Wifimedia logo

Wifimedia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wifimedia reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2043
Wifimedia logo
Website
Wifimedia
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Wifimedia

Entertainment is de laatste jaren sterk veranderd. Waar CD’s, DVD’s en USB-dragers enige tijd geleden nog nieuw waren is het vandaag de dag streaming dat de koning te rijk is. Om dat vlotjes te laten verlopen heb je natuurlijk niet enkel de juiste apparatuur nodig, maar ook een goed netwerk. Bij Wifimedia vind je talloze oplossingen voor audio- en videostreaming via draadloze verbindingen. Maar wat vertellen de klanten van Wifimedia? Wat is hun ervaring? Hoe beoordelen zij Wifimedia? Je ontdekt het in de reviews op deze pagina. Zo beslis jij in alle objectiviteit of Wifimedia iets voor jou is.

Over Wifimedia

Wifimedia is een onderneming die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met het streamen van beeld en geluid. Het bedrijf is zelfs een echte pionier binnen Nederland en was één van de eersten die bezig was met streaming. Naast de producten op de website beschikt het bedrijf ook over een fysieke winkel: de Wifimedia Experience Center te Arnhem. Daar kan je ter plekke de kwaliteit van de producten komen beoordelen of even horen voor advies. Naast het aanbieden van een ruim assortiment en kwalitatieve producten steunt Wifimedia immers op een uitstekende webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice. Zo kan je voor vragen of advies altijd terecht bij de klantendienst. Zo geniet je op alle producten van een garantietermijn van twee jaar. En zo kan je voor herstellingen en service ook terecht bij Wifimedia. Blijf je graag up to date over wat er speelt binnen het bedrijf of krijg je graag korting op de producten? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Wifimedia.

Waarom kiezen voor Wifimedia?

Wifimedia is al meer dan 10 jaar de specialist binnen Nederland in streamingoplossingen. Bovendien vind je op de website ook heel wat andere spullen terug. Zo is de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: aanbiedingen, streaming audio, draagbare audio, hoofdtelefoons, geluid, beeld, smart home, opslag, netwerk, kabels & accessoires, service en diensten en ten slotte merken. De webwinkel is overigens al enkele keren in de prijzen gevallen of genomineerd als webwinkel van het jaar door organisaties als Tweakers. Heb je het juiste product voor jou op de website gevonden? Dan geniet je binnen de Benelux altijd van gratis levering als het totaalbedrag van de bestelling boven de twintig euro zit. Artikelen op voorraad kan je in 99% van de gevallen reeds de volgende werkdag aan de deur verwachten. Bovendien krijg je bij Wifimedia tot dertig dagen na ontvangst de tijd om een beroep te doen op het herroepingsrecht.

Is Wifimedia betrouwbaar?

Wifimedia is niet enkel en alleen een webshop maar ook een fysieke winkel te Arnhem. Bovendien is het bedrijf al meer dan tien jaar actief in de sector. Beide zaken geven al het nodige vertrouwen. Komt daar nog eens bij dat Wifimedia ICT Waarborg gecertificeerd is. Dat betekent dat de betrouwbaarheid van de website gewaarborgd is en je als klant veilig kunt bestellen. Ook betalen kan je op de website compleet secuur doen dankzij de SSL-verbinding. Betalen kan onder andere via kredietkaart, PayPal, iDeal, een overschrijving en IN3. Ten slotte beschikt Wifimedia over een eigen klantenservice waar je bij vragen en/of problemen terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Op de website van Wifimedia vind je heel wat informatie terug. Ben je toch op zoek naar meer of net op zoek naar advies? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan telefonisch tijdens de kantooruren, dat kan peer mail, dat kan door een brief te sturen het adres van de hoofdzetel of door via sociale media een berichtje te sturen. De klantendienst van Wifimedia reageert in principe binnen enkele uren op werkdagen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je geen vraag hebt maar wel een klacht. Bij klachten stuur je jouw verhaal zo gedetailleerd mogelijk door per mail naar de klantenservice. Op klachten krijg je, zoals wettelijk voorgeschreven, binnen de twee weken een antwoord terug. In de praktijk vaak na enkele werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Wifimedia? Welke producten kocht je dan op de website? Heeft het bedrijf in jouw ervaring inderdaad de nodige professionele knowhow? Hoe zou je de kwaliteit van hun service beoordelen? Is de website handig in gebruik? Valt de levertijd mee? Ga je in de toekomst terug bij Wifimedia bestellen? Zowel wij als onze bezoekers waarderen jouw inbreng over Wifimedia enorm. Door jouw review maken zij de juiste keuze als het om Wifimedia gaat.

Reviews over Wifimedia

Gerelateerde bedrijven

dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Coolsound logo
Coolsound
2 beoordelingen
9
HP Store logo
HP Store
5 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Wifimedia

Het bedrijf Wifimedia is geverifieerd door ons. De webshop Wifimedia is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Wifimedia is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wifimedia maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wifimedia is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Wifimedia te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wifimedia


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Coolsound logo
Coolsound
2 beoordelingen
9
HP Store logo
HP Store
5 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wifimedia een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wifimedia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wifimedia actief?

Wifimedia is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wifimedia reviews? Dan kun je naar de website van Wifimedia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie