Vino logo

Vino reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vino reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4999
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Vino

Vino is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vino bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vino lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vino. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vino.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vino.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vino.

Geplaatst op: 06-03-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vino


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
Vanonzeboer.nl logo
Vanonzeboer.nl
4 beoordelingen
9,8
Daisycon logo
Daisycon
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vino een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vino actief?

Vino is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vino reviews? Dan kun je naar de website van Vino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie