Zeewijn logo

Zeewijn reviews, ervaringen en beoordelingen

Zeewijn reviews, ervaringen en beoordelingen
2629
Zeewijn logo
Website
Zeewijn
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Zeewijn

Misschien zijn ze wat minder bekend, maar wijnen uit Portugal kunnen de concurrentie met bekende wijnlanden eenvoudig aan. En dan bedoelen we niet de bekende Portugese Port, maar wijnen van de betere wijnhuizen. De webwinkel Zeewijn richt zich op kwaliteitswijnen uit Portugal. Wil jij graag meer te weten komen over Zeewijn en het aanbod van Portugese wijn, lees dan de ervaringen van eerdere klanten. Misschien koopt jij binnenkort ook uitstekende Portugese wijn via Zeewijn.

Over Zeewijn

Zeewijn is ontstaan met het doel om de beste Portugese producten in de markt te zetten. Het bedrijf verkoopt momenteel witte, rode en roséwijnen en is van plan om in de toekomst het assortiment geleidelijk uit te gebreiden met gespecialiseerde Portugese artikelen zoals olijfolie. Motto van Zeewijn is het aanbieden van de beste Portugese wijnen met de beste service en een simpele, veilige manier van online betalingen. Op dit moment richt Zeewijn zich op de Nederlandse en Braziliaanse markt. Naast verkoop aan particulieren is Zeewijn ook het adres voor commerciële vennootschappen met betrekking tot Portugese wijn en kwaliteitsproducten.

Waarom kiezen voor Zeewijn

Zeewijn is gespecialiseerd in de betere Portugese wijn. Het bedrijf legt zelf contact met geselecteerde wijnhuizen waardoor ze heel goed op de hoogte zijn van de kwaliteit die de wijnmakers leveren. De flessen komen vanuit de producent naar het depot, waardoor het bedrijf niet te maken heeft met dure transport- en opslagkosten. Hierdoor kunnen ze de wijnen tegen een goede prijs aanbieden. Vanuit het depot worden de orders direct verzonden naar het pand van Zeewijn in het Brabantse Veldhoven. Het is voor klanten ook mogelijk om op afspraak de wijnen zelf op dit adres op te halen.

Is Zeewijn betrouwbaar?

Al wijnen van Zeewijn zijn in Portugal gecertificeerd en goedgekeurd. De webshop heeft sinds 20211 het keurmerk van Trusted Shops, een organisatie die online winkels en hun klanten diensten aanbiedt via een keurmerk en een geld terug garantieproces. Kopers ontvangen via Trusted Shops een kopersbescherming van maximaal € 2500. Op dit moment heeft het bedrijf van klanten een score gekregen van 5 uit 5.

Klantenservice en klachten

Zeewijn is telefonisch te bereiken en beschikt over een email adres en bedrijfspand in Nederland. Via een contactformulier op de website is het mogelijk om alle soorten vragen te stellen. Klanten hebben het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen het product terug te sturen. Bij klachten zal Zeewijn binnen 14 dagen een eerste reactie geven. Gerechtelijke conflicten zullen via het Nederlands recht worden behandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Portugese wijnen zijn zeer de moeite waard om te drinken en dat is zeker het geval bij de wijnen die Zeewijn via hun website verkoopt. Heb jij al eens een Portugese wijn gekocht bij Zeewijn, en wil je jouw ervaring delen. Laat dan hier een review achter en geeft bezoekers van deze pagina een goed beeld over de wijnen en de service van Zeewijn. Misschien bestellen ze door jouw reactie wel een heerlijke Portugese wijn. Reviews over Zeewijn
Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Vino logo
Vino
1 beoordeling
10
8Wines logo
8Wines
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Zeewijn

Zeewijn is geverifieerd door ons expert team. De webshop Zeewijn bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Zeewijn lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Zeewijn. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Zeewijn is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Zeewijn. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zeewijn.

Geplaatst op: 12-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Groot kwaliteits verschil

Het wijn van deze website is echt super lekker en het kwaliteits verschil is echt enorm als je het vergelijkt met de wijn uit de supermarkt. Het wordt altijd netjes geleverd en het zit ook goed verpakt zodat het niet zomaar kapot gaat tijdens het leveren.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cas L.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zeewijn
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Vino logo
Vino
1 beoordeling
10
8Wines logo
8Wines
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zeewijn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zeewijn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zeewijn actief?

Zeewijn is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zeewijn reviews? Dan kun je naar de website van Zeewijn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie