Voys logo

Voys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Voys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3082
Voys logo
Website
Voys
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen Voys

Bereikbaar zijn voor je klanten: als ondernemer is dat toch het eerste wat in je opkomt. Zonder bereikbaarheid zal je immers geen klanten vinden of binden. Telefonisch bereikbaar zijn zal dan ook zeker je aandacht hebben en je was vast op zoek naar een manier die past bij jou en jouw onderneming. Zo ben je misschien ook al bij Voys terecht gekomen en dit klonk je als muziek in de oren. Je ziet het wel zitten met wat ze aanbieden, maar je wilt toch wel graag eerst zeker weten of het echt wel werkt zoals ze zelf zeggen. Verstandig! Want het gaat toch om je klanten, nietwaar? Gelukkig zijn er manieren om de ervaringen van anderen te toetsen. En de reden dat je hier bent is waarschijnlijk omdat jij dat ook wilt. Wij bieden je hier inderdaad beoordelingen van anderen aan. Maar dat is niet alles, we hebben ook nog wat informatie over Voys voor je op een rijtje gezet. En als je nu zelf een klant wordt bij Voys, zou je ons dan ook jouw recensie willen doorsturen? Want het verhaal rondom Voys wordt pas duidelijk als er zo veel mogelijk eerlijke reviews zijn! Bedankt alvast!

Over Voys

Voys is sinds 2006 actief in de zakelijke telecomwereld. Het gaat hierbij om een telefonieoplossing in de cloud. Met andere woorden: het is telefonie wat loopt via internet. Via je internetverbinding bel je. Waar je ook werkt, de telefonie verhuist met je mee! Handig. Of je nu alleen werkt als zzp’er of dat je een ondernemer bent met een megabedrijf onder je: Voys werkt ook voor jou! Maar liefst meer dan 17.000 bedrijven zijn je al voorgegaan en de klanttevredenheid is hoog.

Waarom kiezen voor Voys

Kiezen voor Voys is kiezen voor diverse voordelen ten opzichte van andere telecomaanbieders. Zo is het opzeggen van alle diensten per dag mogelijk! Voys is een telecomaanbieder in hart en nieren en blijft zich ontwikkelen. Door te willen blijven leren, meten en bouwen is wat Voys aanbiedt altijd optimaal. En dat ontwikkelen doen ze niet zomaar, maar met de mensen uit het veld: de klanten dus. Die weten immers waar er behoefte aan is en wat wel en niet werkt. Voys heeft zijn service hoog staan en zal de klanten met een warm hart behandelen en adviseren. Persoonlijk advies door deskundig personeel en zeker op gelijkwaardige hoogte. Zomaar een greep uit de speerpunten van Voys. Voys-klanten kunnen zelf instellingen veranderen in hun cloud-telefooncentrale waardoor de vrijheid groot is. Voys-telefonie is ook nog eens financieel aantrekkelijk. Welk bedrijf wil dat nou niet? En nummerbehoud? Wat als bedrijf toch ook wel belangrijk is. Je wilt immers niet dat klanten je opeens niet meer weten te vinden! Uiteraard geen enkel probleem. Voys zal jouw oude provider benaderen en zo ervoor zorgen dat jouw nummer behouden blijft.

Is Voys betrouwbaar?

Met een warm hart voor je klanten moet je wel te vertrouwen zijn. Zoveel klanten met een zeer hoog tevredenheidsfactor kan alleen als je doet wat je zegt te doen. En dat niet voor een jaar, maar al sinds 2006. Voys voelt zich verantwoordelijk voor de zorgvuldige bescherming van jouw gegevens. Ze doen er dan ook alles aan om netjes en veilig met jouw persoonlijke gegevens om te gaan.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is te bereiken door te bellen of te mailen. Hierbij is er onderscheid tussen het vragen van advies voordat je klant wordt én het hulp nodig hebben als klant. Zo weet je zeker dat je de juiste mensen benadert. Zo kan je goed en snel geholpen worden. Overigens kan je ook op de site nog advies opzoeken onder het kopje ”˜hulp’.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant van Voys? Hoe tevreden ben je? Waar liep je eventueel tegen aan? En zou je Voys wel of niet aanraden bij andere ondernemers? En als er problemen waren: hoe snel werd er gereageerd? Hoe heb je dit ervaren? Wij willen graag alles weten over jouw ervaringen met Voys. Vertel er ook even bij hoe groot jouw onderneming is, zo kunnen de lezers hierdoor een goed beeld voor ogen krijgen. Door duidelijke beoordelingen hier te kunnen tonen, kunnen we een kloppend verhaal schetsen van Voys en zo andere ondernemers helpen om een keuze te maken. Of het nu om het traject van het afsluiten van het abonnement gaat of om je ervaringen met de dienst op zich: alles is welkom!

Reviews over Voys

Gerelateerde bedrijven

Porton.nl logo
Porton.nl
2 beoordelingen
9,5
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
44 beoordelingen
4,7
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Voys

Ons team van experts heeft Voys geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Voys bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Voys is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Voys is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Voys. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voys.

Geplaatst op: 12-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Enorm bedankt

Enorm bedankt Voys voor zijn aanwezigheid terwijl het hele Covid-19-probleem zich voordeed. Ik kon graag in contact blijven met mijn vrienden en familie. Zeer gemakkelijk in gebruik en handig.

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria L.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voys


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Porton.nl logo
Porton.nl
2 beoordelingen
9,5
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
44 beoordelingen
4,7
Hostinger logo
Hostinger
3 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voys een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voys actief?

Voys is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voys reviews? Dan kun je naar de website van Voys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie