Wijnproeverijbox.nl logo

Wijnproeverijbox.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wijnproeverijbox.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2045
Wijnproeverijbox.nl logo
Website
Wijnproeverijbox.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Wijnproeverijbox.nl

Een wijnproeverij is natuurlijk erg leuk om te doen met vriendinnen, vrienden, collega’s of je partner. Weet je alleen niet zo goed welke wijn je uit moet zoeken en welke wijnen het beste met elkaar gecombineerd kunnen worden? Of ben je simpelweg op zoek naar een nieuw merk en laat je je graag inspireren? Dan is een wijnproeverij via Wijnproeverijbox.nl een erg slimme keuze. Op deze pagina lees je verschillende reviews en je leest alles over dit bedrijf.

Over Wijnproeverijbox.nl

Geniet je ieder weekend of tijdens een doordeweekse avond van een goed glas wijn? En ga je maar al te graag voor een gezellig wijntje met familie en vrienden? Dan mag een wijnproeverij van Wijnproeverijbox.nl zeker niet ontbreken. Je organiseert eenvoudig en snel thuis je eigen proeverij. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2016, wat betekent dat er vandaag de dag meer dan genoeg kennis in huis is voor het selecteren van de beste wijnen. Je hebt de keuze uit verschillende boxen, en dus ook diverse soorten wijnen. Je weet heirdoor altijd zeker dat er altijd een pakket te vinden is dat past bij je smaak en wensen. Daarnaast heb je ook de keuze uit Wijnreis boxen. Ga bijvoorbeeld voor een box met wijnen uit Italië, Spanje of Frankrijk. Met de Wijntrip boxen, geschikt voor twee tot vier personen, gaan jullie op reis naar jullie favoriete wijngebied. Denk hierbij aan Mediterraans Frankrijk of Authentiek Italië.

Waarom kiezen voor Wijnproeverijbox.nl

Met een Wijnproeverijbox.nl box ontdek je op een laagdrempelige manier een bepaalde wijnregio. Je ontvangt drie wijnen en proefmateriaal. Iedere fles komt direct van de importeur of wijnboer, wat betekent dat ze niet te verkrijgen zijn in de supermarkt. Naast dat je heerlijke soorten wijn proeft, ontvang je ook alle informatie om een wijnproeverij succesvol thuis te organiseren.

Is Wijnproeverijbox.nl betrouwbaar?

Wijnproeverijbox.nl is een erg betrouwbare website om een proeverij te bestellen. Je bent altijd zeker van een echte complete wijnbeleving. Leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te doen aan een andere liefhebber voor wijn. Je kunt de box altijd erg snel in huis verwachten en je kunt altijd vertrouwen op wijnen van de best mogelijke kwaliteit. En dat proef je!

Klantenservice en klachten

Vandaag de dag is er een erg brede keuze als het aankomt op de boxen. Wil je graag meer te weten komen over een specifieke box? Neem dan gerust eens een keer contact op met de klantenservice van dit bedrijf. Je neemt eenvoudig en snel contact op door even te bellen of door een e-mail te sturen naar het team van Wijnproeverijbox.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een proeverij georganiseerd met een van de boxen van Wijnproeverijbox.nl? Dan is de kans erg groot dat je zeer te spreken bent over de wijnen en over de complete beleving tijdens de proeverij. Laat je review op deze pagina achter en deel je mening met andere liefhebbers van wijn.

Reviews over Wijnproeverijbox.nl

Gerelateerde bedrijven

Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
BrewDog logo
BrewDog
1 beoordeling
10
Cocktails Per Post logo
Cocktails Per Post
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Wijnproeverijbox.nl

Het bedrijf Wijnproeverijbox.nl is geverifieerd door ons. De webshop Wijnproeverijbox.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Wijnproeverijbox.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wijnproeverijbox.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Wijnproeverijbox.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Wijnproeverijbox.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wijnproeverijbox.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wijnproeverijbox.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
BrewDog logo
BrewDog
1 beoordeling
10
Cocktails Per Post logo
Cocktails Per Post
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wijnproeverijbox.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wijnproeverijbox.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wijnproeverijbox.nl actief?

Wijnproeverijbox.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wijnproeverijbox.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wijnproeverijbox.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie