Zonnemarkt logo

Zonnemarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Zonnemarkt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
388
Zonnemarkt logo
Website
Zonnemarkt
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Zonnemarkt

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen, dan wil je zeker weten dat je een energieleverancier treft die je van goed advies voorziet en ze ook nog eens vakkundig voor je plaatst. Je verwacht daarbij panelen van hoge kwaliteit en dat ze toch voordelig geprijsd zijn. Zonnemarkt is gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Je kunt online een afspraak maken voor advies en een offerte aanvragen. Wil je van tevoren weten of Zonnemarkt de beste keuze voor het plaatsen van je zonnepanelen is? Lees dan onze reviews. Hier staan onpartijdige beoordelingen waarmee je een beter idee krijgt over Zonnemarkt. Meteen zie je hoe tevreden de klanten zijn over de service, deskundigheid en plaatsing van de panelen zijn. Daar kun je wat mee! Het geeft je alvast een beeld wat je mag verwachten als je kiest voor Zonnemarkt.

Over Zonnemarkt

Zonnemarkt is ruim 10 jaar geleden opgericht met het idee om het opwarmen van de aarde tegen te gaan. Duurzaamheid is het sleutelwoord bij alles wat Zonnemarkt doet. Het is in de gehele bedrijfsvoering van Zonnemarkt geïntegreerd. Zonnemarkt wil daarmee het goede voorbeeld zijn voor de rest van de markt. Zo wordt bij bedrijfsbeslissingen niet alleen naar de winst gekeken, maar vooral naar de gevolgen voor het milieu alsook voor de mensen binnen en buiten het bedrijf.

Waarom kiezen voor Zonnemarkt?

Zonnemarkt is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van zonnestroomsystemen. Het team van Zonnemarkt regelt alles wat daarbij komt kijken. Dit begint met het verstrekken van deskundig advies over het beste systeem voor elke persoonlijke situatie. Naast het installeren helpt Zonnestroom ook voor de bijkomende zaken als financiering en een subsidieaanvraag. Dit maakt het voor iedereen mogelijk op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening te besparen. Door te kiezen voor Zonnemarkt profiteer je van deskundig advies in elke situatie, scherp geprijsde zonnepanelen, hoge service en keiharde garanties.

Is Zonnemarkt betrouwbaar?

Zonnemarkt is gevestigd in Almere waar zij ook een eigen showroom hebben met daarin de meest voorkomende systeemopstellingen. Je kunt met Zonnesysteem een afspraak maken om de showroom te bezichtigen voordat je een beslissing neemt. Het deskundig advies van Zonnemarkt is gratis en vrijblijvend. Via de klantenservice kun je antwoord krijgen op alle vragen die te maken hebben met zonnestroomsystemen, ook vragen over financieringsmogelijkheden en subsidieaanvragen.

Klantenservice en klachten Zonnemarkt

De klantenservice van Zonnemarkt is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur. Je kunt de klantenservice ook mailen en gebruik maken van het online contactformulier. Veel vragen worden al op de website zeer uitgebreid beantwoord. Je ziet ze bij de veelgestelde vragen onder de rubriek kennismarkt.

Wil jij Zonnemarkt ook beoordelen?

Heb jij al zonnepanelen van Zonnemarkt op je dak liggen? Dan zouden wij heel graag jouw beoordeling zien. Hoe tevreden ben je met de service en de uitvoering van het installeren van jouw zonnestroomsysteem? Kun je ons in een recensie laten weten of je goed geïnformeerd bent voordat je de zonnepanelen door Zonnemarkt liet plaatsen? Heeft het je al (flink) wat kosten bespaard? Toekomstige kopers van zonnepanelen zouden met jouw review zeer geholpen zijn. Jouw ervaring is heel interessant voor andere klanten en is ook nog eens een duwtje in de goede richting van duurzaamheid.

Reviews over Zonnemarkt

Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Werkgoed logo
Werkgoed
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Zonnemarkt

Het bedrijf Zonnemarkt is geverifieerd door ons. De webshop Zonnemarkt is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Zonnemarkt is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zonnemarkt maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Zonnemarkt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Zonnemarkt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zonnemarkt.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

Het offerte traject was super goed. Ze bieden zeer uitgebreide informatie en ik heb ook meerdere opties doorgenomen van alles systemen wat erg handig was. Echt een top service. Ik bestel hier zeker weer!

Geplaatst op: 01-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimberley V.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zonnemarkt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
2 beoordelingen
9
Installatievakwinkel.nl logo
Installatievakwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Werkgoed logo
Werkgoed
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zonnemarkt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zonnemarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zonnemarkt actief?

Zonnemarkt is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zonnemarkt reviews? Dan kun je naar de website van Zonnemarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie