VoorDeThuiswerkers logo

VoorDeThuiswerkers reviews, ervaringen en beoordelingen

VoorDeThuiswerkers reviews, ervaringen en beoordelingen
2646
VoorDeThuiswerkers logo
Website
VoorDeThuiswerkers
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen VoorDeThuiswerkers

Tijdens de coronacrisis moesten heel veel mensen verplicht vanuit huis werken. Als snel blijkt niet iedere woning of woonomgeving geschikt als werkplek. VoorDeThuiswerkers biedt hotelkamers aan als werkplek waardoor thuiswerken ineens heel anders zal zijn. Wil jij graag ervaringen van anderen over VoorDeThuiswerkers lezen dan ben je hier aan het goede adres. Lees reviews van andere bezoekers en bekijk of VoorDeThuiswerkers jou ook een goede werkplek kunnen bezorgen.

Over VoorDeThuiswerkers

VoorDeThuiswerkers is opgericht door Steffie Triestman en Olivier Kruger, twee mensen die tijdens de lockdown ook thuis moesten werken. In de praktijk merkte ze de nadelen van werken in huis. De telefoon blijft gaan, de kinderen zijn druk en de omgeving onrustig waardoor de focus op het werk ontbreekt. Gelijktijdig hoorde ze de verhalen over hotels die bijna geen boekingen ontvingen. Het idee is om hotelsuites als werkplaats te gebruiken waardoor beide partijen er voordeel uit halen. Het bedrijf start door contacten te leggen met hotels en het aanbod te koppelen aan een website. Een goed jaar later zijn meer dan 350 hotels door heel Nederland aangesloten bij dit initiatief.

Waarom kiezen voor VoorDeThuiswerkers

Via VoorDeThuiswerkers kies je een hotelkamer in de buurt van je eigen woonplaats met uitstekende mogelijkheden voor internetgebruik. Met ruim 80 locaties is er altijd wel een geschikt hotel te vinden. Hier kan je alleen of samen met collega's aan het werk gaan, waarbij koffie en thee gratis aanwezig zijn. Veel locaties geven de mogelijkheid om na de werkdag gebruik te maken van de gym, zwembad en sauna. Er zijn geen verborgen kosten en de facturering zal aan het einden van de maand plaatsvinden. Annuleren kunnen kosteloos worden doorgegeven. Bij VoorDeThuiswerkers is er geen sprake van langdurige contracten waarbij boekingen altijd flexibel kunnen worden beëindigd. Op de website staat dat VoorDeThuiswerkers is gebruikt door organisaties als De Universiteit van Amsterdam, Nationale-Nederlanden en VanMoof.

Is VoorDeThuiswerkers betrouwbaar?

VoorDeThuiswerkers werkt samen met gerenommeerde hotelketens zoals Novotel, Marriot, Double Tree by Hilton en Best Western. Het bedrijf heeft veel aandacht gekregen in de media. In dagbladen als de Telegraaf, het Parool en het Financieel Dagblad zijn artikelen verschenen over het bedrijf. Dit is ook gedaan door vakbladen zoals de Ondernemer, Business Insider en Misset Horeca en in de ether via BNR Nieuwsradio, RTL-nieuws en de NOS. Via een wekelijkse nieuwsbrief kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van nieuwe werkplekken en aantrekkelijke kortingen.

Klantenservice en klachten

VoorDeThuiswerkers is telefonisch en via de mail bereikbaar. Via de website kan ook een bericht aan het bedrijf worden doorgestuurd. Op de website is nog geen informatie te vinden over een klachtenregeling.

Wil jij ook beoordelen?

Een werkplek in een hotelkamer is een goed idee. Heb jij al via VoorDeThuiswerkers een hotelkamer geboekt als werkplek, dan kan je hier je ervaring opschrijven. Geïnteresseerden kunnen de reviews lezen en hierdoor een goed beeld krijgen of ze in de toekomst ook via VoorDeThuiswerkers een hotelkamer boeken als werkplek.

Reviews over VoorDeThuiswerkers
Gerelateerde bedrijven
Kamernet logo
Kamernet
10 beoordelingen
5,6
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met VoorDeThuiswerkers

VoorDeThuiswerkers is geverifieerd door ons expert team. De webshop VoorDeThuiswerkers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VoorDeThuiswerkers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VoorDeThuiswerkers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VoorDeThuiswerkers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van VoorDeThuiswerkers te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super fijne locaties

Er waren veel fijne locaties waar je uit kon kiezen om mee samen te werken. Tot nu toe heb ik een locatie geboekt waarin we hele fijne werksuite kregen en daarbij voldoende faciliteiten kregen door de service van de mederwerkers

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper M.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VoorDeThuiswerkers
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kamernet logo
Kamernet
10 beoordelingen
5,6
Huurportaal.nl logo
Huurportaal.nl
7 beoordelingen
4,1
Huurwoningen.nl logo
Huurwoningen.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VoorDeThuiswerkers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over VoorDeThuiswerkers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VoorDeThuiswerkers actief?

VoorDeThuiswerkers is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VoorDeThuiswerkers reviews? Dan kun je naar de website van VoorDeThuiswerkers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie