Visser-wijnen logo

Visser-wijnen reviews, ervaringen en beoordelingen

Visser-wijnen reviews, ervaringen en beoordelingen
1144
Visser-wijnen logo
Website
Visser-wijnen
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Visser-wijnen

Een goede wijn is wat het verschil kan maken tussen een leuke avond en een echte topavond. Het past heerlijk bij een maaltijd, is perfect als tussendoortje en eigenlijk ook een ideale afsluiter. Bovendien is er steeds meer keuze. Ben je op zoek naar exclusieve wijnen die toch betaalbaar zijn? Dan is Visser-wijnen misschien wel iets voor jou. Maar wat is het verhaal over Visser-wijnen? Beoordelen hun klanten hun wijnen als goed? Zijn de ervaringen met Visser-wijnen positief? Wat vertellen de reviews? Op deze pagina ontdek je het antwoord op al die vragen. Zo weet jij waar je aan begint!

Over Visser-wijnen

Visser-wijnen is een webshop die zich in de markt zet als specialist in wijn en relatiegeschenken. In de webwinkel vind je een ruim assortiment aan betaalbare kwaliteitswijnen. Elke wijn in het aanbod is dan ook zorgvuldig en persoonlijk geselecteerd door het team achter de webshop. Visser-wijnen mikt daarbij vooral op een exclusief aanbod. Je vindt er naast de traditionele bekende wijnen ook tal van topwijnen van minder bekende producenten. Wijnen van verrassende locaties. Wijnen met leuke combinaties. Daarenboven kan je voor advies of bij vragen altijd terecht bij de klantenservice. Op de website vind je overigens ook de zogenaamde wijnverhalen. Dit zijn leuke blogberichten met tips betreffende wijn en nieuwtjes over Visser-wijnen. Blijf je sowieso graag op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwtjes? Dan kan je de social media kanalen op Facebook en Instagram volgen of je inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Visser-wijnen?

Bij Visser-wijnen vind je een exclusief en betaalbaar aanbod aan kwaliteitswijnen. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: wijnsoorten, wijnlanden, olijfolie, glaswerk en aanbiedingen. Je vindt er rode wijn, witte wijn, rosé, dessertwijn en mousserende wijn. Je kunt kiezen uit landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en ga zo maar door. In het aanbod vind je overigens ook tal van diverse druivensoorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chardonnay, Cinsault, Grenache, Syrah, Merlot, Grillo, Chenin Blanc en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken in het ruime assortiment? Dan geniet je van gratis bezorging van een bestelbedrag vanaf vijftig euro. Ook op levering hoef je niet al te lang te wachten: elk product op voorraad kan de werkdag na bestelling al in jouw handen liggen.

Is Visser-wijnen betrouwbaar?

Visser-wijnen is absoluut een betrouwbare webshop. Zo vind je op de website al meteen alle nodige contact- en bedrijfsgegevens terug. Je ziet er het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummers en het adres van de hoofdzetel. Daarenboven beschikt Visser-wijnen ook over een eigen klantenservice die je bij vragen en/of problemen aan kunt spreken. Het bedrijf heeft bovendien een aanwezigheid op sociale media en dus ook een reputatie hoog te houden. Tevens is het zo dat je op de website duidelijke algemene voorwaarden uitgeschreven ziet staan en de verbinding met de website zelf een veilige verbinding is. Dit zie je aan het slotje in de adresbalk en dat betekent dat je bij Visser-wijnen veilig kunt betalen zonder schrik te hebben voor jouw persoonsgegevens.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag over één van de wijnen, over een bestelling of ben je gewoon op zoek naar advies? Dan kan je altijd de klantenservice van Visser-wijnen contacteren. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een mail sturen, je kunt telefonisch contact opnemen, je kunt het contactformulier op de website invullen of je kunt een brief sturen. De klantenservice van Visser-wijnen is geopend tijdens de kantooruren en geeft in de regel antwoord binnen enkele werkdagen. Klachten kunnen op dezelfde manier aan de klantenservice gemeld worden. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en ten laatste veertien dagen later een inhoudelijk antwoord. Een andere optie is om klachten in te dienen bij het ODR-platform dat in 2016 door de Europese Commissie werd opgericht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een paar flessen van Visser-wijnen soldaat gemaakt? Dan horen wij van jou graag wat jouw mening is over Visser-wijnen. Is de kwaliteit van de wijn in jouw ervaring goed? Hoe zou je de service beoordelen? Helpt de klantenservice je bij vragen en/of problemen vlot verder? Staat er voldoende informatie bij het aanbod op de website? Zou je Visser-wijnen aanraden aan vrienden of familie of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over Visser-wijnen en help anderen om de juiste beslissing te maken.

Reviews over Visser-wijnen
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Visser-wijnen

Visser-wijnen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Visser-wijnen bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Visser-wijnen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Visser-wijnen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Visser-wijnen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Visser-wijnen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Visser-wijnen.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg lekker

Een super goede webshop met heel veel keuze in veel verschillende soorten wijn. De website ziet er erg netjes uit en is ook erg duidelijk. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en alles komt netjes verpakt binnen.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anna V.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Visser-wijnen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Greetz logo
Greetz
58 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Visser-wijnen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Visser-wijnen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Visser-wijnen actief?

Visser-wijnen is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Visser-wijnen reviews? Dan kun je naar de website van Visser-wijnen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie