Vink Lisse logo

Vink Lisse reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Vink Lisse reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3167
Vink Lisse logo
Website
vinklisse.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vink Lisse

Heb je een eigen bedrijf of kantoor, dan vind je bij Vink Lisse werkelijk alles wat je maar nodig kunt hebben. Of het nu gaat om het milieu, om een kantoorstoel of om steigers, je vindt alles op een plek. Ook particulieren kunnen bij deze shop terecht voor onder meer afvalbakken en ladders. Zag je een bepaald product in de webshop dat je graag wilt bestellen? Nu ben je allereerst benieuwd naar reviews van andere consumenten? Wil je graag weten wat zij in hun recensies vertellen over Vink Lisse? Dan zit je hier helemaal goed. Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten en hebben ze handig op een rijtje gezet. Je leest ze hier onder. Bekijk wat andere personen vertellen over Vink Lisse en maak daarna de keuze of jij wel of niet bij dit bedrijf wilt kopen.

Over Vink Lisse

Vink Lisse hoort bij de KAISER+KRAFT-groep. Dit is een toonaangevende B2B-handelsmaatschappij voor kantoor-, bedrijfs- en magazijnuitrusting in Europa. Er werken meer dan 1000 medewerkers bij dit grote bedrijf. Je kunt bij hen terecht voor sterke huismerken, doordachte oplossingen en een goede service. Hieronder valt ook advies ter plaatse, montage, reparatie en onderhoud. Of je nu kantoorstoelen of pallethefwagens nodig hebt, alles wordt snel en op tijd geleverd. Het assortiment bestaat uit meer dan 70.000 producten. Je kunt via de webshop bestellen, maar er is eventueel ook een catalogus beschikbaar. De KAISER+KRAFT-groep heeft maatschappijen in 19 verschillende landen. Ze zijn gestart in 1945 in Duitsland. In 1967 ontstond Vink Lisse in Nederland.

Waarom kiezen voor Vink Lisse

Heb je een eigen onderneming, dan is het handig dat je bij Vink Lisse totaaloplossingen vindt voor de aanschaf van onder andere transportmaterialen, magazijninrichting, bedrijfs-, en kantooruitrusting en alles wat daarbij komt kijken. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen voor persoonlijk advies. De slogan van het bedrijf is dat ze alles hebben voor jouw bedrijf. Voor de mensen achter Vink Lisse betekent deze slogan dat ze absoluut totaaloplossingen willen bieden voor hun klanten. Ze willen graag een betrouwbare partner zijn en alleen kwaliteitsproducten leveren. Bij hun producten vallen functionaliteit, design en ergonomie samen. Het assortiment van de webshop van deze online winkel is zo compleet, dat je met deze producten je onderneming draaiend kunt houden. Je vindt topmerken zoals Rau of Zarges. Ook het eigen merk, Eurokraft, is van hoogwaardige kwaliteit. Zo profiteer je onder meer van 5 jaar naleveringsservice en 10 jaar fabrieksgarantie op alle premiumproducten. Ga je voor duurzaamheid, dan is de activeGREEN lijn een goede optie. Je koopt dan ecologisch verantwoorde producten en recyclebare verpakkingen. Heb je alleen een steekwagen of een kantoorstoel nodig, dan kun je deze ook direct bestellen. Dit geldt ook voor een complete inrichting van een werkplaats, magazijn of kantoorruimte. Er staan in het laatste geval ook experts klaar voor eventuele ondersteuning. Het leveren van de producten is altijd gratis en je hebt recht op 30 dagen terugnameservice.

Is Vink Lisse betrouwbaar?

Vink Lisse beschikt over diverse certificaten, waardoor je al snel merkt dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf dat bijvoorbeeld ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf is aangesloten bij een grote, internationale firma en bestaat al heel wat decennia. Over de betrouwbaarheid hoef je dus zeker niet te twijfelen. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice en op de bestelde producten krijg je jarenlang garantie. De recensies van andere klanten bewijzen tenslotte dat Vink Lisse zeker een betrouwbaar en degelijk bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Vink Lisse, dan kun je bellen of een e-mail sturen. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen met een van hun experts als je advies op maat wilt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens iets gekocht bij Vink Lisse? Komt jouw totale magazijninrichting bij hen vandaan? Laat dan door middel van een review weten hoe je hun diensten en producten beoordeelt. Met je persoonlijke recensie help je andere mensen. Zij krijgen daardoor namelijk een beter beeld van dit bedrijf.

Reviews over Vink Lisse

Gerelateerde bedrijven

Kantoormeubelenplus logo
Kantoormeubelenplus
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Designmeubelsite.nl logo
Designmeubelsite.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Vink Lisse

Ons team van experts heeft Vink Lisse geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vink Lisse bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vink Lisse is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vink Lisse is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van vinklisse.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vink Lisse.

Geplaatst op: 16-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Vink Lisse


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kantoormeubelenplus logo
Kantoormeubelenplus
2 beoordelingen
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
2 beoordelingen
9
Designmeubelsite.nl logo
Designmeubelsite.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vink Lisse een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vink Lisse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vink Lisse actief?

Vink Lisse is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vink Lisse reviews? Dan kun je naar de website van Vink Lisse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie