TopDealer.nl logo

TopDealer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TopDealer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
991
TopDealer.nl logo
Website
topdealer.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen TopDealer.nl

Ben je op zoek naar een horloge of een accessoire voor het onderhoud en de bewaring van jouw uurwerk? Dan ben je bij TopDealer.nl misschien wel aan het juiste adres. Maar hoe weet je nu of TopDealer.nl echt een goed idee is of niet? Een mogelijkheid is om de reviews over het bedrijf te lezen. Op basis van deze ervaringen krijg je al een veel beter idee van wat TopDealer.nl is en wat de website voor jou kan betekenen. Zijn de beoordelingen positief of negatief? Om die vraag te beantwoorden hebben we op deze pagina de reviews van TopDealer.nl op een rijtje gezet!

Over TopDealer.nl

TopDealer.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in horloges en alle toebehoren van horloges. TopDealer.nl heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in het aanbieden van een breed assortiment en vooral ook alle accessoires voor het onderhoud en het opbergen van horloges. Nergens vind je een ruimer aanbod van dergelijke producten dan bij TopDealer.nl. Ook klanttevredenheid dragen ze bij TopDealer.nl hoog in het vaandel. Om die reden kan je bij TopDealer.nl op eender welk moment terecht bij een productspecialist voor advies of voor specifieke vragen. Bovendien krijg je op alle aangeboden horloges in de webshop minstens twee jaar garantie van de officiële fabrikant. Heb je interesse in de aanbiedingen of de nieuwtjes van TopDealer.nl? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of één van de social media kanalen volgen. Er is een Facebookpagina, een Twitter en een Pinterest!

Waarom kiezen voor TopDealer.nl?

Bij TopDealer.nl vind je een ruim assortiment aan horloges en toebehoren van heel wat topmerken. Om slechts een kleine greep te nemen uit het beschikbare aanbod aan A-merken: 1915 watches, Bering, Braun, Casio, Garmin, Guess, Ice, Modalo en ga zo maar door. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: horloge merken, sieraden, horlogebanden, horlogekisten, tools en watchwinders. Er is ook een sale pagina en een zoekbalk waar je trefwoorden kunt invullen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen Nederland geen verzendkosten. Bij TopDealer.nl streven ze ernaar om elke bestelling binnen de twee à vier werkdagen af te kunnen leveren. Ben je onverhoopt toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan heb je 14 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren of om te ruilen bij TopDealer.nl.

Is TopDealer.nl betrouwbaar?

Kan je erop vertrouwen dat TopDealer.nl een veilige en betrouwbare website is? Het antwoord daarop is gelukkig een volmondige ja. Zo is TopDealer.nl ten eerste al aangesloten bij het bekende keurmerk Webshop Keurmerk. Dat betekent dat ze voldoen aan heel wat kwaliteitscriteria die de veiligheid en betrouwbaarheid van websites meten. Daarnaast kan je veilig betalen bij TopDealer.nl in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. De website zelf is dan ook beveiligd door middel van een SSL certificaat. TopDealer.nl beschikt over een eigen klantenservice en heeft ook een aanwezigheid op diverse social media platformen. Ten slotte vind je op de website ook heel wat contactgegevens terug. Zo vind je niet enkel het adres van hun hoofdzetel, maar ook het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer terug.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van TopDealer.nl staat voor jou klaar bij vragen, problemen en wanneer je op zoek bent naar advies. Er zijn heel wat manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt een brief sturen naar de hoofdzetel. Je kunt telefonisch contact opnemen. Je kunt een mail sturen. Je kunt het contactformulier op de website invullen en je kunt ook via social media een bericht sturen. De klantenservice is geopend op werkdagen en maakt zich sterk dat ze op elke vraag een antwoord geven binnen de 24 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er iets is misgelopen en je een klacht hebt. In dat geval kan je een klacht indienen per mail of via het contactformulier. In de regel krijg je binnen de werkdag en ten laatste na 14 dagen een antwoord op jouw klacht. Bevalt het antwoord niet? Dan kan je nog contact opnemen met de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews, ervaringen en beoordelingen over een webshop zijn van grote waarde voor anderen om de webwinkel correct in te schatten. Heb jij ervaring met TopDealer.nl? Dan kan jij eventueel deze dienst voor toekomstige bezoekers leveren. Schrijf op deze pagina jouw review over TopDealer.nl. Is de kwaliteit van de horloges goed? Hoe zit het met de levertijd? Helpt de klantenservice je vlot verder? Zou je opnieuw bij TopDealer.nl kopen of net niet?

Reviews over TopDealer.nl
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
THE JEWELLER logo
THE JEWELLER
0 beoordelingen
10
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prachtige horloges

Ik heb hier een heel mooi Seiko horloge gekocht voor een goede prijs. Ze hadden een speciale actie gaande waardoor de horloges in de aanbieding waren. Super tof!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Abel B.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TopDealer.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
THE JEWELLER logo
THE JEWELLER
0 beoordelingen
10
DyrbergKern logo
DyrbergKern
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TopDealer.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TopDealer.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TopDealer.nl actief?

TopDealer.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TopDealer.nl reviews? Dan kun je naar de website van TopDealer.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie