Yourhosting logo

Yourhosting reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Yourhosting reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Yourhosting logo
Website
yourhosting.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Yourhosting

Ben je op zoek naar een product op het terrein van domeinnamen, websites of webhosting? Dan zou je terecht kunnen komen op de website van Yourhosting. Je kent dit bedrijf nog niet en benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Je wilt graag weten of Yourhosting betrouwbaar is? Bekijk dan de recensies van andere consumenten. Deze beoordelingen zijn door ons al verzameld, zodat jij ze meteen kunt lezen. In reviews ontdek je pas echt wat je hebt aan een bepaald bedrijf. Heb jij ontdekt wat anderen vertellen over Yourhosting, dan is het daarna een stuk makkelijker om zelf een beslissing te nemen en wel of niet bij hen te kopen.

Over Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde producten aan op het gebied van webhosting, websites en domeinnamen. Ze hebben 1,1 miljoen geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten. Hiermee zijn ze de grootste shared webhostingprovider in Nederland. Alle websites worden gehost op state of the art apparatuur. Dit gebeurt in een volledig beveiligde en redundant uitgevoerde omgeving in Amsterdam. Yourhosting geeft aan zich te onderscheiden van andere hostingproviders. Het is hun passie om te zorgen voor een uitstekende betrouwbaarheid. Ook snelheid staat bij hen hoog in het vaandel. Verder beschikken ze over een goed bereikbare helpdesk die 24 uur per dag bereikbaar is. Deze support wordt verleend door vriendelijke experts en de hulp is geheel gratis. Naast webhosting- en domeindiensten biedt dit bedrijf ook verschillende andere cloud en IT oplossingen aan. Denk hierbij aan Azure cloud diensten. Deze zijn vooral gericht op grotere zakelijke klanten. Ook zijn er diensten zoals Office 365 en Acronis Backup Online. Deze diensten zijn ook geschikt voor particulieren en voor het MKB. Sinds 2018 is Yourhosting onderdeel van TWS, samen met een aantal andere webhosting bedrijven.

Waarom kiezen voor Yourhosting

Bij Yourhosting kun je terecht voor domeinnamen, webhosting en websites. Het is op de site niet moeilijk om te vinden wat je nodig hebt. Binnen 1 minuut heb je jezelf geregistreerd en als je er even niet uit komt, kun je op elk moment van de dag en de nacht gebruik maken van deskundige support. Je hebt de keuze uit meer dan 900 domeinnaamextensies. Wil je graag een domeinnaam registreren, check dan eerst even of deze nog niet in gebruik is. Is deze nog vrij, dan wordt dit de naam van jouw website. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het bouwen van de site. Met hosting maak je jouw website 24 uur per dag beschikbaar voor je bezoekers. Wil je een website maken, dan wordt je bij Yourhosting stap voor stap geholpen als dat nodig is. Dit bedrijf is er voor zowel beginners als voor gevorderden.

Is Yourhosting betrouwbaar?

Yourhosting heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de betrouwbaarheid. Je kunt verder dag en nacht een beroep doen op hun gratis service. Dit kan op veel verschillende manieren. Je merkt ook dat dit een betrouwbaar bedrijf is omdat de recensies van andere gebruikers zeer positief zijn.

Klantenservice en klachten

De support van de klantenservice van Yourhosting is dag en nacht aanwezig en kost je niets. Je kunt gebruik maken van Yar. Deze weet de meeste vragen wel te beantwoorden. Ook bij de live chat ontvang je direct een reactie. Kies jij graag voor WhatsApp, dan is dat ook mogelijk. De gemiddelde wachttijd is dan iets langer, ongeveer een uurtje. Neem je contact op via Twitter of Facebook, dan ontvang je meestal met een half uurtje een reactie terug. Stuur je een mail naar de klantenservice, dan krijg je binnen 24 uur een mail terug. Tenslotte is het ook nog mogelijk om de telefoon te pakken en meteen even iemand van het team te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Yourhosting? Maakte je via deze site een eigen site? Hoe werkte dat voor jou? Het is fijn als je hier een beoordeling over wilt schrijven. Andere consumenten willen graag meer te weten komen over dit bedrijf. Jouw review helpt hen hierbij.

Gerelateerde bedrijven

Neostrada logo
Neostrada
2 beoordelingen
10
TransIP logo
TransIP
5 beoordelingen
8,8
One.com logo
One.com
2 beoordelingen
9,5
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over yourhosting.nl

Ons team van experts heeft Yourhosting geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Yourhosting bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Yourhosting is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Yourhosting is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van yourhosting.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Yourhosting.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede admin en goede prijs

Al jaren klant bij Yourhosting voor mijn hobby website. Voor een leuke prijs kan ik over mijn hobby (vissen) vertellen en in contact komen met andere liefhebbers. Daarnaast is de admin super gemakkelijk waardoor ik overal even wat kan update en mijn mail kan lezen. Een prima hosting voor mijn hobby site

Geplaatst op: 06-02-2014
Geschreven door: Jorg

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Registratie domeinen goedkoop maar service is slecht

Soms zeggen ze wel eens je krijgt waar je voor betaald. En dat klopt wel voor Yourhosting. Een domeintje kost je 1 euro maar de hosting is relatief gezien duur. Wil je een beetje kwaliteit dan betaal je al meteen de hoofdprijs. En de service is zolang je geen peperdure SLA hebt belabberd. Overstappen is voor mij de enige optie.

Geplaatst op: 18-10-2014
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yourhosting


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Neostrada logo
Neostrada
2 beoordelingen
10
TransIP logo
TransIP
5 beoordelingen
8,8
One.com logo
One.com
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yourhosting een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Yourhosting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yourhosting actief?

Yourhosting is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yourhosting reviews? Dan kun je naar de website van Yourhosting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie