Yourhosting logo

Yourhosting reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Yourhosting reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
122
Yourhosting logo
Website
yourhosting.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Yourhosting

Ben je op zoek naar een product op het terrein van domeinnamen, websites of webhosting? Dan zou je terecht kunnen komen op de website van Yourhosting. Je kent dit bedrijf nog niet en benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Je wilt graag weten of Yourhosting betrouwbaar is? Bekijk dan de recensies van andere consumenten. Deze beoordelingen zijn door ons al verzameld, zodat jij ze meteen kunt lezen. In reviews ontdek je pas echt wat je hebt aan een bepaald bedrijf. Heb jij ontdekt wat anderen vertellen over Yourhosting, dan is het daarna een stuk makkelijker om zelf een beslissing te nemen en wel of niet bij hen te kopen.

Over Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde producten aan op het gebied van webhosting, websites en domeinnamen. Ze hebben 1,1 miljoen geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten. Hiermee zijn ze de grootste shared webhostingprovider in Nederland. Alle websites worden gehost op state of the art apparatuur. Dit gebeurt in een volledig beveiligde en redundant uitgevoerde omgeving in Amsterdam. Yourhosting geeft aan zich te onderscheiden van andere hostingproviders. Het is hun passie om te zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid. Ook snelheid staat bij hen hoog in het vaandel. Verder beschikken ze over een goed bereikbare helpdesk die 24 uur per dag bereikbaar is. Deze support wordt verleend door vriendelijke experts en de hulp is geheel gratis. Naast webhosting- en domeindiensten biedt dit bedrijf ook verschillende andere cloud en IT oplossingen aan. Denk hierbij aan Azure cloud diensten. Deze zijn vooral gericht op grotere zakelijke klanten. Ook zijn er diensten zoals Office 365 en Acronis Backup Online. Deze diensten zijn ook geschikt voor particulieren en voor het MKB. Sinds 2018 is Yourhosting onderdeel van TWS, samen met een aantal andere webhosting bedrijven.

Waarom kiezen voor Yourhosting

Bij Yourhosting kun je terecht voor domeinnamen, webhosting en websites. Het is op de site niet moeilijk om te vinden wat je nodig hebt. Binnen 1 minuut heb je jezelf geregistreerd en als je er even niet uit komt, kun je op elk moment van de dag en de nacht gebruik maken van deskundige support. Je hebt de keuze uit meer dan 900 domeinnaamextensies. Wil je graag een domeinnaam registreren, check dan eerst even of deze nog niet in gebruik is. Is deze nog vrij, dan wordt dit de naam van jouw website. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het bouwen van de site. Met hosting maak je jouw website 24 uur per dag beschikbaar voor je bezoekers. Wil je een website maken, dan wordt je bij Yourhosting stap voor stap geholpen als dat nodig is. Dit bedrijf is er voor zowel beginners als voor gevorderden.

Is Yourhosting betrouwbaar?

Yourhosting heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de betrouwbaarheid. Je kunt verder dag en nacht een beroep doen op hun gratis service. Dit kan op veel verschillende manieren. Je merkt ook dat dit een betrouwbaar bedrijf is omdat de recensies van andere gebruikers zeer positief zijn.

Klantenservice en klachten

De support van de klantenservice van Yourhosting is dag en nacht aanwezig en kost je niets. Je kunt gebruik maken van Yar. Deze weet de meeste vragen wel te beantwoorden. Ook bij de live chat ontvang je direct een reactie. Kies jij graag voor WhatsApp, dan is dat ook mogelijk. De gemiddelde wachttijd is dan iets langer, ongeveer een uurtje. Neem je contact op via Twitter of Facebook, dan ontvang je meestal met een half uurtje een reactie terug. Stuur je een mail naar de klantenservice, dan krijg je binnen 24 uur een mail terug. Tenslotte is het ook nog mogelijk om de telefoon te pakken en meteen even iemand van het team te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Yourhosting? Maakte je via deze site een eigen site? Hoe werkte dat voor jou? Het is fijn als je hier een beoordeling over wilt schrijven. Andere consumenten willen graag meer te weten komen over dit bedrijf. Jouw review helpt hen hierbij.

Reviews over Yourhosting
Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5,8
58% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Yourhosting

Ons team van experts heeft Yourhosting geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Yourhosting bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Yourhosting is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Yourhosting is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van yourhosting.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Yourhosting.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
W A A R D E L O O S ! NIET BEREIKBAAR !

Ik probeer nu al meer dan 1 week in contact met iemand te komen maar helaas hebben ze het zo druk dat niemand terug belt of de telefoon oppakt.
Ze handelen niks af, wat een slecht bedrijf is dit !
Al kreeg ik het voor niks van hun hoefde ik het nog niet.

Geplaatst op: 07-02-2023
Laatst bewerkt op: 07-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zó verschrikkelijk slecht

Dit kan geen toeval zijn. Geen enkel bedrijf is zó slecht. Je laadt op z'n minst de verdenking op je dat je bestaat bij het primaire doel om klanten geld uit de zakken te kloppen, Weet XS4ALL wat er met hun voorheen tevreden ex-klanten gebeurt? Om te beginnen word je een volledig websitebedrag in rekening gebracht, 161 euro ipv 14-16 euro voor alleen domeinnaam. Klantenserrvice is dagenlang onbereikbaar, Maak je contact dan weet niemand hoe het werkt. Na drie mislukte acties rekening te crditeren schrapt nummer 4 gewoon je bestaande contract, waardoor je zonder e-mail zit. Zegt-ie/ze alleen niet. Nummer vijf (inlevingsvermogen van een kavia) weigert om fout te herstellen, 'Is niet onze schuld'. 'Ga maar naar uw account om een softewarepakket te kopen'. Ja, echt niet! Numnmer zes: 'Wordt voor de 8-ste gecrediteerd en overgemaakt'. Nummer 7: 'Nee, dat moet u zelf aanvragen/doen in uw account'. Blijkt 'vervaldag' op de creditnota de dag van de laatste mogelijkheid tot activeren van restitutie te zijn. Nu al dagen weer geen servicemedewerker die de telefoon opneemt. Dit overkomt je niet, doe je als bedrijf met opzet, denk ik dan. De klant als verdienmodel, als rijp fruit, klaar om uit te persen. Niet aan beginnen, dus.

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 13-09-2022
Geschreven door: Ronald M.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
In één woord _w_a_a_r_d_e_l_o_o_s_!

Kimo W. schrijft:

Waardeloos

Yourhosting is werkelijk waar een onbetrouwbare partner als hostingserver.
Dit bedrijf verhoogd de prijzen op een absurde manier en is niet voor rede vatbaar. Ze zijn alleen maar bezig met poen innen en verder onbereikbaar zijn. Je kan mailen wat je wilt, maar dan moet je blijkbaar een ticket aanmaken, contact is niet te krijgen maar als je iets te laat bent hebben ze blijkbaar personeel genoeg en komen ze direct met extra kosten. Ben een eeuwigheid bezig geweest het contract te beëindigen en dat is na betaling van een nieuw jaarcontract + boete eindelijk gelukt en ik zou worden terugbetaald minus boete en nog wat extra kosten per 5-2-22 maar per 5-1-22 is mijn e-mail al weg en mijn website maar het is ondertussen 11-2-22 en nog steeds geen geld ontvangen. Geloof aub niet in deze partij, ze hebben compleet schijt aan je als klant je bent een nummer. Er zijn zoveel aanbieders die je wel welkom heten en er voor je zijn. Yourhosting doet werkelijk niets voor je behalve INNEN.. Pas op voor ze

Ik heb exact dezelfde ervaringen en ben dus bij ze weg gegaan met hosting. Ik heb nu alleen nog maar een paar forwardingen via een DNS-tabel bij het oude Argeweb.

Blijf dus ver bij Yourhosting vandaan! Is het alleen al voor je eigen gemoedrust.

Geplaatst op: 03-07-2022
Laatst bewerkt op: 03-07-2022
Geschreven door: -= GensNet =-

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos!!!

Zodra je je account wilt opzeggen doet Your Hosting er alles aan om toch nog door te factureren en kosten door te berekenen.
Klantonvriendelijk!!
Sluit nooit iets af! Werkelijk waar een slangenkuil waar je in stapt om vervolgens nauwelijks hier vanaf te komen.

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carla T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Yourhosting is werkelijk waar een onbetrouwbare partner als hostingserver.
Dit bedrijf verhoogd de prijzen op een absurde manier en is niet voor rede vatbaar. Ze zijn alleen maar bezig met poen innen en verder onbereikbaar zijn. Je kan mailen wat je wilt, maar dan moet je blijkbaar een ticket aanmaken, contact is niet te krijgen maar als je iets te laat bent hebben ze blijkbaar personeel genoeg en komen ze direct met extra kosten. Ben een eeuwigheid bezig geweest het contract te beëindigen en dat is na betaling van een nieuw jaarcontract + boete eindelijk gelukt en ik zou worden terugbetaald minus boete en nog wat extra kosten per 5-2-22 maar per 5-1-22 is mijn e-mail al weg en mijn website maar het is ondertussen 11-2-22 en nog steeds geen geld ontvangen. Geloof aub niet in deze partij, ze hebben compleet schijt aan je als klant je bent een nummer. Er zijn zoveel aanbieders die je wel welkom heten en er voor je zijn. Yourhosting doet werkelijk niets voor je behalve INNEN.. Pas op voor ze

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimo W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Registratie domeinen goedkoop maar service is slecht

Soms zeggen ze wel eens je krijgt waar je voor betaald. En dat klopt wel voor Yourhosting. Een domeintje kost je 1 euro maar de hosting is relatief gezien duur. Wil je een beetje kwaliteit dan betaal je al meteen de hoofdprijs. En de service is zolang je geen peperdure SLA hebt belabberd. Overstappen is voor mij de enige optie.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede admin en goede prijs

Al jaren klant bij Yourhosting voor mijn hobby website. Voor een leuke prijs kan ik over mijn hobby (vissen) vertellen en in contact komen met andere liefhebbers. Daarnaast is de admin super gemakkelijk waardoor ik overal even wat kan update en mijn mail kan lezen. Een prima hosting voor mijn hobby site

Geplaatst op: 06-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorg

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yourhosting
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KPN logo
KPN
127 beoordelingen
4,3
JouwWeb logo
JouwWeb
11 beoordelingen
4,6
mijn.host logo
mijn.host
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yourhosting een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Yourhosting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yourhosting actief?

Yourhosting is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yourhosting reviews? Dan kun je naar de website van Yourhosting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie