Zorghulpmiddelkopen.nl logo

Zorghulpmiddelkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Zorghulpmiddelkopen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1047
Zorghulpmiddelkopen.nl logo
Website
Zorghulpmiddelkopen.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Zorghulpmiddelkopen.nl

Ouder worden is iets wat niemand kan vermijden. En vanaf een bepaalde leeftijd heb je voor heel wat taken jammer genoeg wat hulp nodig. Je staat wat minder vast op je benen, een houvast bij het opstaan is welgekomen en ook in huis mag er wel wat meer aangepast worden. Bij Zorghulpmiddelkopen.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw oude dag zo vlot en gemakkelijk mogelijk door te brengen. Maar is Zorghulpmiddelkopen.nl de beste keuze? Zijn hun producten echt van een hoge kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen Zorghulpmiddelkopen.nl? Op deze pagina vind je reviews over Zorghulpmiddelkopen.nl. Zo heb je meteen een antwoord op al die vragen.

Over Zorghulpmiddelkopen.nl

Zorghulpmiddelkopen.nl is een website waar je terecht kunt voor een breed gamma aan zorghulpmiddelen en ook vooral heel wat informatie over de producten. De website is het geesteskind van drie oud-studenten van de Hogeschool Inholland te Diemen en heeft een simpele doelstelling: product en informatie laten samenkomen op één handige webwinkel. Als oudere of persoon met een beperking vind je op Zorghulpmiddelkopen.nl alle informatie op één plek en bij het juiste product. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over of je nu wel het juiste hebt gekocht: de webwinkel is sober, transparant en intuïtief opgebouwd zodat je altijd correct terecht komt. Zit je met vragen, heb je advies of hulp nodig? Dan kan je altijd de klantenservice van Zorghulpmiddelkopen.nl contacteren en hulp zal worden geboden!

Waarom kiezen voor Zorghulpmiddelkopen.nl?

Bij Zorghulpmiddelkopen.nl vind je dus een groot assortiment aan zorghulpmiddelen met bovendien een schat aan informatie over de producten erbij. Op de webshop vind je categorieën als onderweg, keuken, slaapkamer, huiskamer, badkamer, therapie, drempelhulp, overige hulpmiddelen en merken. Je vindt er producten van merken als Able2, Free to move, ecosox, Rafys en ga zo maar door. Op de webshop is er ook een handige zoekbalk waar je per trefwoord het juiste product op kunt zoeken. Weet je wat je wilt hebben? Dan is zo goed als elk artikel dat je kunt bestellen de dag nadien al in huis. Binnen België betaal je 9,95 euro verzendkosten en in Nederland 6,95 euro. Levering is gratis vanaf 500 euro en het is ook mogelijk om bij een deel van het assortiment te kiezen voor same day delivery. Besef je na aankoop dat je iets toch niet nodig had? Dan krijg je tot 14 dagen de tijd om jouw aankoop retour te sturen.

Is Zorghulpmiddelkopen.nl betrouwbaar?

Van een bedrijf dat producten verkoopt om het leven veiliger en gemakkelijker te maken wil je natuurlijk zeker zijn dat het een betrouwbare onderneming is. Je vindt op de website van Zorghulpmiddelkopen.nl alleszins al heel wat informatie terug. Zo zie je er het adres van de hoofdzetel, het btw nummer en het nummer van de Kamer van Koophandel. Daarnaast beschikt Zorghulpmiddelkopen.nl over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt. Ook is de verbinding met de website een veilige verbinding. Ten slotte kan je dankzij MultiSafepay veilig betalen op de webshop. Zorghulpmiddelkopen.nl aanvaardt ontzettend veel betaalmiddelen zoals bijvoorbeeld PayPal, Visa, Mastercard, Bancontact, Klarna, AfterPay en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Een goede service is één van de kernwaarden van Zorghulpmiddelkopen.nl. Het spreekt dan ook voor zich dat de klantenservice van het bedrijf altijd klaarstaat en vlot te bereiken valt. Zo kan je het contactformulier op de website invullen bij een vraag of telefonisch contact opnemen. Je kunt ook een mail sturen of een brief naar het adres van de hoofdzetel. In de regel krijg je van de klantendienst van Zorghulpmiddelkopen.nl binnen een werkdag een antwoord en vaak zelfs sneller. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er ook iets is misgelopen. In dat geval kan je een klacht indienen bij Zorghulpmiddelkopen.nl. Dat kan via het contactformulier of per mail. Je ontvangt bij klachten van Zorghulpmiddelkopen.nl altijd een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij Zorghulpmiddelkopen.nl? Of heb je op een andere manier ervaring met dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van Zorghulpmiddelkopen.nl. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten? Hoe zit het met de levertijd? Krijg je van de klantenservice inderdaad alle nodige informatie mee? Zou je Zorghulpmiddelkopen.nl aanraden aan vrienden en/of familie? Schrijf op deze pagina jouw review over Zorghulpmiddelkopen.nl en laat het ons weten!

Reviews over Zorghulpmiddelkopen.nl
Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Antisnurkmiddelen.nl logo
Antisnurkmiddelen.nl
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goed contact

Ik had een aantal spullen besteld voor mijn schoonouders aangezien hun dit niet meer zelf konden. De levering was snel geleverd en bij de producten zit ook een goede uitleg. De kwaliteit is ook prima!

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa R.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zorghulpmiddelkopen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Perfumetrader logo
Perfumetrader
2 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
Antisnurkmiddelen.nl logo
Antisnurkmiddelen.nl
1 beoordeling
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zorghulpmiddelkopen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zorghulpmiddelkopen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zorghulpmiddelkopen.nl actief?

Zorghulpmiddelkopen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zorghulpmiddelkopen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Zorghulpmiddelkopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie