Xbox logo

Xbox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Xbox reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over xbox.com

Het bedrijf Xbox is geverifieerd door ons. De webshop xbox.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Xbox is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Xbox maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Xbox is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van xbox.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Xbox.

Geplaatst op: 06-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Xbox


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Cinetree logo
Cinetree
2 beoordelingen
8,5
DAZN logo
DAZN
2 beoordelingen
9
Saramart logo
Saramart
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Xbox een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Xbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Xbox actief?

Xbox is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en entertainment.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Xbox reviews? Dan kun je naar de website van Xbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie