Zalm van Urk logo

Zalm van Urk reviews, ervaringen en beoordelingen

Zalm van Urk reviews, ervaringen en beoordelingen
4036
Zalm van Urk logo
Website
Zalm van Urk
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Zalm van Urk

Ben jij ook zo’n fan van zalm? Wat is dat een heerlijk stukje vis. Ook mensen die over het algemeen liever voor vlees kiezen, kunnen een zalmmoot vaak wel waarderen. Bij dit product zijn de verschillen in kwaliteit echter heel groot. De ene zalm is echt de andere niet. Ga jij voor kwaliteit en wil je echt lekkere zalm proeven, dan overweeg je wellicht een bestelling te plaatsen bij Zalm van Urk. Alleen al het feit dat je het koopt op Urk geeft een stukje vertrouwen. Maar hoe staat het echt met dit bedrijf? Is de webshop betrouwbaar? Ook al zijn ze gevestigd op Urk, is de zalm van Zalm van Urk echt lekker? Deze vragen worden beantwoord als je recensies van andere klanten leest. Wij verzamelden de reviews van consumenten. Op deze pagina lees je hun beoordelingen. Ontdek wat anderen zeggen over deze webshop en beslis vervolgens of jij wel of niet bij hen wilt kopen.

Over Zalm van Urk

Bestel je zalm bij Zalm van Urk, dan heb je te maken met de jongens van de Fant. Dit bedrijf wordt gerund door drie broers. Urk was de plaats waar ze opgroeiden. Ook kwamen ze van jongs af aan in aanraking met vis. In hun eigen woonplaats zijn ze bij vrijwel iedereen wel bekend. Ze heten Frans, Harmen en Gerrit. Mensen noemen hen echter De Fant, naar een bijnaam van hun vader. Omdat ze al jong veel leerden over vis, ontdekten ze ook al snel wat ze persoonlijk belangrijk vonden. Het gaat hun steeds minder om kwantiteit, maar juist steeds meer om kwaliteit. Van hun vader leerden ze het roken. Tegenwoordig dragen zij dit ambacht ook weer over aan hun eigen kinderen. Traditie gaat dus als een rode draad door dit familiebedrijf. Er is sprake van een geheim familierecept. Hiermee roken ze de zalm op een speciale manier. Dit resulteert in een uniek stukje zalm. Verder zijn er nog een aantal speciale producten zoals kruiden mixen en zalm salades. De mensen achter dit bedrijf hebben veel liefde, passie en vakmanschap in huis.

Waarom kiezen voor Zalm van Urk

Het maakt niet uit of je ver van Urk vandaan woont. De mensen van Zalm van Urk leveren door het hele land. Een goede reden om te kiezen voor deze online winkel is dat je zeker weet dat dit stuk vlees een unieke smaakervaring oplevert. Ze hebben een eigen rokerij waar op ambachtelijk en traditionele wijze gerookt wordt. Een geheim familierecept zorgt voor de delicate smaak en textuur. Je weet verder zeker dat je op je bord geen bevroren of diepvries zalm krijgt, maar echt een vers stukje vlees. Verder zijn er geen kunstmatige toevoegingen aan toegevoegd. Net als het feit dat er geen injecties met rook of smaak aroma plaatsvinden. De zalm komt uit Noorwegen en is daar op een duurzame manier gekweekt in de fjorden. Het product is kant en klaar, als gefileerd en verpakt in handige porties. Handig is verder de snelle levering. Wanneer je van dinsdag tot en met vrijdag ’s morgens voor 8:00 uur bestelt, wordt de bestelling al dezelfde dag bij jou thuis afgeleverd. Boven een bedrag van 80 euro betaal je geen verzendkosten. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief, die eens per maand verschijnt, dan mis je geen aanbiedingen, maar dan loop je ook kans op een gratis zalm.

Is Zalm van Urk betrouwbaar?

Zalm van Urk is al 3 generaties een familiebedrijf. Zoiets zegt natuurlijk al heel veel over de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Verder komen mensen uit het hele land naar hun winkel of bestellen zij online. Ook politici als van der Staaij en Wilders waarderen de producten van dit bedrijf. Dit geldt ook voor bekende Nederlanders zoals Marijke Helwegen en Jonnie Boer. Zelfs koning Willem Alexander en koningin Maxima hebben meermalen genoten van de zalm.

Klantenservice en klachten

Bij dit bedrijf moet je erop rekenen dat een reactie 24 uur op zich kan laten wachten. Dit komt omdat de medewerkers de hele dag aan het roken zijn. Wil je iets vragen, dan kun je het beste een e-mail sturen. Natuurlijk ben je ook welkom op hun adres op Urk. Verder wordt er regelmatig nieuws gedeeld op de Facebookpagina. Klachten kun je ook melden via de mail.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij dit bedrijf? Bestelde je weleens zalm bij hen? Schrijf dan in een review hoe je hen beoordeelt. Jouw beoordeling helpt andere consumenten.

Reviews over Zalm van Urk
Gerelateerde bedrijven
Kerstdiner bestellen logo
Kerstdiner bestellen
4 beoordelingen
8
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Zalm van Urk

Zalm van Urk is geverifieerd door ons expert team. De webshop Zalm van Urk bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Zalm van Urk lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Zalm van Urk. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Zalm van Urk is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Zalm van Urk. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Zalm van Urk.

Geplaatst op: 15-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Zalm van Urk
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kerstdiner bestellen logo
Kerstdiner bestellen
4 beoordelingen
8
Sweet Vibes Vakery logo
Sweet Vibes Vakery
1 beoordeling
10
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zalm van Urk een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Zalm van Urk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zalm van Urk actief?

Zalm van Urk is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zalm van Urk reviews? Dan kun je naar de website van Zalm van Urk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie