Van Amstel Diamant logo

Van Amstel Diamant reviews, ervaringen en beoordelingen

Van Amstel Diamant reviews, ervaringen en beoordelingen
1996
Van Amstel Diamant logo
Website
Van Amstel Diamant
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Van Amstel Diamant

Op zoek naar de mooiste juwelen ter wereld? Van Amstel Diamant pretendeert ze te hebben. Om je een beter inzicht te bieden in wat deze aanbieder je te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je vervolgens prima zelf beslissen of je ook kiest voor de juwelen van Van Amstel Diamant.

Over Van Amstel Diamant

Van Amstel Diamant is opgericht in Amsterdam. Binnen deze organisatie gelooft men dat door de combinatie van ambacht en moderne technologie de mooiste diamanten juwelen ontstaan. Deze prachtige juwelen worden bij Van Amstel Diamant altijd tegen scherpe prijzen aangeboden. Je koopt bij Van Amstel Diamant diamanten, juwelen, juwelen speciaal voor trouwen en verloving, oorbellen en ook alleen de mooiste colliers.

Waarom kiezen voor Van Amstel Diamant?

Bij de keuze voor juwelen val je in de eerste plaats voor het uiterlijk uiteraard. Welnu, Van Amstel Diamant heeft alleen maar mooie juwelen voor je in het assortiment opgenomen. Niet voor niets wordt de specialist als leidend in de branche beschouwd en geldt het als een betrouwbare leverancier van gecertificeerde diamanten. Je kiest eveneens voor deze aanbieder omdat het steeds de beste prijs- kwaliteitsverhouding biedt. Van Amstel Diamant staat verder bekend om de zeer klantgerichte service en de mooie reeks aan exclusieve en handgemaakte diamanten, ringen, oorbellen, colliers en juwelen. Je koopt er dus altijd iets unieks. Voordeel is verder dat wat je online vindt bij deze aanbieder, te bezichtigen is bij een van de fysieke vestigingen van deze specialist. Kies je voor Van Amstel Diamant, dan krijg je in elk geval een zichtperiode van veertien dagen.

Is Van Amstel Diamant betrouwbaar?

Als we de reviews en ervaringen van Van Amstel rustig doornemen, dan valt op dat zo goed als elke recensie deze aanbieder omschrijft als betrouwbaar. Het voelt vertrouwd om zaken te doen met deze specialist, zo lezen we. Ook de producten die je er koopt worden als betrouwbaar en als kwalitatief uitstekend omschreven. Bij Van Amstel Diamant gaat men overigens akkoord met een aanbetaling, ook al zoiets waarvan de betrouwbaarheid afstraalt. Ook het feit dat je met iDeal kunt betalen, wordt door klanten als vertrouwd ervaren. Getuige de lovende beoordelingen hoef jij je over de betrouwbaarheid van Van Amstel Diamant geen moment zorgen te maken in elk geval.

Klantenservice en klachten

Van Amstel Diamant toont zich in alles een buitengewoon transparante onderneming. Het bied je ook verschillende mogelijkheden om een vraag te stellen of om een klacht in te dienen. Zo kun je de klacht of vraag telefonisch stellen aan de specialisten van Van Amstel Diamant, terwijl je ook een e-mail kunt sturen. De specialist is ook actief op de social media kanalen Facebook en Instagram, en ook dat biedt mogelijkheden om contact te leggen met deze aanbieder.

Wil jij ook beoordelen?

Niets zo waardevol als een beoordeling van iemand die al een product of dienst gebruikt. Het is onafhankelijke informatie die je echt helpt bij het maken van de juiste keuze. Daarom vragen we je om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Op die manier kun je andere mensen die moeite hebben om keuzes te maken echt heel erg goed van dienst zijn.

Reviews over Van Amstel Diamant
Gerelateerde bedrijven
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
Melano Jewelry logo
Melano Jewelry
2 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Leveren en terugbetalen moeilijk voor dit bedrijf

Bestelling geplaatst, na 3 weken gevraagd waar hij bleef Zou de volgende dag opgestuurd worden, nou niet dus. Terugbetaling beloofd, maar ook dit is niet gebeurt. Oplichters.

Geplaatst op: 23-02-2023
Laatst bewerkt op: 23-02-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rotslecht

Bestelling gedaan op 3april , na heel vele mails om te vragen waar mijn bestelling bleef , kreeg ik telkens een antwoord dat het verstuurd was , de ene keer op 12 april , de andere keer op 18 april , liegen kunnen ze als de beste , uiteindelijk mijn geld terug gevraagd wat ik nu ook heb gekregen , nooit of nooit bestel ik bij die firma nog iets , zo.n slechte ervaring nog nooit gehad , snap niet dat die blijft bestaan , dus mensen denk goed na wanneer je iets besteld .

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden en een prima service.

Mijn bestelling was behoorlijk verlaat dus een e-mail gestuurd. Werd direct op gereageerd en hebben de bestelling opnieuw verzonden. Namen de volledige verantwoordelijkheid voor de levering(ondanks dat de fout zat bij het postbedrijf). Kreeg daarna ook netjes mijn bestelling, al met al zeer tevreden over de snelle reacties en de goede service. En uiteraard heel tevreden met mijn armband. Zal in de toekomst zeker hier nog meer bestellen👍

Geplaatst op: 15-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gertrude V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Stijlvolle ring

Het waren deze jongens die me hielpen om mijn geliefde als mijn vrouw te nemen! Ik kan ze met heel mijn hart bedanken. Een stijlvolle ring, geen teveel betaald voor een tiffany tas met merk... Mijn vrouw is blij en ik ben blij dat zij van mij is.

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evi S.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Van Amstel Diamant
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Juwelier It's Beautiful logo
Juwelier It's Beautiful
5 beoordelingen
8,2
Melano Jewelry logo
Melano Jewelry
2 beoordelingen
8,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Van Amstel Diamant een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Van Amstel Diamant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Van Amstel Diamant actief?

Van Amstel Diamant is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Van Amstel Diamant reviews? Dan kun je naar de website van Van Amstel Diamant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie