Winkelstraat.nl logo

Winkelstraat.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

26 beoordelingen • 2,8
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
26 beoordelingen • 2,8
Beoordeling
26 beoordelingen
2,8
5 sterren
8%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
8%
1 ster
85%
Bestelproces
2,8
Service
2,8
Prijs
2,8
Levering
2,8

Gerelateerde bedrijven

Backpackflags logo Backpackflags
0 beoordelingen
10
Route.nl logo Route.nl
0 beoordelingen
10
Reisbench logo Reisbench
0 beoordelingen
10

Winkelstraat.nl ervaringen

Op deze pagina kan je alles lezen over Winkelstraat.nl. Wil jij weten of Winkelstraat.nl wel het juiste adres is om je aankopen te doen? Lees hieronder dan alle Winkelstraat.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten! Al deze Winkelstraat.nl ervaringen zijn geschreven door consumenten. Jij als consument kan dus je eigen beeld vormen door de Winkelstraat.nl ervaringen van andere consumenten.

Over Winkelstraat.nl

Een concept welke is voortgekomen uit het gemist van leuke boetiekjes online. Omdat veel boetiekjes nog niet de weg naar de online wereld hebben gevonden, kan je ook niks bestellen. Om toch aan deze behoefte te vodoen besloot Joos van der Veer het platform Winkelstraat.nl op te starten. Bij Winkelstraat.nl kan je shoppen bij de leukste boutiques van Nederland en Belgie. Met meer dan 800 exclusieve merken en designers is Winkelstraat.nl een van de grootste aanbieders als het aankomnd op webshop voor boutiques. Het grootste voordeel van betellen bij Winkelstraat.nl is dat veel producten maar een keer voorkomen. Hierdoor weet je zeker dat jij de enigste bent met dat kledingstuk waardoor jij echt de enigste bent welke ermee rondloopt! Waar heel Nederland in H&M, Primark of Mango loopt, loop jij in een one of kind kledingstuk!

Winkelstraat.nl ervaringen plaatsen

Heb jij nou al Winkelstraat.nl ervaringen? Deel deze dan met andere consumenten zodat zij zelf kunnen bepalen of Winkelstraat.nl wel het juiste winkeladres is! Ook als jij meerder Winkelstraat.nl ervaringen hebt dan kan je gerust meerdere toevoegen!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winkelstraat.nl

profielfoto van Jacqueline
Jacqueline
09-01-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
zeer tevreden

7 januari Airforce jas voor zoon besteld, na lezen van de negatieve reviews besteld met Afterpay. Jas is een half dag later dan afgesproken bezorgd maar UPS gaf dat zelf al via een mailtje aan dat het wat later zou worden. Keurig ingepakt, juiste bestelling dus ook meteen betaald. Wij zijn in ieder geval super tevreden, zo kan het dus ook.

profielfoto van Mark L.
Mark L.
09-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod en snelle levering

Afgelopen week een paar nieuwe sneakers besteld. Volgende avond netjes geleverd.
Pakket was netjes verpakt en schoenen zitten als gegoten. Ben er erg blij mee!

profielfoto van Nomi
Nomi
28-12-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

Ik heb een jas besteld, verkeerde ontvangen. Retour gestuurd, de jas opnieuw besteld en weeral de verkeerde jas toegestuurd gekregen. Klantenservice is ervan overtuigd dat het de juiste jas was terwijl het artikelnummer van de toegestuurde jas niet overeenkwam met het artikelnummer van de bestelde jas maar wel met een andere jas van winkelstraat die 100 euro goedkoper was. Daarnaast krijg je een zeer late reactie van de klantenservice. Telefoon wordt niet opgenomen en op antwoorden via mail en chat zitten er zelfs uren of dagen tussen.

profielfoto van Lars
Lars
27-08-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
In een woord: Slechte webshop.

In 2 week meerder bestellingen geplaatst, of de levering was met minimaal 2 dagen vertraagd of je ontvangt het verkeerde product.

Ik heb nu nog 1 keer wat besteld en dit is ook de laatste keer voor mij en mijn familie.

profielfoto van Snel
Snel
27-11-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Snelle levering, product zoals omschreven, mooi ingepakt

Na een aantal negatieve reviews gelezen te hebben maakte ik met zorgen over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Mijn ervaring is zeer positief, goede communicatie, snelle levering, 3 dagen vanuit Berlijn bij mij op de stoep en het product maat precies wat ik besteld heb.

profielfoto van Consument
Consument
17-11-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Jas via Winkelstraat.nl besteld. Winkelstraat.nl biedt een online platform voor (fysieke) kledingwinkels en verkopen zelf geen kleding. Het is volgens Winkelstraat.nl niet mogelijk om in contact te treden met de achterliggende winkel of de naam van de winkel vrij te geven. Als alles goed verloopt, dan is de ervaring waarschijnlijk goed. Maar je weet pas wat de kwaliteit van dienstverlening is of de toevoegde waarde van een online platform als het niet soepel verloopt. De onbekende winkel in Nederland heeft ruim een week over gedaan om een jas te bezorgen. Telkens werd door de klantenservice van Winkelstraat.nl aangegeven dat het artikel onderweg was, terwijl de bezorgdienst UPS aangaf dat de winkel het pakket nog niet had overhandigd aan de bezorger. Vervolgens wordt het pakket op het verkeerde adres bezorgd en ook nog eens de verkeerde maat geleverd, waardoor je zelf weer moeite moet nemen om het retour te sturen. Alvast de juiste maat opsturen doet Winkelstraat.nl niet. Eerst moet het pakket retour geboekt zijn voordat de juiste maat opgestuurd kan worden. Aangezien de juiste maat kennelijk niet meer op voorraad was, heb ik mijn geld teruggevraagd. Dit duurde bijna twee weken nadat het pakket retour was gekomen bij desbetreffende winkel. En dit was waarschijnlijk snel omdat ik bijna dagelijks in contact was met de klantenservice, waar je telkens opnieuw je verhaal moet doen. Telefonisch contact is niet mogelijk, per email duurt het bijna een dag en per chat al snel 30min. voordat je een respons ontvangt. Aangezien Winkelstraat.nl slechts een intermediair is vraag je je af (i) waarom de klantenservice zo weinig voor je kan betekenen in het oplossen van het probleem, behalve verwijzen naar de achterliggende winkel waar de consument geen contact mee heeft, en (ii) waarom het zo lang moet duren om geld terugstorten. Bij de meeste banken kan dit nog op dezelfde dag, dus daar ligt het niet aan. Verder wilde Winkelstraat.nl de klant ook nog laten meebetalen aan de retourkosten, terwijl de winkel waar zij mee werken zelf de verkeerde maat had opgestuurd. Mijn advies is dan ook, bespaar jezelf een hoop tijd en stress zeker in deze tijd en koop rechtstreeks bij een online winkel, dat gaat vaak sneller en daar kun je direct met de winkel zelf schakelen ipv via een online platform zoals Winkelstraat.nl dat vrijwel niets voor de klant kan betekenen als iets misgaat, behalve schuilen achter de zogenaamde boutique. En waarschijnlijk vindt je het kledingstuk elders ook nog eens goedkoper. In mijn geval vond ik hetzelfde artikel in Spanje voordeliger (incl. gratis bezorgen) en was het ook nog eens sneller geleverd.

profielfoto van Anke
Anke
01-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar!

Schandalige ervaring. Ik bestel heeeeeel veel online en dat gaat altijd goed bij elke webshop. Waar andere mensen bang zijn voor online doe ik alles online. Nu was een truitje hier bij winkelstraat in de aanbieding van Drykorn. Het truitje koste toch nog 90 euro. Ik mocht het thuis ontvangen en het zag er schandalig uit (vlekken en haken getrokken). Ik heb het direct terug in verpakking gedaan en retour gezonden. Niet eens zelf aangetrokken, want waarom ook, op deze manier wil ik geen nieuw truitje kopen. Dus ik verwacht ook correcte afwikkeling en had geen geen idee dat er wellicht iets slecht afgehandeld zou worden. Ik heb het ook dezelfde dag nog retour gezonden. Nu krijg ik na weken bericht dat de boutique niet kan waarderen hoe de retour ontvangen is met vlekken!!!! Schandalig!!! De klanten laten opdraaien voor je eigen slechte product!!! En erger nog eigenlijk hopen dat de klant het artikel ‘gewoon ‘ zou accepteren. Nu krijg ik dus mijn aankoopbedrag niet terug want het artikel dient gereinigd te worden en dat wordt nu verrekend. Ik kan niet bewijzen dat ik keurig ben en niet fout met het artikel heb gedaan. Winkelstraat ziet mij nooit meer terug! Schandalig behandeling van klanten! Door jullie gaan mensen dus niet meer online kopen!

profielfoto van Hafid
Hafid
09-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Echt heel slecht

Ik heb 17maart schoenen besteld en na 2weken wachten kreeg ik te horen dat er iets fout was gegaan en dat ik de schoenen niet meer kreeg!dus ik een paar dagen later weer contact met Vicky van winkelstraat hoe het zit met mijn geld !zegt ze als de schoenen weer terug zijn bij de boutiqe krijg ik mijn geld terug!maar vandaag 9april had ik weer contact met Vicky en nu zei ze mer mijn pakketje was wat verkeerd gegaan en moeten eerst uitzoeken wat fout is gegaan bij Ups en dan pas krijg ik mijn geld terug!!MENSEN BESTEL AUB NIET BIJ WINKELSTRAAT MAAR GEWOON BIJ ZALANDO OF OTRIUM DAN HEB JE HET TENMINSTE 2dagen later groetjes hafid

profielfoto van E.Assenberg
E.Assenberg
10-03-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hier bestel ik nooit meer.

Ruim voor 4 uur besteld, maar pas volgende dag verstuurd. Uiteindelijk mede door UPS pas 5 dagen later zelf op moeten halen ergens op een industrie terrein. En maar zeggen dat het hun schuld niet is..... Dit nooit meer!!!!!

profielfoto van Kikki
Kikki
25-01-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte webshop

Na al twee keer een slechte ervaring te hebben gehad met deze webshop was ik nu wat meer op mijn hoede. Omdat ik graag wilde weten uit welke "fysieke" winkel mijn eventuele bestelling zou komen ben ik bij de Algemene Voorwaarden van Winkelstraat gaan kijken.
Hierin staat bij Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
De naam van de Ondernemer (de entiteit) wordt bij het aanbod van het product of de dienst kenbaar gemaakt en zal in het totaaloverzicht worden getoond.

Omdat ik nergens de naam van de Identiteit van de ondernemer kon vinden heb ik het in "de chat" gevraagd.

Onderstaand een kopie van de conversatie;
Er staat in de algemene voorwaarden dat de Identiteit van de ondernemer bij het artikel staat. Ik kan het alleen nergens vinden....

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer
De naam van de Ondernemer (de entiteit) wordt bij het aanbod van het product of de dienst kenbaar gemaakt en zal in het totaaloverzicht worden getoond.

Winkelstraat.nl reageert meestal binnen 10 minuten.
Vertel het team hoe je te bereiken bent:
Operator profile
Blijf op de hoogte per e-mail
email@example.com

Ik wacht liever hier op een reactie

Richelle profile
Hi, de identiteit van boutique's worden niet vrijgegeven! Ik vermoed dat wat er op de website staat helaas niet klopt.

Dan begrijp ik niet waar jullie de Algemene Voorwaarden voor hebben. Voor mij (nog) een reden om niet meer via jullie te bestellen.

Richelle profile
Ik zal navragen waarom dit zo op de website staat. Ik kom hier dan na het weekend bij je op terug!
12:22
Zojuist.

Zoals ik al in het 'chat' gesprek heb gezegd. Voor mij nog een reden om niet meer via deze website te bestellen.

profielfoto van Rens
Rens
29-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Komen afspraken NIET na!

Wat een waardeloos bedrijf! November ’19 een jas besteld. De jas was kapot bij ontvangst, hierop overlegd met de klantenservice en ze beloofden dat ik hem terug kon sturen opdat ik een nieuwe zou ontvangen. 5 dagen verder na het retourneren had ik nog steeds niets gehoord, dus maar zelf contact gezocht. Ze gaven aan dat de jas niet geaccepteerd kon worden omdat deze kapot is.. Daarvoor had ik hem juist teruggestuurd!’s Ochtends naar de klantenservice gebeld. Ze zouden overleggen met de desbetreffende boutique en mij werd beloofd dat ik dezelfde dag nog iets zou horen. Na 1 dag nog geen reactie. De volgende ochtend nog maar eens gebeld: “ja sorry meneer we zijn er nog mee bezig, vandaag krijg je zeker een reactie”. Om 17:20 (10 minuten voor sluitingstijd) inderdaad een reactie gekregen: “we zijn er nog mee bezig.” Daar had ik natuurlijk helemaal niets aan. Hoe moeilijk kan het zijn, vraag je je dan af?Inmiddels waren we weer 4 dagen verder, na continu opnieuw bellen (en steeds 20 minuten in de wachtrij staan) was het dan eindelijk geregeld en zou ik een nieuwe jas toegestuurd krijgen. “We houden de zending voor je in de gaten, zodat het zeker goedkomt” werd mij toegezegd. Na 3 dagen nog steeds geen jas of bericht ontvangen, dus maar weer contact opgenomen met de klantenservice. “Oh, hij is helaas nog niet verzonden zien we inderdaad, excuus, we sturen hem meteen op”. 2 dagen later nog steeds niets ontvangen, wederom contact en wederom “oh excuus, hij is nog niet verzonden zie ik”. Hoe kan dit keer op keer fout gaanToen was bij mij de maat vol. Ik heb om een restitutie van het aankoopbedrag gevraagd zodat ik ergens anders een nieuwe jas kon bestellen (we waren immers 4 weken verder!). Als kers op de taart zie ik de volgende dag dat er 3,50 te weinig is bijgeschreven! Ongelooflijk. Wederom contact, uiteraard wederom veel weerstand van de klantenservice, maar uiteindelijk toch mijn gelijk gekregen.Resultaat: na 4 weken nog steeds (!) geen jas; heel veel moeite en tijd verspild en al mijn belminuten er doorheen. Uiteraard geen enkele compensatie of vergoeding en zelfs een excuus kan er niet af bij de klantenservice. De term “service” of “de klant is koning” is hen geheel onbekend. WAARDELOOS! 1/10 sterren

profielfoto van Irmgard
Irmgard
19-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

<p>Mijn zoon van net 18 jaar koopt 26-11 (een dag na zijn verjaardag) een Rib Hat Green van het merk Parajumpers voor &euro;79,- Hij heeft het niet gedragen totdat wij 01-12 een dagje Efteling gaan doen. Hij doet zijn mutsje af en de naad van het mutsje boven op zijn kruin is helemaal los. Teleurstelling alom.<br />Na veel moeite met printen en aangeven wat de klacht is is het mutsje geretourneerd op 06-12. Na een paar keer bellen wordt aangegeven dat er contact moet worden opgenomen door Winkelstraat met de Boetiek.<br />Wat schetst mijn verbazing<strong> </strong>Zonder enige uitleg of begeleidend schrijven wordt het kapotte mutsje naar mijn zoon geretourneerd?? Vandaag 19-12 ontvangen!! <br />T&eacute; schandalig voor woorden!!! Wat een teleurstelling zeg?? Dus jongelui, denk goed na of je je geld uitgeeft aan Winkelstraat en bijbehorende boetieks.</p>

profielfoto van Dominique
Dominique
06-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechtste onlinewinkel ervaring ooit

“Voor 16:00 bestel morgen het artikel in huis”.

Ik zit nu al 2 weken te wachten totdat ik het binnen krijg. Meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice, maar het enige wat ik eruit krijg is dat ik geduld moet hebben en wachten. Verder zou ik nog mailtjes van hun ontvangen over de status van de bestelling, maar als je geen mail naar hun toe stuurt nemen zij ook geen initiatief om jou te mailen.

Na 2 weken lang heen en weer gemaild te hebben krijg ik te horen dat het item misschien niet leverbaar is en dat ik daar nog een mailtje over zou krijgen. Hierover heb ik nooit een mailtje gekregen. Als laatste reddingsmiddel heb Ik de leverancier gemaild en zij zeiden dat ze de bestelling na 2 weken nog steeds niet binnen hebben van de winkel. Ik dacht aangezien de bestelling nog niet is verstuurd dat ik maar de volle prijs betaal bij een andere winkel, maar NEE annuleren is niet mogelijk vanwege de drukte.

Kan iemand mij vertellen sinds wanneer het niet mogelijk is om een bestelling te annuleren die nog niet de winkel heeft verlaten ?

profielfoto van Bert
Bert
02-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vrijwel onbereikbaar

Bestel XXL, krijg XL, retour prima geregeld. Nu meer dan week later m'n geld nog niet terug.
Chatbox , daar reageert men zeer langzaam, telefonisch contact...shit.
Kortom, waar blijft m'n retourgeld

profielfoto van Bert
Bert
30-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bestel xxl krijg xl

Zie titel
Retour was snel geregeld.
Daarna chat en telefoon en van het kastje naar de muur. Nauwelijks contact mee te krijgen. Mn geld nog niet terug.
Waardeloze webshop

profielfoto van Cristijn
Cristijn
29-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kut website

NIET BESTELLEN JE WORD ALLEEN MAAR OPGELICHT WANT ZE LEVEREN HET NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

profielfoto van ZHR
ZHR
12-11-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte webshop!!!!! Niet bestellen!

Bestelling bij Winkelstraat geplaatst! Man man man. Wat een gezeik! 2 zonnebrillen besteld beschadigd binnen gekregen, dit zal mijn fout geweest zijn voor het niet nakijken van de brillen. Brillen retour gekregen en op de foto’s die de verkoper heeft gecommuniceerd GEEN KRAS TE ZIEN! Winkelstraat geeft geen gehoor meer! Let op! Ze doen er alles aan om het geld te houden desondanks mijn duidelijke fotos van geen schade! Oplichterij! Hier ga ik nog wel een tijdje over door.

profielfoto van Kevin
Kevin
18-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service!

Bij foute en onjuiste leveringen bieden ze een tegoed bon van 7.50 aan om het verschil kleiner te maken als je het product wederom besteld alleen nu voor 80 euro duurder. Nooit meer deze webshop voor mij.

profielfoto van Klaas
Klaas
08-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechtste shopping site ooit!

Ten eerste als je dingen besteld komen ze nooit aan, omdat die spullen niet beschikbaar zijn, terwijl ze wel op de site staan. Daarnaast heb ze zogenaamd, "AfterPay". Bull****. AfterPay werkt niet, altijd is er een storing. Dit is de 100ste keer, gaf ze steeds een kans. Ik bestel hier nooit meer.

profielfoto van An
An
08-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit nooit hier iets bestellen! Gewaarschuwd!

Nooit geleverd, bellen niet terug ,reageren niet op brieven en geld terug is ook een drama

profielfoto van Amber
Amber
07-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ontzettend ontevreden

Ontzettend ontevreden. Op Black Friday een jas besteld met 60 euro korting. Alles verliep vlotjes en de bestelling gaf aan dat het een dag zou duren voordat ik hem binnen had. Natuurlijk hield ik rekening met een langere wachttijd vanwege alle drukte. Na een week contact gezocht. Er werd verteld dat de bestelling vertraagd was en dat hij er einde van de week zou zijn. Helaas was dit niet het geval. Nogmaals gebeld, 'nee mevrouw, hij komt er echt aan'. Nu twee weken later een mail ontvangen, de bestelling is geannuleerd. De jas in kwestie is niet meer beschikbaar. Gebeld en verhaal uitgelegd. Er werd begrip getoond en verteld dat er een mail mijn kant op zou komen. Nou die kwam, ik mocht de jas opnieuw bestellen met 7, 50 korting. Nogmaals gebeld, nu 25 euro korting. Dit dekt lang niet de 60 euro verschil! Na nogmaals bellen werd mij verteld dat ze niks voor me konden doen en dat ik maar tevreden moest zijn met de 25 euro korting. Echt hele slechte service!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
jas besteld

5 dagen geleden een jas besteld, meteen een mail dat het is ingepakt en aan de bezorger wordt gegeven, dan een mail dat de voorpret kan beginnen en nu na 5 dagen een mail dat het helemaal niet leverbaar is, schandalig

profielfoto van Anja
Anja
23-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleidend qua prijzen

Via sale artikelen besteld. In winkelmandje geplaatst tegen SALE prijzen. Nogmaals goed gecontroleerd... bij levering normale prijzen berekend. Na veel contact via app en telefoon advies ....dan maar retourneren. Hoop gedoe om overal labels van uit te printen. SALE van Winkelstraat is lokkertje. In de hoop dat je de artikelen houdt tegen de volledige prijs. Géén aanrader

profielfoto van Hans
Hans
30-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
jas

jas besteld, binnen paar weken de voering eruit (liet overal los, stiksel) opgestuurd, gemaakt uit coulance want het was mijn eigen schuld, na paar weken weer stuk, teruggestuurd, nieuwe besteld maar de 1ste jas willen ze niet vergoeden want zoals ze steeds zeggen het was mijn eigen fout, een jas van € 130,- en mijn eigen schuld dat ik een nieuwe had besteld.
Erg naar bedrijf en tijdens contact maar volhouden dat het mijn eigen schuld was dus klacht ongegrond.
Pas op een ieder, bestel hier niet.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slecht

had op maandag een woolrich jas besteld, is een hele dure jas dus je zou denken dat alles netjes verloopt, nou niet dus. Ik had verwacht de jas woensdag binnen te krijgen toen dat niet zo was heb ik contact met de site opgenomen en de hebben weer contact opgenomen met de boutique. De reden dat de jas nog geen eens was opgestuurd was omdat een van de personeelsleden ziek was. Daar heb ik niks mee te maken als ze op de site zetten volgende dag in huis. Na het zelf bellen met de boutique vertelde ze me dat ze de jas die dag nog zou opsturen maar daar vertelde ze wel bij dat ik niet de jas zou krijgen die ik besteld had maar een andere, hij zou 2 zakken meer hebben en verder geen verschil hebben. Na dat te horen heb ik meegestemd. Ik zou 2 zakken meer niet erg vinden. Nu heb ik de jas vrijdag binnen gekregen en is het een heel ander model, ik had een mooi getailleerd jasje besteld maar kreeg daarvoor in de plaats een zelfde model wat uiteindelijk een A-lijn model was. Nu ga ik deze jas natuurlijk terug sturen omdat het niet is wat ik besteld had. Naast dit alles waar ik een week aan heb verspilt mag ik ook nog de verzendkosten betalen voor het product wat ik geen eens besteld heb. Dit was mijn eerste ervaring op winkelstraat.nl en nu snappen jullie wel dat dit ook gelijk de laatste ervaring is.

Schrijf een review over Winkelstraat.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Backpackflags logo Backpackflags
0 beoordelingen
10
Route.nl logo Route.nl
0 beoordelingen
10
Reisbench logo Reisbench
0 beoordelingen
10