Wellvita.nl logo

Wellvita.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wellvita.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Wellvita.nl logo
Website
wellvita.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wellvita

Het uitgebreide assortiment voedingssupplementen van Wellvita kan je helpen je gezondheidsdoelen te bereiken, zodat je een goed gezond leven kunt leiden. Het team van dit bedrijf heeft heel hard gewerkt om de loyaliteit van de klanten en retailpartners te verdienen, met de nadruk op kwaliteit en innovatie in elke fase - van productie tot tijdige levering aan retailers. Op deze pagina lees je diverse reviews die klanten hebben geschreven, nadat de producten van Wellvita in het voedingspatroon op zijn genomen.

Over Wellvita

Wellvita werkt alleen met de meest gerenommeerde leveranciers. De producten worden vervaardigd en verpakt in GMP-conforme faciliteiten in overeenstemming met de huidige wetgeving. Er is zorgvuldig nagedacht over ons lagere prijsbeleid, waardoor ze de klanten betaalbare supplementen kunnen aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het team van Wellvita houdt van innovatie en zullen jou als klant een breed scala aan supplementen blijven bieden op basis van solide, wetenschappelijke bevindingen. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld om de best mogelijke sterkte en dosering te bieden voor een optimale potentie.

Waarom kiezen voor Wellvita

Er zijn veel dingen die je kunt doen om je energieniveau te verhogen. Koffie is duidelijk het meest populaire stimulerende middel dat er is, en het is een essentieel onderdeel van de ochtenden van de meeste mensen. Hoewel cafeïne op korte termijn een oplossing kan bieden voor een gebrek aan energie, kan het er op de lange termijn juist voor zorgen dat je je uitgeput voelt. Maar zelfs als je koffiegewoonte onder controle is, is het handig om te weten dat er ook vitamines en supplementen zijn die je kunnen helpen om meer energie te krijgen. Daarnaast biedt het bedrijf ook een mooi assortiment supplementen voor gezond haar. We weten allemaal dat echte schoonheid van binnenuit komt - we hebben die les al sinds de basisschool geleerd. Een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en dagelijkse waterconsumptie zijn lange tijd nodig geweest om een gezonde huid en haar te behouden, maar dat is misschien niet voldoende. Wellvita-voedingssupplementen kunnen helpen om de gaten op te vullen wanneer je een kleine schoonheidsboost nodig hebt.

Is Wellvita betrouwbaar?

Wellvita is een erg betrouwbare webshop om je bestelling te plaatsen. Je profiteert altijd van 14 dagen retourrecht en de levertijd bedraagt maximaal tien werkdagen. Je bestelling wordt geleverd met PostNL en de webshop heeft al vele tevreden klanten.

Klantenservice en klachten

Je moet het ermee eens zijn dat ouder worden niet alleen gaat over wat je in de spiegel ziet, maar ook over hoe je je van binnen voelt. De supplementen van dit merk dragen voor een groot deel bij aan een fitter gevoel. Heb je vragen over een van de supplementen? Neem dan gerust eens een keer contact op met het team van Wellvita door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ons drukke moderne leven kan verantwoordelijk zijn voor de meeste gevallen van problemen met het lichaam: niet genoeg vezels eten of genoeg water drinken, niet regelmatig sporten en geen tijd zorgen al snel voor een ongezonde levensstijl. Probeer Wellvita-supplementen, samengesteld om spijsverteringsproblemen te verlichten. Heb je al ervaring met de producten van het merk? Laat dan je review op deze pagina achter.

Reviews over Wellvita.nl

Gerelateerde bedrijven

Steunkousen-online.nl logo
Steunkousen-online.nl
2 beoordelingen
9
blisso logo
blisso
2 beoordelingen
8,5
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Wellvita.nl

Het bedrijf Wellvita.nl is geverifieerd door ons. De webshop wellvita.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Wellvita.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wellvita.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wellvita.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van wellvita.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles goed ontvangen

Mijn bestelde producten heb ik goed ontvangen met een erg goede korting. Ik heb wat producten besteld voor mijn bloedvaten. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten beter vocht vasthouden en het werkt erg goed.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 29-06-2021
Geschreven door: Lucas L.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wellvita.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Steunkousen-online.nl logo
Steunkousen-online.nl
2 beoordelingen
9
blisso logo
blisso
2 beoordelingen
8,5
Probrace.nl logo
Probrace.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wellvita.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wellvita.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wellvita.nl actief?

Wellvita.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen , vitamines en voedingssupplementen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wellvita.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wellvita.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie