Vinify logo

Vinify reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vinify reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3046
Vinify logo
Website
vinify.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vinify

Als wijnliefhebber drink je niet alleen graag een wijntje, je bent ook wel benieuwd naar andere soorten wijnen. Of je hebt juist een lievelingswijntje, maar kan het in de plaatselijke slijterij of supermarkt niet krijgen. Wat doe je in beide gevallen? Je gaat op zoek naar mogelijkheden en wat is er dan makkelijker dan online eens rondneuzen. Een webshop, zoals Vinify, daar gaat je wijnhart sneller van kloppen! Een webshop met duidelijke passie voor jouw geliefde drank. Het kan een reden zijn om even verder op zoek te gaan naar informatie over Vinify. Want eigenlijk zou je hier best je slag wel willen slaan, maar hoe zit het met deze online winkel? Reviews wil je lezen, ervaringen van anderen horen, beoordelingen tot je kunnen nemen. Want alleen dan weet je immers of Vinify een eerlijke en betrouwbare winkel is. Nou, dat treft: die recensies vind je hier! Zo kan ook jij beslissen of je bij Vinify heerlijk je slag zult slaan. Voor meer info over het bedrijf moet je vooral ook even verder lezen! Ben je al klant van Vinify? Wil jij ons dan jouw ervaringen vertellen?

Over Vinify

Vinify is een webshop gespecialiseerd in wijnen. En dan ook heel veel soorten wijnen, of je nu op zoek bent naar rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn of dessertwijn. En wil je meer informatie over de wijnwereld? Dan ben je bij Vinify ook aan het juiste adres, want op de site is veel informatie te vinden. Zowel over druivenrassen, wijnlanden en -regio’s, de verschillende soorten wijn en wijnhuizen. Dus ook voor de onervaren geïnteresseerde liefhebber is de site van waarde. Zo kan je immers even goed bedenken welke wijn voor jou de beste optie is. Het centrale magazijn is gevestigd in Maartensdijk.

Waarom kiezen voor Vinify

Vinify koopt rechtstreeks bij internationale wijnhuizen en kan daarmee een aanbod doen om je vingers bij af te likken. Gewoon per fles te bestellen. Dus je kunt simpel variëren en een echte verzamelaar worden! Het bedrijf achter Vinify is LFE. LFE is al ruim 50 jaar actief in de wereld van de wijn en behoort tot de grootste wijnimporteurs van Nederland. Zij leverden eerst alleen aan de wijnspeciaalzaken en de betere Horeca. Sinds Vinify is deze wijnwereld ook te betreden door de consument zelf. En dus kies je voor echte wijnpassie- en kennis als je kiest voor Vinify. Daarnaast hebben ze nog een mooi speerpunt: niet lekker? Geld terug!

Is Vinify betrouwbaar?

Een webshop die behoort bij zo’n grote importeur, die levert aan de beste horeca en echte speciaalzaken: dat kan toch niet anders dan betrouwbaar zijn? En zeker niet als ze al langer dan 50 jaar verkopen. Vind je de wijn niet lekker? Dan krijg je zelfs je geld terug. Dat wil toch ook wel wat zeggen. Betalen doe je simpel en veilig via betaalmethoden als Visa, AfterPay, Mastercard en iDEAL. Vinify is aangesloten bij de KNVW (De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren) en Wine in Moderation.

Klantenservice en klachten

De klantenservice wordt beheerd door stuk voor stuk echte wijnkenners. Uiteraard willen ook zij dat jouw bestelling goed verloopt. Heb je vragen of klachten? Dan kan je contact opnemen met Vinify door te bellen of te mailen. Heb je vragen over bijvoorbeeld het bestellen, bezorgen of retourneren, kijk dan eerst even op de site. Veel wordt daar al uitgelegd. Hier kom je bij door op de site op ”˜Over Vinify’ te klikken. Zo kom je onder andere bij de klantenservice terecht. Uiteraard kan je ook hier binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren. Om hier gebruik van te maken moet je ze dit wel even schriftelijk melden (via mail of post). Retourneren is geheel gratis. Heb je een klacht? Dan wil de klantenservice je uiteraard goed helpen. Na je mailtje of als je gebeld hebt zullen ze binnen 14 dagen inhoudelijk op je klacht terugkomen. Mochten jullie niet tot een tevreden overeenkomst komen, dan kan je je richten tot de Geschillencommissie Thuiswinkel.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een glaasje wijn op van Vinify? We zouden het op prijs stellen als je ons kunt vertellen wat jouw ervaringen met Vinify zijn. Hierbij kan je denken aan zaken rondom de bestelling en de levering. Maar ook wat te maken heeft met de wijn op zich (hoe vind je bijvoorbeeld de verhouding tussen prijs en kwaliteit) en hoe de service van het bedrijf is. Alvast bedankt voor jouw review!

Reviews over Vinify
Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Vinify

Vinify is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vinify bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vinify lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vinify. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vinify is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van vinify.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vinify.

Geplaatst op: 30-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastisch. Goede website, snelle levering, nuttig tips

Fantastisch. Goede overzichtelijke site. Met handige tips, over welke wijn bij welk gerecht. Als verrassing werd een kookgids met wijntips bijgevoegd.
Snelle levering ondanks de Kerstdrukte.

Geplaatst op: 26-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lekker wijn

Ik bestel hier vaker wijn als ik veel nodig heb voor bijvoorbeeld een feestje. Het is van hoge kwaliteit en ik kan er altijd heel erg van genieten. Top site en een goede service!

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Muhammed B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vinify
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vinify een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Vinify. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vinify actief?

Vinify is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) wijn.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vinify reviews? Dan kun je naar de website van Vinify gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie