VoorDeThuiswerkers logo

VoorDeThuiswerkers ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
VoorDeThuiswerkers logo
VoorDeThuiswerkers ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Esteon logo Esteon
1 beoordelingen
10
Kamernet logo Kamernet
1 beoordelingen
10
Papayo.nl logo Papayo.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen VoorDeThuiswerkers

Tijdens de coronacrisis moesten heel veel mensen verplicht vanuit huis werken. Als snel blijkt niet iedere woning of woonomgeving geschikt als werkplek. VoorDeThuiswerkers biedt hotelkamers aan als werkplek waardoor thuiswerken ineens heel anders zal zijn. Wil jij graag ervaringen van anderen over VoorDeThuiswerkers lezen dan ben je hier aan het goede adres. Lees reviews van andere bezoekers en bekijk of VoorDeThuiswerkers jou ook een goede werkplek kunnen bezorgen.

Over VoorDeThuiswerkers

VoorDeThuiswerkers is opgericht door Steffie Triestman en Olivier Kruger, twee mensen die tijdens de lockdown ook thuis moesten werken. In de praktijk merkte ze de nadelen van werken in huis. De telefoon blijft gaan, de kinderen zijn druk en de omgeving onrustig waardoor de focus op het werk ontbreekt. Gelijktijdig hoorde ze de verhalen over hotels die bijna geen boekingen ontvingen. Het idee is om hotelsuites als werkplaats te gebruiken waardoor beide partijen er voordeel uit halen. Het bedrijf start door contacten te leggen met hotels en het aanbod te koppelen aan een website. Een goed jaar later zijn meer dan 350 hotels door heel Nederland aangesloten bij dit initiatief.

Waarom kiezen voor VoorDeThuiswerkers

Via VoorDeThuiswerkers kies je een hotelkamer in de buurt van je eigen woonplaats met uitstekende mogelijkheden voor internetgebruik. Met ruim 80 locaties is er altijd wel een geschikt hotel te vinden. Hier kan je alleen of samen met collega's aan het werk gaan, waarbij koffie en thee gratis aanwezig zijn. Veel locaties geven de mogelijkheid om na de werkdag gebruik te maken van de gym, zwembad en sauna. Er zijn geen verborgen kosten en de facturering zal aan het einden van de maand plaatsvinden. Annuleren kunnen kosteloos worden doorgegeven. Bij VoorDeThuiswerkers is er geen sprake van langdurige contracten waarbij boekingen altijd flexibel kunnen worden beëindigd. Op de website staat dat VoorDeThuiswerkers is gebruikt door organisaties als De Universiteit van Amsterdam, Nationale-Nederlanden en VanMoof.

Is VoorDeThuiswerkers betrouwbaar?

VoorDeThuiswerkers werkt samen met gerenommeerde hotelketens zoals Novotel, Marriot, Double Tree by Hilton en Best Western. Het bedrijf heeft veel aandacht gekregen in de media. In dagbladen als de Telegraaf, het Parool en het Financieel Dagblad zijn artikelen verschenen over het bedrijf. Dit is ook gedaan door vakbladen zoals de Ondernemer, Business Insider en Misset Horeca en in de ether via BNR Nieuwsradio, RTL-nieuws en de NOS. Via een wekelijkse nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van nieuwe werkplekken en aantrekkelijke kortingen.

Klantenservice en klachten

VoorDeThuiswerkers is telefonisch en via de mail bereikbaar. Via de website kan ook een bericht aan het bedrijf worden doorgestuurd. Op de website is nog geen informatie te vinden over een klachtenregeling.

Wil jij ook beoordelen?

Een werkplek in een hotelkamer is een goed idee. Heb jij al via VoorDeThuiswerkers een hotelkamer geboekt als werkplek, dan kan je hier je ervaring opschrijven. Geïnteresseerden kunnen de reviews lezen en hierdoor een goed beeld krijgen of ze in de toekomst ook via VoorDeThuiswerkers een hotelkamer boeken als werkplek.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over VoorDeThuiswerkers

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over VoorDeThuiswerkers

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Esteon logo Esteon
1 beoordelingen
10
Kamernet logo Kamernet
1 beoordelingen
10
Papayo.nl logo Papayo.nl
0 beoordelingen
10