Drippy Amsterdam logo

Drippy Amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Drippy Amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2948
Drippy Amsterdam logo
Website
Drippy Amsterdam
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Drippy Amsterdam

Zoek je een adres voor de mooiste sieraden? Dan zou dat zomaar eens Drippy Amsterdam kunnen zijn. Om je een beeld te geven van alles wat Drippy Amsterdam je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Zo krijg je een prima beeld van alles wat Drippy Amsterdam je te bieden heeft en kun je zelf kiezen om eventueel je sieraden ook bij deze specialist te kopen.

Over Drippy Amsterdam

Drippy Amsterdam is een onbetwist specialist in de mooiste sieraden. De onderneming werd – niet verrassend- opgericht in de Nederlandse hoofdstad, maar is nadrukkelijk geïnspireerd door verschillende culturen. En dat zie je ook duidelijk terug in de collectie. Motto van deze aanbieder is ”˜Dare to Drip’. Met de sieraden van Drippy Amsterdam ben je in staat om de wereld je innerlijke glans te laten zien. Drippy Amsterdam staat bekend om de bijzondere en met de hand gemaakt sieraden van hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor Drippy Amsterdam?

In eerste instantie kies je voor Drippy Amsterdam vanwege de unieke collectie van handgemaakte sieraden van de beste kwaliteit. Het aanbod aan armbanden, kettingen, ringen, hangers, enkelbanden en oorbellen mag er zeker zijn. De meeste van de sieraden van Drippy Amsterdam zijn van witgoud of van 14 of 18 karaats goud. Ondanks het unieke karakter van de sieraden zijn ze opvallend goed betaalbaar. De prijs- kwaliteitsverhouding is steeds dik in orde. Je kiest ook voor Drippy Amsterdam vanwege het feit dat je levenslange garantie krijgt op je sieraden, zoals de verzending ook altijd gratis is en je gemakkelijk sieraden kunt retourneren mocht dit noodzakelijk zijn.

Is Drippy Amsterdam betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van klanten van Drippy Amsterdam doorneemt die kan niet anders dan de conclusie trekken dat dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. De kwaliteit is gegarandeerd goed. De levenslange garantie die je krijgt zegt ook alles over het vertrouwen dat de specialist in de eigen producten heeft. Bij Drippy Amsterdam krijg je voldoende betrouwbare informatie over hoe jij jouw sieraden steeds in de beste conditie houdt en je kunt er bovendien op vertrouwen dat je bij Drippy Amsterdam altijd een eerlijke prijs betaalt.

Klantenservice en klachten

Hoewel we op geen enkele klacht gestuit zijn in de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Drippy Amsterdam, kan er altijd iets misgaan. Dat kan reden zijn om een klacht in te dienen. Dit kun je bij deze specialist doen door gebruik te maken van een speciaal contactformulier op de website. Je kunt eventueel ook contact leggen via de social media kanalen Facebook en Instagram. Door je te abonneren op de nieuwsbrief van Drippy Amsterdam zal niets je wat betreft deze specialist je nog ontgaan.

Wil je ook beoordelen?

Door een beoordeling te maken help jij mensen bij het maken van de juiste keuze. Je geeft onafhankelijk en praktisch advies aan mensen die op het punt staat ook voor een product of dienst te kiezen. Maak jij dus voortaan ook een beoordeling om andere mensen te helpen bij het maken van de beste en juiste keuze?

Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
BULIEF Watch Co. logo
BULIEF Watch Co.
1 beoordeling
10
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Drippy Amsterdam

Het bedrijf Drippy Amsterdam is geverifieerd door ons. De webshop Drippy Amsterdam is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Drippy Amsterdam is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Drippy Amsterdam maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Drippy Amsterdam is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Drippy Amsterdam te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Drippy Amsterdam.

Geplaatst op: 06-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige sieraden

De sieraden op de website zijn echt allemaal prachtig. Ik heb er al meerdere besteld en ik ben er super tevreden mee. De kwaliteit is ook erg goed en het gaat niet zomaar kapot. Alles zat ook leuk verpakt!

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jesse V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drippy Amsterdam


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
BULIEF Watch Co. logo
BULIEF Watch Co.
1 beoordeling
10
Aaandacht.nl logo
Aaandacht.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drippy Amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Drippy Amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drippy Amsterdam actief?

Drippy Amsterdam is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Drippy Amsterdam reviews? Dan kun je naar de website van Drippy Amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie