Yorcom logo

Yorcom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Yorcom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Yorcom logo
Website
yorcom.nl
Bezoek de website
In de winkel en tevens showroom gelegen aan de Woonboulevard te Vlaardingen staan de medewerkers van Yorcom 6 dagen per week voor u klaar om u te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe laptop, computer, hardware en/of software.

In de showroom zijn meerdere producten te bezichtigen maar u kunt deze ook uit proberen, denk bijvoorbeeld aan computers, tablets en laptops in verschillende formaten, van 10" tot 17,3" volwaardige desktop vervanger en ook aan gaming apparatuur, speakersets, printers maar ook een diversiteit aan LCD schermen. Reviews over Yorcom

Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Coolsound logo
Coolsound
2 beoordelingen
9
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Yorcom

Yorcom is geverifieerd door ons expert team. De webshop Yorcom bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Yorcom lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Yorcom. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van yorcom.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van yorcom.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Laptop besteld

Ik heb hier recent een Acer laptop besteld en ik ben er super tevreden mee. Via de website kon ik goed de bestelstatus volgen. Ik heb de laptop pas een dag maar hij werkt perfect en er zit een goede garantie op!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: David H.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yorcom


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Coolsound logo
Coolsound
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yorcom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yorcom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yorcom actief?

Yorcom is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yorcom reviews? Dan kun je naar de website van Yorcom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie