Wellvita logo

Wellvita reviews, ervaringen en beoordelingen

Wellvita reviews, ervaringen en beoordelingen
1083
Wellvita logo
Website
Wellvita

Wellvita reviews

We willen gezonder leven en de voedingssupplementen van Wellvita kunnen daar absoluut een steentje aan bijdragen. Het bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het produceren en leveren van producten op natuurbasis. Die een gezonde levensstijl en het welzijn van de gebruiker moeten verbeteren, Op het Internet vind je veel informatie over allerlei voedingssupplementen en producten op natuurbasis die een positief op jou welzijn moeten bewerkstelligen. Maar hoe weet je dat de producten ook echt werken en dat het verhaal dat wordt verteld geen verkooppraatje is? Op Ervaringensite.nl ben je dan aan het juiste adres, want zowel ons deskundige team als de gebruikers van Wellvita hebben het van origine Deense bedrijf beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Wellvita, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Wellvita en wil jij jouw ervaringen delen met de bezoekers van Ervaringensite.nl? Schrijf dan een uitgebreide recensie!

Wellvita ervaringen

Het team van experts heeft Wellvita deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het Deense bedrijf is in 1985 opgericht door Torben Pedersen en opereert sinds 2009 onder de naam Wellvita. Dat niet alleen leverancier is van talrijke retailers en e-tailers die Wellvita producten verkopen, maar ook rechtstreeks aan klanten levert. Zonder de tussenkomst van tussenpersonen die de prijs kunnen opschrijven om een goede marge over te houden. Daarnaast staat service bij Wellvita hoog in het vaandel en hebben zij een deskundig team van specialisten en medewerkers die klanten helpen om vandaag nog te starten met een beter en gezonder leven.

Het bedrijf telt ongeveer 80 medewerkers verspreidt over de landen Nederland, België en Duitsland. Terwijl een groot deel nog altijd vanuit de Scandinavië opereert. Wellvita is dan ook nog altijd de grootste webshop in voedingssupplementen in Scandinavië. En dat is ook logisch gezien de kwaliteit van de producten die zij leveren. De website is dan ook beveiligd met een SSL/TSL-certificaat zodat jouw gegevens online beschermd zijn en zodat je ook veilig kunt betalen. Hoewel, Wellvita geen reguliere en welbekende online betalingsmethoden aanbiedt op dit moment.

Wanneer een website het telefoonnummer groot in beeld brengt, kun je er haast van uitgaan dat het eenvoudig is om contact op te nemen en dat is bij Wellvita zeker het geval. Naast een duidelijk telefoonnummer op de homepage - dat tevens vertrouwen uitstraalt - kun je via het kopje contact veelgestelde vragen over Wellvita teruglezen of zelf direct een vraag stellen via het contactformulier. Moderne contactmogelijkheden, zoals WhatsApp ontbreken nog op dit moment. Desalniettemin zijn de reviews van klanten zeer positief en vooral de kwaliteit van de producten en de service worden door gebruikers geprezen. Wil jij je steentje bijdrage aan de reviews over Wellvita? Schrijf dan jouw recensie over Wellvita op Ervaringensite.nl.

Over Wellvita

Wellvita is al meer dan 35 jaar actief als producent van voedingssupplementen en produceren uitsluitend producten op natuurbasis. Met de expertise die zij al generaties lang hebben worden producten met de grootste zorg en met behulp van natuurlijk planten, kruiden en mineralen samengesteld. Daarnaast investeert het bedrijf in moderne technologieën en de ontwikkeling van producten en dat resulteert in nieuwe producten en bestaande producten die de levenskwaliteit kunnen verbeteren.

Bij Wellvita staat de klant voorop

In de communicatie zien we dat Wellvita zich vooral inzet om de klant te helpen. Zij doen dat met het verstrekken van voldoende informatie over de producten die zij verkopen en distribueren, maar ze helpen ook klanten met hun dagelijkse uitdagingen. Vooral ouderen die het roer om willen gooien en te maken hebben met lichamelijke beperkingen, is voor Wellvita een doelgroep om veel aandacht te schenken. En te helpen waar zij dat kunnen. En uiteraard is iedereen welkom bij de Deense bedrijf om de producten op natuurbasis aan te schaffen en te proberen.

Betalingsmogelijkheden

Een webshop zonder de welbekende betalingsmethoden, zoals iDeal en creditcard is in de basis niet betrouwbaar, maar in het geval van Wellvita zien wij dit niet als een zwaktebod. De gevestigde fabrikant heeft immers tientallen jaren ervaring en een sterke reputatie opgebouwd en zij bieden de klanten aan om een bestelling achteraf middels een bankoverschrijving te voldoen. Dat is zeer prettig en het straalt ook vertrouwen uit. Want zij vertrouwen de klant dus ook! Daarnaast bieden zij een herroepingsrecht van 14 dagen. Dat inhoudt dat de klant producten kan uitproberen en ongeacht de reden weer kan retourneren als ze niet tevreden zijn.

Gebruiksvriendelijkheid website Wellvita

De website van Wellvita is enorm simpel in elkaar gezet, maar biedt door een juiste kleurstellingen en de duidelijke navigatie een plezierige bezoekerservaring. Je kunt op de website meer informatie over het bedrijf en de producten vinden, veelgestelde vragen teruglezen en ook het assortiment van voedingssupplementen bekijken. Uiteraard kan je ook direct een bestelling plaatsen als je met de producten van Wellvita aan de slag wilt gaan.

Is Wellvita betrouwbaar?

Wellvita is een betrouwbaar bedrijf om mee in zee te gaan. De simpele doch duidelijke website en zeker de positieve recensies van hun klanten dragen bij aan de betrouwbaarheid van het Deense concern. Die tijd en geld hebben geïnvesteerd in goedwerkende producten op natuurbasis en uiteraard ook investeren in deskundig personeel en een beveiligde website. Het privacy reglement voldoet aan de Europese norm en uiteraard is het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wellvita dankt het succes aan de tientallen jaren ervaring die zij in huis hebben om producten op natuurbasis te produceren en hun klanten te overtuigen van het positieve effect dat deze producten hebben op de levenskwaliteit. Veel retailers en e-tailers geloven in de formule van Wellvita en bieden deze producten ook aan in hun assortiment. Zowel in de winkels als online.

Contact opnemen met Wellvita

Wil jij meer weten over de voedingssupplementen op natuurbasis van Wellvita of wil je weten hoe deze producten jouw lichamelijke klachten kunnen verminderen al dan niet kunnen verhelpen? Het is simpel om contact op te nemen met Wellvita. Middels telefoon of via het contactformulier op de website. Ze zijn goed bereikbaar en er staat altijd een deskundige medewerker tot je beschikking om al jouw vragen te beantwoorden of om jouw bestelling in behandeling te nemen. Daarnaast vind je op de website onder het kopje contact ook een aantal veelgestelde vragen waar je al veel informatie over Wellvita en haar producten kunt terugvinden.

Bijzonderheden Wellvita

Wellvita positioneert zich als een deskundig bedrijf dat klanten wilt helpen om de levenskwaliteit te verbeteren. Of dat nu het verminderen of verhelpen van lichamelijke klachten zijn of juist een gezonde levensstijl willen hebben. Wellvita heeft overal een antwoord op en bieden een deskundig advies over de voedingssupplementen die zij hebben en die jij wellicht nodig hebt.

Een bijzonderheid is dat je de producten ongeacht de reden binnen 14 dagen na ontvangst kan retourneren. Zo voldoet Wellvita niet alleen de Europese wetgeving aangaande het retourneren van producten die je online bestelt, maar hiermee tonen zij ook achter het product te staan. Dat is toch een extra bevestiging dat het bedrijf zeer betrouwbaar is en haar beloftes waarmaken.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met Wellvita is snel en simpel en de makkelijkste methode is om dat via de telefoon te doen. Het telefoonnummer komt meermaals terug op hun website en je hebt binnen een mum van tijd contact met een deskundige medewerker. Je kan ook de veelgestelde vragen raadplegen als je meer wilt weten over de producten van Wellvita en je kan ook gebruikmaken van het contactformulier. Echter adviseert het bedrijf om altijd telefonisch contact op te nemen of een terugbel verzoek achter te laten via de website.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Wellvita? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Wellvita compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Wellvita. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Wellvita
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Probrace.nl logo
Probrace.nl
1 beoordeling
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
8,7
100% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Wellvita

Het bedrijf Wellvita is geverifieerd door ons. De webshop Wellvita is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Wellvita is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wellvita maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wellvita is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Wellvita te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles netjes ontvangen

Ik had wat producten besteld aangezien ze deze niet bij een fysieke winkel hadden bij mij in de buurt. Ik was erg verbaasd over de levering. Alles was erg netjes verpakt en het kwam ook snel binnen.

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan A.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ik heb hier een aantal dagen geleden besteld en het kwam al super snel binnen. Ook erg fijn dat er de mogelijkheid is om achteraf te kunnen betalen. Ik ben super benieuwd naar het resultaat.

Geplaatst op: 08-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elena V.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Werkt erg goed

Ik was eerst wat sceptisch over de producten die ik had besteld maar het blijkt wel echt goed te werken. Ik ben nu ongeveer een week bezig en ik zie al verbetering. Echt top spul!

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Owen H.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede klantenservice

Ik had een aantal vragen over het product wat ik wilde bestellen maar ik kon er verder niks over vinden op internet. Daarom besloot ik om het te vragen aan de klantenservice en ze hebben mij super goed hiermee geholpen. Echt top!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evi B.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service

Na mijn bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden over de levering van de bestelling. Ze zijn erg professioneel en de after sales zijn ook erg goed. Ik bestel hier zeker weer opnieuw!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fleur H.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles goed ontvangen

Mijn bestelde producten heb ik goed ontvangen met een erg goede korting. Ik heb wat producten besteld voor mijn bloedvaten. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten beter vocht vasthouden en het werkt erg goed.

Geplaatst op: 23-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lucas L.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wellvita
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Probrace.nl logo
Probrace.nl
1 beoordeling
9,5
Tandenborstel.com logo
Tandenborstel.com
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wellvita een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Wellvita. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wellvita actief?

Wellvita is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen , vitamines en voedingssupplementen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wellvita reviews? Dan kun je naar de website van Wellvita gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie