Winkelstraat.nl logo

Winkelstraat.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Winkelstraat.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Winkelstraat.nl logo
Website
Winkelstraat.nl
Categorie
Webshops

Winkelstraat.nl ervaringen

Op deze pagina kan je alles lezen over Winkelstraat.nl. Wil jij weten of Winkelstraat.nl wel het juiste adres is om je aankopen te doen? Lees hieronder dan alle Winkelstraat.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten! Al deze Winkelstraat.nl ervaringen zijn geschreven door consumenten. Jij als consument kan dus je eigen beeld vormen door de Winkelstraat.nl ervaringen van andere consumenten.

Over Winkelstraat.nl

Een concept welke is voortgekomen uit het gemist van leuke boetiekjes online. Omdat veel boetiekjes nog niet de weg naar de online wereld hebben gevonden, kan je ook niks bestellen. Om toch aan deze behoefte te vodoen besloot Joos van der Veer het platform Winkelstraat.nl op te starten. Bij Winkelstraat.nl kan je shoppen bij de leukste boutiques van Nederland en Belgie. Met meer dan 800 exclusieve merken en designers is Winkelstraat.nl een van de grootste aanbieders als het aankomnd op webshop voor boutiques. Het grootste voordeel van betellen bij Winkelstraat.nl is dat veel producten maar een keer voorkomen. Hierdoor weet je zeker dat jij de enigste bent met dat kledingstuk waardoor jij echt de enigste bent welke ermee rondloopt! Waar heel Nederland in H&M, Primark of Mango loopt, loop jij in een one of kind kledingstuk!

Winkelstraat.nl ervaringen plaatsen

Heb jij nou al Winkelstraat.nl ervaringen? Deel deze dan met andere consumenten zodat zij zelf kunnen bepalen of Winkelstraat.nl wel het juiste winkeladres is! Ook als jij meerder Winkelstraat.nl ervaringen hebt dan kan je gerust meerdere toevoegen!

Gerelateerde bedrijven

YoursClothing logo
YoursClothing
3 beoordelingen
7
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10
3,2
12% zou hier weer kopen
35 beoordelingen
Lees onze review over Winkelstraat.nl

Winkelstraat.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Winkelstraat.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Winkelstraat.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Winkelstraat.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Winkelstraat.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Winkelstraat.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Winkelstraat.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet bereikbaar geen geld retour

Je kunt ze via de chat of mail bereiken.

Nou vergeet het maar de chat werkt niet.

Nog steeds geen geld retour

Geplaatst op: 28-08-2021
Laatst bewerkt op: 28-08-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden

7 januari Airforce jas voor zoon besteld, na lezen van de negatieve reviews besteld met Afterpay. Jas is een half dag later dan afgesproken bezorgd maar UPS gaf dat zelf al via een mailtje aan dat het wat later zou worden. Keurig ingepakt, juiste bestelling dus ook meteen betaald. Wij zijn in ieder geval super tevreden, zo kan het dus ook.

Geplaatst op: 09-01-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jacqueline

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod en snelle levering

Afgelopen week een paar nieuwe sneakers besteld. Volgende avond netjes geleverd.
Pakket was netjes verpakt en schoenen zitten als gegoten. Ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 09-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mark L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel slecht

Pull van 374 euro aangekocht.
Bij aankomst zaten 2 gaten in en was de originele verpakking er niet.
Via hun chatbox moeten terug sturen.
Zij beweren dat deze bij hen goed was bij vertrek.
Wees gewaarschuwd hun klantendienst doet er niets aan.
Veel geld kwijt voor een pull die door iemand anders is terug gezonden.
We krijgen ons geld niet terug ,vandaag de pull terug aangekregen

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Nancy V.

5 / 10
1/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Super slecht

Slechter dan slecht!!
In mei 2020 3 artikelen besteld. Alle 3 geretourneerd. Bewijs gestuurd van de verzendbewijzen
Winkelstraat beweerd tot de dag van vandaag 1 artikel niet te hebben ontvangen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau ervoor ingeschakeld.
Bestel hier niets !! Ze zijn super moeilijk te bereiken. Ze hebben geen tel nr en reageren op hun chat ook heel erg laat!

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Gina H.

4 / 10
1/5 5/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

Ik heb een jas besteld, verkeerde ontvangen. Retour gestuurd, de jas opnieuw besteld en weeral de verkeerde jas toegestuurd gekregen. Klantenservice is ervan overtuigd dat het de juiste jas was terwijl het artikelnummer van de toegestuurde jas niet overeenkwam met het artikelnummer van de bestelde jas maar wel met een andere jas van winkelstraat die 100 euro goedkoper was. Daarnaast krijg je een zeer late reactie van de klantenservice. Telefoon wordt niet opgenomen en op antwoorden via mail en chat zitten er zelfs uren of dagen tussen.

Geplaatst op: 28-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Nomi

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
In een woord: Slechte webshop.

In 2 week meerder bestellingen geplaatst, of de levering was met minimaal 2 dagen vertraagd of je ontvangt het verkeerde product.

Ik heb nu nog 1 keer wat besteld en dit is ook de laatste keer voor mij en mijn familie.

Geplaatst op: 27-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lars

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Willen aankoopbedrag niet terug storten

Dit is de meest bizare ervaring die ik ooit heb gehad met bestellen.
Ik bestelde op 21 april een trui via de site. De volgende dag kon ik het pakketje volgen. Er stond: etiket wordt aangemaakt.. Nou prima ik had geduld dus gewoon afwachten.
Na 3 dagen stond er nog steeds het zelfde dus besloot ik contact op te nemen met de klantenservice. Waar ik al achterdochtig werd was het feit dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Aldus ik dacht dan stuur ik maar een mail.. Krijg ik als antwoord dat de boutique het nog moet opsturen (artikel waarschijnlijk uitverkocht) en ze mij op de hoogte zouden houden.
Nou mooi niet want na een week hoorde ik nog niks.
Dus weer gaan mailen en het werd weer afgedaan net: we gaan er voor u achteraan. Nu besloot ik maar gewoon mijn geld terug te vragen. Hierop kreeg ik weer het zelfde antwoord: we gaan contact opnemen met de boutique om uw trui te verzenden. Wederom mijn geld teruggevraagd maar dit werd gewoon genegeerd. Ik ben tot aan vandaag op mijn aankoopbedrag aan het wachten en ze reageren nog steeds niet. Niets bestellen hier aub!!!

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kate V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bij een klacht

Winkelstraat houd niet van klachten. Die lossen ze ook niet op daar doen ze niks aan. Waardeloos bedrijf! Schandalig in omgang.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-10-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf! Geen een ster waard!

In mei vorig jaar 2 tshirts en 1 paar kenzo schoenen besteld.
Paar dagen toen ik ze binnen kreeg netjes alles terug geretourneerd. Tevens ook verzendbewijzen hiervan gevraagd.
Winkelstraat beweerd tot de dag van vandaag de kenzo schoenen niet te hebben ontvangen en schuiven dit op mij af. Vorig jaar ook al contact met hun gehad hierover en er werd niets aangedaan! Zelfs met de verzendbewijzen niet. Ik ben geblokkeerd in de chat en kan hun nergens meer op bereiken! Ze hebben niet eens een klantenservice nummer die je kan bellen!
Inmiddels zijn ze zo ver dat ze zelfs een incasso bureau hebben ingeschakeld nu!
Bestel hier niets! Hun maken fouten en jij bent de dupe ervan!

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-07-2021
Geschreven door: Gina H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht bedrijf!

Slechter dan slecht!!
In mei 2020 3 artikelen besteld. Alle 3 geretourneerd. Bewijs gestuurd van de verzendbewijzen
Winkelstraat beweerd tot de dag van vandaag 1 artikel niet te hebben ontvangen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau ervoor ingeschakeld.
Bestel hier niets !! Ze zijn super moeilijk te bereiken. Ze hebben geen tel nr en reageren op hun chat ook heel erg laat!

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Gina H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht bedrijf!

Slechter dan slecht!!
In mei 2020 3 artikelen besteld. Alle 3 geretourneerd. Bewijs gestuurd van de verzendbewijzen
Winkelstraat beweerd tot de dag van vandaag 1 artikel niet te hebben ontvangen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau ervoor ingeschakeld.
Bestel hier niets !! Ze zijn super moeilijk te bereiken. Ze hebben geen tel nr en reageren op hun chat ook heel erg laat!

Geplaatst op: 09-07-2021
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: Gina H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop nooit bij deze webshop , hele slechte service

Koop dure schoenen bij winkelstraat, na een keer dragen komen er vreemde plekken tevoorschijn op de schoen . Een soort chemische reaktie , schoen is niet van een natuurlijk product, en de metallic verf maakt het ook niet beter, ik krijg er zelfs uitslag van, moet naar de huisarts en de dermatoloog, ik kreeg een soort verbrandings achtige plekken die gingen jeuken dit had ook niet voorkomen kunnen worden van mijn kant, want winkelstraat meld nergens van wat voor materiaal de schoenen zijn gemaakt!
Nalatigheid van deze winkel. Ze hadden mij veel leed kunnen besparen ,door duidelijk te maken van wat voor materiaal de schoenen zijn!
Heel veel gedoe, klacht wordt afgewezen op basis van eigenlijk niks, winkelstraat heeft de schoenen geen eens gezien, nou opgestuurd naar de winkel in kwestie,, je koopt blijkbaar niet bij winkelstraat!! Winkel wijst weer af, vervolgens sturen ze ze naar de leverancier( VERSACE) en zeggen na 4 weken . Leverancier wijst klacht af.
Bij Versace weten ze van niks, hebben de schoenen niet gezien .Volgt iedereen het nog,,
Maar de shop stuurt een nieuw paar op!
Want het was dan geen productie fout , maar een incidentele fout.
Vanwege mijn allergische / chemische reaktie op deze schoenen heb ik meermaals aangegeven dat ik dat niet kan en wil accepteren, heb als alternatief gezegd, stuur mij andere schoenen die ik zelf uit kan kiezen maar die wel van een natuur product zijn, of geef netjes mijn geld terug,, of een tegoed bon nou Winkelstraat zegt gewoon , geen andere optie. Geef ze maar cadeau aan iemand anders.. ik bestel veel online maar zo’n slecht bedrijf en nog slechtere klantenservice heb ik nog nooit meegemaakt!!
Ik vindt dat dit een bedrijf is wat misleid en eigenlijk alleen maar geld wil ontvangen, en zeker hun klanten beduveld, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd! En zo te zien op de diverse sociale platvormen , ben ik niet de enige die deze klachten heeft

De Consumentenbond zou dit bedrijf moeten laten doorlichten, en eigenlijk moeten beboeten voor misleiding en nalatigheid.
Dus mijn advies koop nooit bij WINKELSTRAAT,, geen info over producten, slechte klantenservice, Ik zou niet bij zo’ bedrijf willen werken.
Gewoon Mijden dit bedrijf, dat behoed je voor veel leed en stress.

A hessing

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 30-06-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering, product zoals omschreven, mooi ingepakt

Na een aantal negatieve reviews gelezen te hebben maakte ik met zorgen over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Mijn ervaring is zeer positief, goede communicatie, snelle levering, 3 dagen vanuit Berlijn bij mij op de stoep en het product maat precies wat ik besteld heb.

Geplaatst op: 27-11-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Snel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Jas via Winkelstraat.nl besteld. Winkelstraat.nl biedt een online platform voor (fysieke) kledingwinkels en verkopen zelf geen kleding. Het is volgens Winkelstraat.nl niet mogelijk om in contact te treden met de achterliggende winkel of de naam van de winkel vrij te geven. Als alles goed verloopt, dan is de ervaring waarschijnlijk goed. Maar je weet pas wat de kwaliteit van dienstverlening is of de toevoegde waarde van een online platform als het niet soepel verloopt. De onbekende winkel in Nederland heeft ruim een week over gedaan om een jas te bezorgen. Telkens werd door de klantenservice van Winkelstraat.nl aangegeven dat het artikel onderweg was, terwijl de bezorgdienst UPS aangaf dat de winkel het pakket nog niet had overhandigd aan de bezorger. Vervolgens wordt het pakket op het verkeerde adres bezorgd en ook nog eens de verkeerde maat geleverd, waardoor je zelf weer moeite moet nemen om het retour te sturen. Alvast de juiste maat opsturen doet Winkelstraat.nl niet. Eerst moet het pakket retour geboekt zijn voordat de juiste maat opgestuurd kan worden. Aangezien de juiste maat kennelijk niet meer op voorraad was, heb ik mijn geld teruggevraagd. Dit duurde bijna twee weken nadat het pakket retour was gekomen bij desbetreffende winkel. En dit was waarschijnlijk snel omdat ik bijna dagelijks in contact was met de klantenservice, waar je telkens opnieuw je verhaal moet doen. Telefonisch contact is niet mogelijk, per email duurt het bijna een dag en per chat al snel 30min. voordat je een respons ontvangt. Aangezien Winkelstraat.nl slechts een intermediair is vraag je je af (i) waarom de klantenservice zo weinig voor je kan betekenen in het oplossen van het probleem, behalve verwijzen naar de achterliggende winkel waar de consument geen contact mee heeft, en (ii) waarom het zo lang moet duren om geld terugstorten. Bij de meeste banken kan dit nog op dezelfde dag, dus daar ligt het niet aan. Verder wilde Winkelstraat.nl de klant ook nog laten meebetalen aan de retourkosten, terwijl de winkel waar zij mee werken zelf de verkeerde maat had opgestuurd. Mijn advies is dan ook, bespaar jezelf een hoop tijd en stress zeker in deze tijd en koop rechtstreeks bij een online winkel, dat gaat vaak sneller en daar kun je direct met de winkel zelf schakelen ipv via een online platform zoals Winkelstraat.nl dat vrijwel niets voor de klant kan betekenen als iets misgaat, behalve schuilen achter de zogenaamde boutique. En waarschijnlijk vindt je het kledingstuk elders ook nog eens goedkoper. In mijn geval vond ik hetzelfde artikel in Spanje voordeliger (incl. gratis bezorgen) en was het ook nog eens sneller geleverd.

Geplaatst op: 17-11-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Consument

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar!

Schandalige ervaring. Ik bestel heeeeeel veel online en dat gaat altijd goed bij elke webshop. Waar andere mensen bang zijn voor online doe ik alles online. Nu was een truitje hier bij winkelstraat in de aanbieding van Drykorn. Het truitje koste toch nog 90 euro. Ik mocht het thuis ontvangen en het zag er schandalig uit (vlekken en haken getrokken). Ik heb het direct terug in verpakking gedaan en retour gezonden. Niet eens zelf aangetrokken, want waarom ook, op deze manier wil ik geen nieuw truitje kopen. Dus ik verwacht ook correcte afwikkeling en had geen geen idee dat er wellicht iets slecht afgehandeld zou worden. Ik heb het ook dezelfde dag nog retour gezonden. Nu krijg ik na weken bericht dat de boutique niet kan waarderen hoe de retour ontvangen is met vlekken!!!! Schandalig!!! De klanten laten opdraaien voor je eigen slechte product!!! En erger nog eigenlijk hopen dat de klant het artikel ‘gewoon ‘ zou accepteren. Nu krijg ik dus mijn aankoopbedrag niet terug want het artikel dient gereinigd te worden en dat wordt nu verrekend. Ik kan niet bewijzen dat ik keurig ben en niet fout met het artikel heb gedaan. Winkelstraat ziet mij nooit meer terug! Schandalig behandeling van klanten! Door jullie gaan mensen dus niet meer online kopen!

Geplaatst op: 01-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anke

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt heel slecht

Ik heb 17maart schoenen besteld en na 2weken wachten kreeg ik te horen dat er iets fout was gegaan en dat ik de schoenen niet meer kreeg!dus ik een paar dagen later weer contact met Vicky van winkelstraat hoe het zit met mijn geld !zegt ze als de schoenen weer terug zijn bij de boutiqe krijg ik mijn geld terug!maar vandaag 9april had ik weer contact met Vicky en nu zei ze mer mijn pakketje was wat verkeerd gegaan en moeten eerst uitzoeken wat fout is gegaan bij Ups en dan pas krijg ik mijn geld terug!!MENSEN BESTEL AUB NIET BIJ WINKELSTRAAT MAAR GEWOON BIJ ZALANDO OF OTRIUM DAN HEB JE HET TENMINSTE 2dagen later groetjes hafid

Geplaatst op: 09-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hafid

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hier bestel ik nooit meer.

Ruim voor 4 uur besteld, maar pas volgende dag verstuurd. Uiteindelijk mede door UPS pas 5 dagen later zelf op moeten halen ergens op een industrie terrein. En maar zeggen dat het hun schuld niet is..... Dit nooit meer!!!!!

Geplaatst op: 10-03-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: E.Assenberg

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte webshop

Na al twee keer een slechte ervaring te hebben gehad met deze webshop was ik nu wat meer op mijn hoede. Omdat ik graag wilde weten uit welke "fysieke" winkel mijn eventuele bestelling zou komen ben ik bij de Algemene Voorwaarden van Winkelstraat gaan kijken.
Hierin staat bij Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
De naam van de Ondernemer (de entiteit) wordt bij het aanbod van het product of de dienst kenbaar gemaakt en zal in het totaaloverzicht worden getoond.

Omdat ik nergens de naam van de Identiteit van de ondernemer kon vinden heb ik het in "de chat" gevraagd.

Onderstaand een kopie van de conversatie;
Er staat in de algemene voorwaarden dat de Identiteit van de ondernemer bij het artikel staat. Ik kan het alleen nergens vinden....

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
De naam van de Ondernemer (de entiteit) wordt bij het aanbod van het product of de dienst kenbaar gemaakt en zal in het totaaloverzicht worden getoond.

Winkelstraat.nl reageert meestal binnen 10 minuten.
Vertel het team hoe je te bereiken bent:
Operator profile
Blijf op de hoogte per e-mail
email@example.com

Ik wacht liever hier op een reactie

Richelle profile
Hi, de identiteit van boutique's worden niet vrijgegeven! Ik vermoed dat wat er op de website staat helaas niet klopt.

Dan begrijp ik niet waar jullie de Algemene Voorwaarden voor hebben. Voor mij (nog) een reden om niet meer via jullie te bestellen.

Richelle profile
Ik zal navragen waarom dit zo op de website staat. Ik kom hier dan na het weekend bij je op terug!
12:22
Zojuist.

Zoals ik al in het 'chat' gesprek heb gezegd. Voor mij nog een reden om niet meer via deze website te bestellen.

Geplaatst op: 25-01-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kikki

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen afspraken NIET na!

Wat een waardeloos bedrijf! November ’19 een jas besteld. De jas was kapot bij ontvangst, hierop overlegd met de klantenservice en ze beloofden dat ik hem terug kon sturen opdat ik een nieuwe zou ontvangen. 5 dagen verder na het retourneren had ik nog steeds niets gehoord, dus maar zelf contact gezocht. Ze gaven aan dat de jas niet geaccepteerd kon worden omdat deze kapot is.. Daarvoor had ik hem juist teruggestuurd!’s Ochtends naar de klantenservice gebeld. Ze zouden overleggen met de desbetreffende boutique en mij werd beloofd dat ik dezelfde dag nog iets zou horen. Na 1 dag nog geen reactie. De volgende ochtend nog maar eens gebeld: “ja sorry meneer we zijn er nog mee bezig, vandaag krijg je zeker een reactie”. Om 17:20 (10 minuten voor sluitingstijd) inderdaad een reactie gekregen: “we zijn er nog mee bezig.” Daar had ik natuurlijk helemaal niets aan. Hoe moeilijk kan het zijn, vraag je je dan af?Inmiddels waren we weer 4 dagen verder, na continu opnieuw bellen (en steeds 20 minuten in de wachtrij staan) was het dan eindelijk geregeld en zou ik een nieuwe jas toegestuurd krijgen. “We houden de zending voor je in de gaten, zodat het zeker goedkomt” werd mij toegezegd. Na 3 dagen nog steeds geen jas of bericht ontvangen, dus maar weer contact opgenomen met de klantenservice. “Oh, hij is helaas nog niet verzonden zien we inderdaad, excuus, we sturen hem meteen op”. 2 dagen later nog steeds niets ontvangen, wederom contact en wederom “oh excuus, hij is nog niet verzonden zie ik”. Hoe kan dit keer op keer fout gaanToen was bij mij de maat vol. Ik heb om een restitutie van het aankoopbedrag gevraagd zodat ik ergens anders een nieuwe jas kon bestellen (we waren immers 4 weken verder!). Als kers op de taart zie ik de volgende dag dat er 3,50 te weinig is bijgeschreven! Ongelooflijk. Wederom contact, uiteraard wederom veel weerstand van de klantenservice, maar uiteindelijk toch mijn gelijk gekregen.Resultaat: na 4 weken nog steeds (!) geen jas; heel veel moeite en tijd verspild en al mijn belminuten er doorheen. Uiteraard geen enkele compensatie of vergoeding en zelfs een excuus kan er niet af bij de klantenservice. De term “service” of “de klant is koning” is hen geheel onbekend. WAARDELOOS! 1/10 sterren

Geplaatst op: 29-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rens

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

<p>Mijn zoon van net 18 jaar koopt 26-11 (een dag na zijn verjaardag) een Rib Hat Green van het merk Parajumpers voor &euro;79,- Hij heeft het niet gedragen totdat wij 01-12 een dagje Efteling gaan doen. Hij doet zijn mutsje af en de naad van het mutsje boven op zijn kruin is helemaal los. Teleurstelling alom.<br />Na veel moeite met printen en aangeven wat de klacht is is het mutsje geretourneerd op 06-12. Na een paar keer bellen wordt aangegeven dat er contact moet worden opgenomen door Winkelstraat met de Boetiek.<br />Wat schetst mijn verbazing<strong> </strong>Zonder enige uitleg of begeleidend schrijven wordt het kapotte mutsje naar mijn zoon geretourneerd?? Vandaag 19-12 ontvangen!! <br />T&eacute; schandalig voor woorden!!! Wat een teleurstelling zeg?? Dus jongelui, denk goed na of je je geld uitgeeft aan Winkelstraat en bijbehorende boetieks.</p>

Geplaatst op: 19-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Irmgard

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste onlinewinkel ervaring ooit

“Voor 16:00 bestel morgen het artikel in huis”.

Ik zit nu al 2 weken te wachten totdat ik het binnen krijg. Meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice, maar het enige wat ik eruit krijg is dat ik geduld moet hebben en wachten. Verder zou ik nog mailtjes van hun ontvangen over de status van de bestelling, maar als je geen mail naar hun toe stuurt nemen zij ook geen initiatief om jou te mailen.

Na 2 weken lang heen en weer gemaild te hebben krijg ik te horen dat het item misschien niet leverbaar is en dat ik daar nog een mailtje over zou krijgen. Hierover heb ik nooit een mailtje gekregen. Als laatste reddingsmiddel heb Ik de leverancier gemaild en zij zeiden dat ze de bestelling na 2 weken nog steeds niet binnen hebben van de winkel. Ik dacht aangezien de bestelling nog niet is verstuurd dat ik maar de volle prijs betaal bij een andere winkel, maar NEE annuleren is niet mogelijk vanwege de drukte.

Kan iemand mij vertellen sinds wanneer het niet mogelijk is om een bestelling te annuleren die nog niet de winkel heeft verlaten ?

Geplaatst op: 06-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dominique

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vrijwel onbereikbaar

Bestel XXL, krijg XL, retour prima geregeld. Nu meer dan week later m'n geld nog niet terug.
Chatbox , daar reageert men zeer langzaam, telefonisch contact...shit.
Kortom, waar blijft m'n retourgeld

Geplaatst op: 02-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bestel xxl krijg xl

Zie titel
Retour was snel geregeld.
Daarna chat en telefoon en van het kastje naar de muur. Nauwelijks contact mee te krijgen. Mn geld nog niet terug.
Waardeloze webshop

Geplaatst op: 30-11-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kut website

NIET BESTELLEN JE WORD ALLEEN MAAR OPGELICHT WANT ZE LEVEREN HET NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 29-11-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Cristijn

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte webshop!!!!! Niet bestellen!

Bestelling bij Winkelstraat geplaatst! Man man man. Wat een gezeik! 2 zonnebrillen besteld beschadigd binnen gekregen, dit zal mijn fout geweest zijn voor het niet nakijken van de brillen. Brillen retour gekregen en op de foto’s die de verkoper heeft gecommuniceerd GEEN KRAS TE ZIEN! Winkelstraat geeft geen gehoor meer! Let op! Ze doen er alles aan om het geld te houden desondanks mijn duidelijke fotos van geen schade! Oplichterij! Hier ga ik nog wel een tijdje over door.

Geplaatst op: 12-11-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: ZHR

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service!

Bij foute en onjuiste leveringen bieden ze een tegoed bon van 7.50 aan om het verschil kleiner te maken als je het product wederom besteld alleen nu voor 80 euro duurder. Nooit meer deze webshop voor mij.

Geplaatst op: 18-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Kevin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste shopping site ooit!

Ten eerste als je dingen besteld komen ze nooit aan, omdat die spullen niet beschikbaar zijn, terwijl ze wel op de site staan. Daarnaast heb ze zogenaamd, "AfterPay". Bull****. AfterPay werkt niet, altijd is er een storing. Dit is de 100ste keer, gaf ze steeds een kans. Ik bestel hier nooit meer.

Geplaatst op: 08-06-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Klaas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit nooit hier iets bestellen! Gewaarschuwd!

Nooit geleverd, bellen niet terug ,reageren niet op brieven en geld terug is ook een drama

Geplaatst op: 08-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: An

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ontzettend ontevreden

Ontzettend ontevreden. Op Black Friday een jas besteld met 60 euro korting. Alles verliep vlotjes en de bestelling gaf aan dat het een dag zou duren voordat ik hem binnen had. Natuurlijk hield ik rekening met een langere wachttijd vanwege alle drukte. Na een week contact gezocht. Er werd verteld dat de bestelling vertraagd was en dat hij er einde van de week zou zijn. Helaas was dit niet het geval. Nogmaals gebeld, 'nee mevrouw, hij komt er echt aan'. Nu twee weken later een mail ontvangen, de bestelling is geannuleerd. De jas in kwestie is niet meer beschikbaar. Gebeld en verhaal uitgelegd. Er werd begrip getoond en verteld dat er een mail mijn kant op zou komen. Nou die kwam, ik mocht de jas opnieuw bestellen met 7, 50 korting. Nogmaals gebeld, nu 25 euro korting. Dit dekt lang niet de 60 euro verschil! Na nogmaals bellen werd mij verteld dat ze niks voor me konden doen en dat ik maar tevreden moest zijn met de 25 euro korting. Echt hele slechte service!

Geplaatst op: 07-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Amber

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Winkelstraat.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

YoursClothing logo
YoursClothing
3 beoordelingen
7
Merkmeisjeskleding logo
Merkmeisjeskleding
2 beoordelingen
9
Hardloopshop logo
Hardloopshop
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Winkelstraat.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 35 beoordelingen geplaatst over Winkelstraat.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,2 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Winkelstraat.nl actief?

Winkelstraat.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Winkelstraat.nl reviews? Dan kun je naar de website van Winkelstraat.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie