Outlaws Amsterdam logo

Outlaws Amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Outlaws Amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2947
Outlaws Amsterdam logo
Website
Outlaws Amsterdam
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Outlaws Amsterdam

Zoek jij ook naar sieraden waaraan je gegarandeerd een leven lang plezier beleeft? Dan zou je eens kunnen denken aan Outlaws Amsterdam. Aan de hand van de reviews en ervaringen van bestaande klanten kunnen we je hier een duidelijk beeld scheppen van wat Outlaws Amsterdam je precies kan bieden. Vervolgens beslis je uiteraard zelf of jij ook zaken doet met Outlaws Amsterdam.

Over Outlaws Amsterdam

Op de webshop van Outlaws Amsterdam koop je sieraden zoals je die niet snel ergens anders ziet. Zelf zegt de aanbieder dat het ”˜de plek is waar stijl en je innerlijke Outlaw samenkomen’. Dat samenkomen mondt uit in een rijk aanbod van armbanden, halskettingen en ringen, veelal uitgevoerd in roestvrij staal.

Waarom kiezen voor Outlaws Amsterdam?

Er zijn verschillende redenen aan te voeren waarom je voor Outlaws Amsterdam zou kunnen kiezen. Dat is bijvoorbeeld het feit dat de aangeboden sieraden gegarandeerd een leven lang meegaan. Een ander sterk argument is het unieke aanbod dat Outlaws Amsterdam je kan bieden. De sieraden zijn allesbehalve standaard en doorgaans uitgevoerd van roestvrij staal. Het aanbod armbanden, halskettingen en ringen is groot en de sieraden hebben allemaal een ander karakter. Zo koop je er bijvoorbeeld een ”˜Kompas van het Leven’ ketting, een ”˜Broken Skull’ ketting zoals je ook ringen koopt in de vorm van een slang, Vikingen, Aas van Schoppen, Noordster en Witte Ogen. Werkelijk unieke sieraden.

Is Outlaws Amsterdam betrouwbaar?

Op basis van de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Outlaws Amsterdam kunnen we gerust de conclusie trekken dat de specialist uit Amsterdam inderdaad een betrouwbare onderneming is. De geleverde producten zijn betrouwbaar en van de beste kwaliteit. De garantie dat je een leven lang plezier aan de sieraden hebt doet eveneens opgeld en de betaalmethoden waaruit je kunt kiezen zijn eveneens veilig en betrouwbaar. Outlaws Amsterdam is eveneens zeer transparant. Zo vind je bijvoorbeeld alle bedrijfsgegevens op de website en dat tot aan het KvK-nummer en het BTW nummer aan toe.

Klantenservice en klachten

Voor je nou van plan bent een klacht in te dienen bij Outlaws Amsterdam, doe je er goed aan eerst de veel gestelde vragen zoals je die vindt op de website goed door te nemen. Soms word je dan al veel meer duidelijk namelijk. Mocht je desondanks toch een klacht kenbaar willen maken, dan kun je kiezen voor de chatfunctie die je op de website van Outlaws Amsterdam vindt. Je kunt daarnaast schriftelijk een klacht indienen en je kunt besluiten je klacht via e-mail kenbaar te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Vaak geven beoordelingen van bestaande klanten je precies die informatie die je zoekt waardoor je altijd een betere beslissing neemt als het gaat om de keuze voor een product of dienst. Je verkleint in elk geval de kans op het maken van een foutieve keuze significant. Om die reden willen we je vragen om de volgende keer ook een beoordeling achter te laten. Door het maken van een beoordeling help jij andere mensen ook als zij moeite hebben om bepaalde keuzes te maken. Ook zij hebben baat bij de onafhankelijke en praktische informatie die een beoordeling doorgaans biedt.

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Buddha to Buddha logo
Buddha to Buddha
2 beoordelingen
10
BULIEF Watch Co. logo
BULIEF Watch Co.
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,7
40% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Outlaws Amsterdam

Ons team van experts heeft Outlaws Amsterdam geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Outlaws Amsterdam bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Outlaws Amsterdam is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Outlaws Amsterdam is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Outlaws Amsterdam. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Outlaws Amsterdam.

Geplaatst op: 06-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos bedrijf

Heb een ring besteld. Wil het retourneren maar gaat niet, want je moet via mail of dm eerst hun raadplegen. Ze reageren niet. Zowel niet op mijn mails als op mijn dm berichten. Daarom kijk uit, bestel hier NIET

Geplaatst op: 24-12-2022
Laatst bewerkt op: 24-12-2022
Geschreven door: Ayla B.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Leveren verkeerde maat ring, bij retour, ondanks beloftes, het order bedrag terug te betalen doen ze dit NIET!

Geplaatst op: 18-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Harry

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

3 ringen besteld, 2 geretourneerd, ze hebben een fout gemaakt op mijn Klarna factuur en per ongeluk (vermoed ik) het totaal bedrag naar €48,- veranderd terwijl het €38,- had moeten zijn. Na lang heen en weer mailen gaven ze aan dat ze het niet konden aanpassen bij Klarna en dat ik beter het bedrag van €48,- kon betalen dan zou ik een refund krijgen voor die €10,-. Ik had er een hard hoofd in, na maanden mailen toch overstag gegaan. En je raadt het al, ik wacht nu 6 maanden op mijn refund”¦! Belachelijk bedrijf dat zelfs zoiets simpels als €10,- terugstorten niet kan, de ringen zijn cheap, komen uit China en kan voor veel goedkoper op AliExpress gekocht worden”¦ NIETS KOPEN VAN DEZE LUI

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wacht al op de volgende levering

Heb wel een paar weken moeten wachten maar dat was het helemaal waard, ik heb de Dodo zilver besteld voor mezelf en mijn vrouw en we zijn er zeer tevreden mee, perfecte pasvorm, de Volgende bestelling is al reeds geplaatst. Gaan zeker vaker bestellen.😎

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin H.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
De moeite waard!

Dit is een erg fijne en duidelijke webshop. De reactie tijd van de medewerkers is echt super snel en ze helpen je echt met de problemen die je ervaart. Het retourneren of wisselen is nooit een probleem. Mooi!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rebecca H.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Outlaws Amsterdam


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Buddha to Buddha logo
Buddha to Buddha
2 beoordelingen
10
BULIEF Watch Co. logo
BULIEF Watch Co.
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Outlaws Amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Outlaws Amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Outlaws Amsterdam actief?

Outlaws Amsterdam is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Outlaws Amsterdam reviews? Dan kun je naar de website van Outlaws Amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie