykadowinkel.nl
2 beoordelingen
9
Accor Live Limitless | AccorHotels logo
Accor Live Limitless | AccorHotels
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123HotelGift een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 123HotelGift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123HotelGift actief?

123HotelGift is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123HotelGift reviews? Dan kun je naar de website van 123HotelGift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie