Yieldt logo

Yieldt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Yieldt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3007
Yieldt logo
Website
Yieldt
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Yieldt

Wil je beheerd beleggen in cryptovaluta’s? Denk dan eens aan Yieldt, een nog jonge maar sterk aan populariteit winnende broker. Speciaal voor jou hebben we de beoordelingen van bestaande klanten tegen het licht gehouden en kort samengevat. Met die informatie wordt het voor jou gemakkelijker een keuze te maken en om eventueel ook te kiezen voor de diensten van Yieldt.

Over Yieldt

Yieldt is van mening dat iedereen de kans verdient om zijn geld voor hem of haar te laten werken. Omdat niet iedereen over voldoende kennis beschikt of geen tijd heeft, biedt Yieldt beheerd beleggen in crypto’s aan. Zo laat jij dus Yieldt het werk voor je doen en kun je daarvan profiteren en rendement maken op crypto’s als de Bitcoin, Ethereum en vele andere crypto’s. Yieldt is een populaire broker, iets dat zeker te maken heeft met de veiligheid, de eerlijkheid en de lage kosten.

Waarom kiezen voor Yieldt?

Waarom mensen kiezen voor Yieldt? Uit de reviews en ervaringen komt naar voren dat dit te maken heeft met de ontzorging, de lage prijs die beleggen op deze manier kost en toch ook wel de veiligheid die geboden wordt. Door in zee te gaan met Yieldt vaar je mee op de grenzeloze ambitie van deze broker. Die wil namelijk de grootste vermogensbeheerder worden met de cryptomarkt als specialisatie. Kiezen voor Yieldt staat gelijk aan kiezen voor beleggen zonder gedoe. Je laat je geld voor je werken en richt je daarbij nadrukkelijk op de lange termijn. Daarmee onderscheid deze broker zich nadrukkelijk ten opzichte van andere brokers. Die richten zich immers vooral op de volatiliteit van de dagkoers.

Is Yieldt betrouwbaar?

Met Yieldt kun je op betrouwbare wijze zaken doen. Aldus luidt de conclusie die we opmaken na het doornemen van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Omdat het voor vermogensbeheerders niet mogelijk is om gereguleerd te worden door het AFM en DNB, is gekozen voor een samenwerking met Bitvavo. Deze organisatie staat namelijk onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Voorts is er door Yieldt heel veel aandacht besteed aan het waarborgen van je privacy als je gaat beleggen. Medewerkers van de broker hebben bovendien geheimhoudingsplicht en ook de toegangssystemen, het computernetwerk en de servers zijn extra beveiligd. Nog iets; de geldelijke tegoeden van beleggers bij Yieldt worden geparkeerd op de rekening van een stichting. Daardoor blijven de tegoeden van Yieldt en die van beleggers gescheiden en ben je bij een faillissement niet meteen je geld kwijt.

Klantenservice en klachten

Mocht je ontevreden zijn en een klacht in willen dienen bij Yieldt, dan kun je dit schriftelijk doen, het adres staat namelijk gewoon op de website. Er zijn meer opties, want je kunt ook een e-mail sturen en kiezen voor de live chat. Check voor je dit doet wel altijd eerst even de veel gestelde vragen. Soms is je vraag of de klacht dan al opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Aan beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst kun je heel veel hebben. Ze helpen je in elk geval bij het nemen van de juiste beslissing, simpelweg omdat je onafhankelijke en praktische informatie uit de recensies filtert. Vanwege de bewezen toegevoegde waarde willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Je bewijst er andere consumenten een grote dienst mee.

Gerelateerde bedrijven

Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,6
100% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Yieldt

Ons team van experts heeft Yieldt geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Yieldt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Yieldt is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Yieldt is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Yieldt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Yieldt.

Geplaatst op: 20-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichtingen

Ze geven aan 1000+ klanten te hebben en 100 miljoen te beheren. Hier klopt waarschijnlijk helemaal niks van. Ik kijk niet op wanneer deze hele toko failliet gaat.

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet doen!

Helaas maakt mijn buurvrouw van 72 nog meer rendement met handelen op de crypto markt dan Yieldt

Geplaatst op: 15-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie beloftes maar ze maken het niet waar.

Zie hele rare dingen gebeuren, buy high en sell low, tja dan maak je verlies!!!! Ik snap ze niet bij YIELDT, al 25% verlies op mijn portfolio.
Als ik zelf had getraded, was dit verlies maar 5 % geweest. Dus kijk uit met wie je in zee gaat......

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed advies

Ik heb een tijdje zitten kijken op de website en na wat getwijfel heb ik toch ervoor gekozen om advies aan te vragen. We zijn zeer goed geholpen door de medewerkers!

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Veerle M.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yieldt


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Reinvest24 logo
Reinvest24
3 beoordelingen
9,7
Brickstarter logo
Brickstarter
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yieldt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Yieldt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yieldt actief?

Yieldt is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yieldt reviews? Dan kun je naar de website van Yieldt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie