Visma eAccounting logo

Visma eAccounting reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Visma eAccounting reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3031
Visma eAccounting logo
Website
nl.visma.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Visma eAccounting

Er zijn online diverse boekhoudprogramma’s te vinden. De een nog uitgebreider dan de ander. Een van de meest uitgebreide is Visma eAccounting. Vraag je jezelf af of hun programma’s aansluiten bij jouw wensen en eisen? Ben je benieuwd naar hun betrouwbaarheid? Neem dan eerst kennis van recensies van andere klanten. Zij kunnen je meer vertellen over Visma eAccounting. Op basis van hun beoordelingen kun je een weloverwogen besluit nemen om wel of niet te kiezen voor de diensten van dit bedrijf.

Over Visma eAccounting

Visma eAccounting is een online boekhoudprogramma dat gericht is op ZZP’ers, starters en bedrijven in het MKB. De boekhoudpakketten zie ze aanbieden zijn zeer uitgebreid. Daardoor kun je exact kiezen wat jij nodig hebt voor het boekhouden. Het doel van dit bedrijf is dan ook om voor haar klanten het boekhouden zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom hebben ze er onder meer voor gekozen de administratieve processen te automatiseren. Visma eAccounting is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, markleider in Scandinavië. Er zijn inmiddels meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector die met hun software werken.

Waarom kiezen voor Visma eAccounting

Visma eAccounting biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Het prettige aan Visma is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Je ziet bijvoorbeeld in een oogopslag de inkoop- en verkoopfacturen en de huidige status van deze facturen op een dashboard. Ook kosten, opbrengsten en liquiditeitsprognoses worden duidelijk in kaart gebracht. Het versturen van facturen is door middel van hun programma heel eenvoudig. Je kunt het programma ook koppelen aan je bankrekening. Dat is handig voor het nodige overzicht. Wil je op een optimale manier gebruik maken van hun programma’s, dan is het ook nog mogelijk om trainingen te volgen. Omdat je in de cloud kunt werken, maakt het niet uit waar je werkt. Overal ter wereld is het mogelijk om in te loggen en gebruik te maken van het programma. Ook is het om het even op welk apparaat je dit doet. Visma is namelijk op zowel de smartphone, de tablet of de computer uitstekend en gemakkelijk te gebruiken. Eventueel kun je ook nog kiezen voor een gratis proefabonnement om zo het programma uit te proberen.

Is Visma eAccounting betrouwbaar?

Visma eAccounting wordt al jarenlang door veel bedrijven gebruikt. Er is dan ook geen enkele reden om te twijfelen aan hun betrouwbaarheid. Tot hun klantenkring behoren onder meer Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, Het Concertgebouw en Xenos. Het is mogelijk om een afspraak te maken op hun kantoor in Amsterdam als je een van de medewerkers persoonlijk wilt spreken. Uiteraard is het ook online mogelijk om contact te leggen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van dit bedrijf is uitstekend te bereiken. Weet je precies waar je hen voor nodig hebt, dan kun je heel gericht contact opnemen. Wil je informatie over hun programma’s, dan kun je dat aanvragen. Wil je wijzigingen doorgeven, dan is daar een speciaal formulier voor te vinden op de website. Verder hebben de verschillende afdelingen een specifiek e-mailadres. Op deze manier krijg je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag. Voor algemene vragen, opmerkingen of klachten, kun je bellen. Ook is het mogelijk om op een van de kanalen van de sociale media een bericht achter te laten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij dit bedrijf? Wil je dan in een recensie beschrijven wat je ervaringen zijn? Is het programma gemakkelijk te gebruiken? Hoe beoordeel je de klantenservice? Zou je andere bedrijven aanraden om voor Visma te kiezen? Jouw review is belangrijk voor andere mensen die een online boekhoudprogramma zoeken. Door jouw beoordeling door te nemen, kunnen ze een weloverwogen keus maken om wel of niet voor Visma eAccounting te kiezen.

Reviews over Visma eAccounting
Gerelateerde bedrijven
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
SnelStart logo
SnelStart
1 beoordeling
10
fENNA logo
fENNA
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Visma eAccounting

Visma eAccounting is geverifieerd door ons expert team. De webshop Visma eAccounting bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Visma eAccounting lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Visma eAccounting. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Visma eAccounting is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van nl.visma.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Visma eAccounting.

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een uitzonderlijk podium!

Een uitzonderlijk platform met uitstekende service! Speciale dank aan Mayron omdat hij snel en accuraat heeft geholpen met TeamViewer-ondersteuning. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding - ik kan het ten zeerste aanbevelen.

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joshua B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Visma eAccounting
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
SnelStart logo
SnelStart
1 beoordeling
10
fENNA logo
fENNA
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Visma eAccounting een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Visma eAccounting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Visma eAccounting actief?

Visma eAccounting is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Visma eAccounting reviews? Dan kun je naar de website van Visma eAccounting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie