Lucardi logo

Lucardi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lucardi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Lucardi logo
Website
Lucardi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Lucardi ervaringen

Bij het aanschaffen van sieraden wil je wel zeker weten dat het van optimale kwaliteit is. Wil jij weten of Lucardi sieraden aanbied van optimale kwaliteit of de service wel goed is? Lees hieronder dan alle Lucardi ervaringen en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent! Heb jij al Lucardi ervaringen deel deze dan met andere consumenten zodat deze niet voor nieuwe verassingen komen te staan!

Over Lucardi

Lucardi is opgericht in 1985 en uitgegroeid tot de grootste verkoper van horloges in Noord-Europa. Toch specialiseert Lucardi zich niet alleen in het verkopen van horloges, maar verkoopt het al sinds de start alles wat met sieraden te maken heeft. Met 94 filialen door heel Nedeland is Lucardi de grootste winkelketen van Nederland. Lucardi is een juwelier welke zich niet alleen richt op de duurdere sieraden, maar biedt in alle prijsklasses sieraden aan. Kwaliteit staat in elke prijsklasse voorop en dit betkend dus dat de sieraden altijd van een hoge kwaliteit zijn.

Lucardi ervaringen plaatsen

Lucardi heeft sinds de start van het bedrijf ongelofelijk veel klanten opgebouwd. Maar ondanks dat zijn er nog genoeg consumenten welke geen ervaringen hebben met Lucardi en welke op het punt staan om een aankoop te doen. Lucardi ervaringen kunnen deze consumenten helpen om te juiste keuze te maken. Heb jij dus al Lucardi ervaringen en wil jij deze delen met andere consumenten. Schrijf op deze pagina dan jou Lucardi ervaringen en help andere consumenten de juiste keuze te maken!

Reviews over Lucardi

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
2 beoordelingen
9
TimeForTrends logo
TimeForTrends
2 beoordelingen
8,5
Koning Kanjer logo
Koning Kanjer
2 beoordelingen
9,5
5,1
37% zou hier weer kopen
20 beoordelingen
Onze beoordeling over Lucardi.nl

Ons team van experts heeft Lucardi geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lucardi bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lucardi is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lucardi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Lucardi.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lucardi.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Netjes en snel geleverd

mooie sieraden besteld ze kwamen keurig verpakt en keurig op tijd binnen bedankt

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Cora W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lucardi koopgoot Rotterdam ,topwinkel !!!!

Geweldige service en enthousiastme van de dames in de koopgoot . Horloge van mijn zoon liep niet goed meer en na 4 maanden , een krasje verder en wat gebruikerssporen mocht mijn zoon zo een nieuwe uitzoeken en werd hij ook nog op maat gemaakt en afgesteld ; GEWELDIG !!!!!!

Geplaatst op: 01-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rob L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vriendelijk personeel

Op vakantie in Zeeland een dagje Vlissingen. Leuke ring gekocht bij de lucardi. Best druk in de winkel, maar de verkoopsters nemen wel de tijd om te luisteren naar mijn wensen, waarna ik vrij snel wordt gewezen op de ringetjes die in aanmerking komen. Ze weten waar ze het over hebben en zijn ook nog super vriendelijk. Ring werd ook nog even opgepoetst. En bij vertrek werden we netjes bedankt en een prettig verblijf in Zeeland gewenst. Bedankt personeel van lucardi te Vlissingen!

Geplaatst op: 30-07-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ramona V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Oorknopje

Heb meerdere zilveren oorknopje bestelt online.

Zeer tevreden met alles.

De prijs bezorging prima.

Ga hier meer bestellen.

Geplaatst op: 14-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Angelina

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima winkel

Heb net een horloge en armband gekocht van rose goud en kan niet anders zeggen dat voor de prijs het echt meer dan goed is! Ben dik tevreden en zal in de toekomst zeker weer me bestelling bij Lucardi doen!

Geplaatst op: 23-06-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
402497929 ik wachten 4 dagen voor pakket Slecht service slecht winkel

402497929 wacht 4 dagen voor pakket Slecht winkel slecht service

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 07-06-2021
Geschreven door: Pawel K.

8 / 10
5/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Service

Lucardi Vlissingen, 11-2-2016

Wat een verschil tussen die filialen. Zelf kom ik uit Middelburg, daar zijn ze nogal stug in die Lucardi en is het vaak een rommeltje. Was ik donderdag in Vlissingen, wereld van verschil! Leuke vlotte dames en die lopen echt een tandje harder om je wensen tegemoet te komen. Alles overzichtelijk gepresenteerd. Geweldige service! Nu twee mooie vriendschapsringen en een leuke ketting waarvan het hartje binnen een kwartier gegraveerd werd! Ik fiets voortaan wel een stukje verder.

Geplaatst op: 14-02-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Levertijd is drama!!!! Zelfs als je extra betaald!

Levertijd is drama!!!! Zelfs als je extra betaald!

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit iets bestellen!

Ik heb ze 1 ster gegeven omdat, dit verplicht is maar dit bedrijf verdient helemaal geen ster! Ik heb een graveerde hanger besteld deze was niet gegraveerd maar gelaserd met als resultaat dat het zilver compleet wit is geworden. Lucardi geeft in de 1ste mail aan dat dit veroorzaakt is omdat hij is gelaserd en niet is gegraveerd als ik daarop aangeef dat ik hem wel gegraveerd zou willen hebben ipv gelaserd zeggen ze in eens dat hij wel gegraveerd is en willen niets doen. Ook wordt aangegeven door lucardi als ik in zou zoomen op hun voorbeeld fotos ik duidelijk zou zien dat het wit zou zijn. Om nog een keer na te kijken heb ik ingezoomt op de foto waarop ik het nog niet kon zien. Als ik dit bij hun aangeef met daarbij de vraag of het uberhaut normaal is dat ik moet inzoomen op een voorbeeld foto om een realistische beeld te krijgen krijg ik geen reactie van hun!

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 14-07-2021
Geschreven door: Sanne F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Setje besteld voor negen uur is volgende dag in huis! Vijf dagen later niets gezien en op track en tracé is t pakket niet bij Dhl ????! Oke klantenservice bellen .....45 min in de wacht vervolgens werd verbinding verbroken . Dus terug gebeld maar helaas werken ze daar niet tot vijf maar tot tien voor vijf! Komt nog bij dat je geen verhaal kan halen in de winkel momenteel. Kortom slechte service en niet bereikbaar

Geplaatst op: 15-02-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Linda

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit en geen service

Eind januari heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd met een prachtige ring van Lucardi. Jammer genoeg was de ring te klein. Eenmaal aangekomen in het filiaal in Heerlen (Limburg) werd ons verteld dat wij eerder hadden moeten komen op te ruilen. Wij vertelde dat het een verlovingsring was en dit niet mogelijk was zoals eerder besproken tijdens de koop. De verkoopster reageerde heel bot en zei dat dit echt niet de gang van zaken was! Wat was ik teleurgesteld. Na veel aandringen kreeg ik de juiste ring. Echter viel na 8 maanden het diamantje uit de ring. Afgelopen zondag ging ik naar het filiaal in Heerlen, waar ik niet geholpen kon worden omdat de medewerkster niet wist hoe ze retouren diende aan te nemen. Toen ik afgelopen dinsdag terug ging en mijn verhaal vertelde. Wilde de filiaalleidster mijn ring niet eens zien en zei onmiddelijk dat ik geen garantie had. Toen ik na aandringen de ring liet zien. Kreeg ik te horen dat ik niet voorzichtig genoeg met mijn ring was geweest. Ik vertelde haar dat ik graag mijn ring wou hebben gemaakt, aangezien dit veel emotionele waarde had. Zij kon niks voor mij betekenen. Ik kon of een nieuwe ring (zonder korting) kopen of een steen erin laten zetten die er waarschijnlijk weer uit zou vallen. Wat een mooi cadeau en vooral een mooi aandenken moest zijn, werd een kat in de zak! Ik heb ook duidelijk aangeven dat ik hier nooit meer iets zal kopen en ook dit niemand meer zal aanraden.

Geplaatst op: 01-10-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ilona

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht product, slechte service

Armandje gekocht, bij thuiskomst zag ik dat de sluiting niet goed dicht kon. Hiermee terug geweest, maar werd weer naar huis gestuurd met de mededeling dat dit normaal is en geen kwaad kan. Vervolgens het armandje dus wel kwijt geraakt... Opnieuw terug gegaan naar de winkel, maar werd totaal geen gehoor aan gegeven.

Geplaatst op: 20-02-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Christa

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Enkelbandje gekocht bij lucardi webshop.

2 dagen na ontvangst al kapot en lucardi wilt er niks mee te maken hebben en helpen.
Via de winkel geprobeerd en die zeggen ook niks te kunnen doen. Toen zelf maar direct laten repareren via de lucardi winkel en na reparatie was die verkeerd gerepareerd. Toen was het bandje al 2 weken weg geweest voor reparatie en kon het bandje weer 2 weken weg voor reparatie. Na die 2 weken opnieuw opgehaald en breekt de zelfde avond al weer kapot. Dit aangegeven telefonisch en via de winkel en weer willen ze er niks van af weten of helpen. Terwijl ik wel mooi ruim 50 euro kwijt ben voor een bandje die na 2 dagen van aanschaf kapot gaat en vervolgens 4 weken weg is geweest voor een flut reparatie. Naar me geld kan ik mooi fluiten en k zit met een kapot bandje of geen bandje omdat die bij hun smid licht die hem niet eens fatsoenlijk kan maken. En mij helpen ho maar....
Er teleur gesteld van lucardi ik voel me zwaar opgelicht en genaait door de winkel en de webshop. Jammer dat lucardi de klant niet gewoon kan helpen voor hun eigen fouten....

Geplaatst op: 29-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mike

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik mis een oorbel set

Maandag bestelling geplaatst twee set oorbellen, stond voor bepaalde tijd besteld de volgende morgen in huis. Deze konden niet eerder dan woensdag. Woensdag komt het pakketje, mis ik een oorbel set. De volgende dag gebeld, zeggen ze "Nou het klopt want die oorbellen zijn op. We sturen je het geld terug." Op de site staat dat je dan een andere wordt aangeboden. Het slechtste is nog ze jullie e-mailen me niet daarover ik moest zelf bellen, terwijl dit hoorde bij mijn cadeau van onze 1e jaar getrouwd. Ik baal echt en zoals me man zei, dit gaan we niet meer doen. Blij ben ik dat het geld wel terug krijgt maar diep teleurgesteld nog nooit meegemaakt.

Geplaatst op: 31-08-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marlice

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service. Geen geld retour

Horloge besteld bij lucardi wat niet naar wens was. Daarna het product retour gestuurd naar het door hun opgegeven adres. Artikel is op het dhl parcelshop blijven liggen en wordt over 2 weken pas terug gestuurd naar mij. Echter heeft lucardi (randy klantenservice) daar geen begrip voor en zegt doodleuk dat het mijn probleem is en dan het zicht termijn van 14 dagen is verstreken. Ze verlenen bij lucardi GEEN service. Ik hoop dat deze recensie de 30 euro waard is.
Bewerk

Geplaatst op: 04-08-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal geen garantie bij Lucardi

Op 30 november 2016 kocht mijn man voor mij een ketting met hanger en een oorbellen setje.
Op 20 december ging ik naar bed en viel de ketting kapot uit mijn kleding. Het hangertje was kwijt.
In de winkel kreeg ik te horen dat er geen garantie was en dat ik het maar gewoon opnieuw moest kopen. Het was maar €40. Verder was het logisch dat het kettinkje was gebroken, want ik droeg een sjaal.
Het maken van het kettinkje kostte €15, dus ik kreeg het advies gewoon alles nog een keer te kopen. Want het kettinkje los kostte misschien wel minder dan € 15!
Mijn eindconclusie is: KOOP NOOIT IETS BIJ LUCARDI.

Geplaatst op: 08-01-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Monique

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ruilen niet mogelijk, terwijl het wel op de bon staat

Op 9 december bij Lucardi-Weert een armband gekocht. Wilde hem op Zondag 18 december ruilen/inwisselen bij Lucardi-Helmond. Dit was niet mogelijk. Dit terwijl op de bon staat , dat: "ruilen binnen 14 dagen mogelijk is op vertoon van de aankoopbon". .
In Helmond zei men, dat byoux niet geruild mogen worden.

!Zet dat dan ook op de bon!

Geplaatst op: 22-12-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mevr. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, slechte service, ring wordt niet gemaakt

Lucardi verkoopt producten waarvan ze weten dat deze het net na 3 maanden gaan begeven. Heb een dure ring als aandenken kado gekregen van mijn moeder met swarovski steentjes. De eerste 3 maanden natuurlijk niks ad hand: nu, een paar maanden later valt steen voor steen eruit. De stand staat op 11. Contact gehad met hoofdkantoor. Die zeggen dat je 3 maanden garantie hebt op fabricagefouten. Ze lichten de mensen met opzet op. Vroeger had je een jaar garantie. Dan sta je pas achter je product. Tegenwoordig weten ze dat ze rotzooi verkopen en worden rijk over onze ruggen. Ik koop er niet meer. Binnenkort zullen ze ook wel failliet gaan : klantvriendelijke/servicegerichte bedrijven redden het in deze maatschappij...Lucardi is verre van dat. Ik zal deze klacht ook elders deponeren..o.a. op tv..om mensen te waarschuwen voor deze troep. Alleen zo kan Lucardi gaan merken dat wij nog steeds klant zijn en niet zij.

Het personeel is onbeschoft en gaan altijd in de aanval...waarschijnlijk omdat ook zij het zat zijn dat er zoveel mensen terug komen met hun defecte sieraden. Maar de klant blijft nog altijd koning in mijn idee en bij Lucardi is dat niet te merken. Zonder goede service redt een bedrijf het tegenwoordig echt niet meer!!!

Het probleem ligt altijd bij de klant en nooit bij hun slechte kwaliteit sieraden.

Geplaatst op: 10-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: E

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ketting

Ik had een hangertje voor Mn vriendin besteld met de datum erin. Vervolgens ga ik m ophalen en staat er een verkeerde datum in en moest ik nog eens extra betalen om de goede datum erin te laten zetten. BELACHELIJK!!!

Geplaatst op: 15-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lucardi


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
2 beoordelingen
9
TimeForTrends logo
TimeForTrends
2 beoordelingen
8,5
Koning Kanjer logo
Koning Kanjer
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lucardi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 20 beoordelingen geplaatst over Lucardi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,1 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lucardi actief?

Lucardi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lucardi reviews? Dan kun je naar de website van Lucardi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie