Vakantiediscounter logo

Vakantiediscounter ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

56 beoordelingen • 7,2
Bezoek de website
Vakantiediscounter logo
Vakantiediscounter ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
56 beoordelingen • 7,2
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
56 beoordelingen
7,2
5 sterren
52%
4 sterren
13%
3 sterren
7%
2 sterren
2%
1 ster
27%
7,2
7,2
7,2
7,2

Gerelateerde bedrijven

Actievandedag logo Actievandedag
29 beoordelingen
5,9
Alltours logo Alltours
0 beoordelingen
10
Hotelkamerveiling logo Hotelkamerveiling
0 beoordelingen
10

Ervaringen vakantiediscounter

Vakantiediscounter is een goedkope aanbieder in vakanties. Dit roept vaak wat twijfels op want is goedkoop niet vaak duurkoop? Ervaringen met de vakantiediscounter hebben we dan ook online geplaatst. Zo kunnen we andere adviseren of ze hier beste wel of niet hun vakantie willen boeken. Heb je laatst nog een vakantie geboekt en met veel plezier op het strand gelegen? Wij horen het natuurlijk graag want wij verzamelen graag eerlijke ervaringen over de vakantiediscounter.

Over vakantiediscounter

Vakantiediscounter heeft een aantal type vakanties die ze voor de laagste prijs weten aan te bieden. Je kan bij de discounter terecht voor zon, winter, verre reizen, stedentrips en autovakanties. Hierbij proberen ze altijd de beste deal voor je te maken. Dit betekend een lage prijs en een uitstekende vakantie in een prachtig land. Je vind hier absoluut de laagste prijs voor een vakantie naar een mooie bestemming die bij iedereen geliefd is.

Reizen zonder extra kosten.

Het is helaas algemeen bekend dat heel veel reisbureaus ver gaan om zogenaamd de laagste prijs te bieden. Uiteindelijk blijkt dan dat er veel verborgen kosten zijn en dat er alleen een heenvlucht is inbegrepen. Vakantiediscounter probeert de prijzen zo compleet mogelijk met volledige transparantie aan te bieden. Dit betekend dat je niet de hoofdprijs betaald voor een reisje naar de zon en je zeker weet dat er geen extra kosten bijkomen. Voor vertrek of boeking wordt je over alle kosten en eventuele verborgen kosten nog geïnformeerd. Verborgen kosten daarbij moet je denken aan toeristenbelasting, maar dit wordt altijd vooraf gemeld.

Voordelig buiten het hoogseizoen.

De meeste reizen zijn wel vooral voordelig buiten het hoogseizoen. Uiteraard kan je bij Vakantiediscounter ook reizen vinden die in het hoogseizoen voordelig zijn. Hierbij zit gewoon de garantie van ANVR en SGR inbegrepen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat als het reisbureau onverwacht failliet gaat je duur verdiende vakantiegeld verloren gaat. Ontdek zelf wat je kwijt bent als je via een echte discounter dit jaar op vakantie gaat. Je zal merken dat je dit keer eens niet de hoofdprijs betaald in het hoogseizoen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vakantiediscounter

profielfoto van Carlo K.
Carlo K.
22-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Annulering vakantie

Bij deze wil ik Vakantiediscounter van harte bedanken voor hun snelle diensten.
Balend dat mijn vrouw gevallen was, en hierdoor onze vakantie moesten annuleren was binnen een paar uur geregeld. Daarbij stond het nog openstaand bedrag de dag na annulering al op onze rekening.
Vakantiediscounter hartstikke bedankt!!!

profielfoto van Rosa
Rosa
18-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vakantiediscounter

Opnieuw hebben wij via vakantiediscounter geboekt omdat ons dit de vorige keer goed is bevallen. Ook vakanties bekeken via andere sites maar dit was toch echt de goedkoopste!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verloren

Als je voor lief neemt dat je niet weet met welke reisoperator je reist dan is dit een mooie kans om een
scherpe prijs te betalen voor eem mooie reis. Deze maatschappij koopt denk ik restproducten op van andere operators. Verwacht ook niet teveel van het grondpersoneel. Die verschijnen niet en zijn niet bereikbaar. Ook kan je reisbescheiden opeens in het Duits zijn. Al.met al hebben we een fijne wintervakantie gehad.

profielfoto van Sardha
Sardha
14-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mooie vakantie gehad

Wij dochter en ik hebben in Hurghada een mooie vakantie gehad, een mooi complex die Ali Baba.
Genoten van het weer en van de omgeving, het eten had niet echt veel variatie maar voor de periode datw wij er waren was het te doen.

profielfoto van Robert
Robert
14-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Livingstone Jan Thielbaai, geweldig.
Alles was super, kamer, service en personeel.

profielfoto van Leonie
Leonie
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
gewoon top

Sinds een paar jaar boeken we bij de vakantie discounter. Eerste x omdat ze de goedkoopste waren. Daarna omdat ze gewoon goed zijn. Alles op tijd geregeld. Bij vragen goed en snel geholpen. Heb geen punten waarop het verbeterd zou moeten. Accommodatie klopt altijd met wat aangeboden wordt. De reisleiding is aanwezig op tijden dat dat zou moeten volgens planning. Papieren duidelijk en op tijd.

profielfoto van Irma
Irma
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
VakantieDiscounter

Ik heb via VakantieDiscounter een reis geboekt naar Spanje. Alles is vlekkeloos verlopen. Het boeken van de reis via de site gaat prima. Je krijgt regelmatig mails met updates van VakantieDiscounter. Ik heb na het boeken van de reis via de mail nog een paar vragen gesteld. Ook hier is correct en snel op gereageerd. De reisbescheiden heb ik op tijd ontvangen. Verder is tijdens de vakantie ook alles goed geregeld, zoals het hotel en de transfer.

Ik vind het zoeken naar de ideale reis via VakantieDiscounter heel erg prettig. De vele filters die je kunt aangeven helpt hierbij. VakantieDiscounter is niet duur.
Ik boek een volgende keer weer via VakantieDiscounter.

profielfoto van Jolanda P.
Jolanda P.
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!!

Fijne site om makkelijk een betaalbare reis te boeken. Geen onduidelijkheden je weet precies waar je aan toe bent.

profielfoto van Noud K.
Noud K.
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Volop tevreden

Bereikbaarheid en lady out va n de website is duidelijk en goed. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Helpdesk is goed. En op mailcontact wordt snel en adequaat gereageerd.

profielfoto van Hubert
Hubert
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
verrassend mooie accomodaties

We zijn nu enkele keren de de vakantiediscounter op pad geweest. Telkens is alles naar tevredenheid verlopen. We zullen zeker nog vaker van aanbod gbruik maken.

profielfoto van Neeltje P.
Neeltje P.
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vakantiediscounter

Wij boeken de laatste tijd bijna altijd bij de vakantiediscounter omdat alles op en top geregeld de prijs is vaak ook aantrekkelijk en kom je ergens niet uit dan kun je altijd bellen en word je ook keurig netjes geholpen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Attent personeel en goede tips

Goed geholpen door de klantenservice. Zeer snel met beantwoorden van de mails.

profielfoto van Karin
Karin
13-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vakantie discounter top

Wij boeken altijd met vakantie discounter...als er iets is helpen ze altijd uitstekend...altijd vriendelijk..nog nooit geen klachten gehad...toppie...

profielfoto van Joyce
Joyce
06-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

We hebben al een aantal keren een vakantie via vakantiediscounter geboekt.
Een uitgebreid aanbod, een scherpe prijs, behulpzame medewerkers, zoals in de titel vermeld, zijn we zeer tevreden!!

profielfoto van J
J
05-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
ervaring

Doen wat ze beloven.

profielfoto van Devolder K.
Devolder K.
28-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende website

We hadden een reis geboekt en alles is vlot verlopen, geen enkel probleem gehad

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles perfect

Alles was goed geregeld. Ik kan geen aandachtspunten bedenken. Volgend jaar boeken we weer

profielfoto van Claesen C.
Claesen C.
27-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
super tevreden

Onze vakantie geboekt met vakantiediscounter en vind dit toch wel 1 van de beste vakantieaanbieders.Gaan al vele jaren op reis met verschillende aanbieders,maar nog nooit heeft er iemand voorgesteld om medische bijstand aan te bieden ( mijn man is mindermobiel),2 dagen na reservatie kreeg ik een heel vriendelijk telefoontje met de vraag of we hier geen gebruik wouden van maken.Vakantiediscounter,jullie verdienen een dikke pluim vanuit Belgie :)

profielfoto van Alex B.
Alex B.
27-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
goede service

Had vroeg in het jaar reeds een verblijf geboekt via vakantiediscounter. Kregen tijdig de nodige documenten.
Ter plaatse was ook alles prima in orde.
Zal zeker nog terugboeken bij vakantiediscounter

profielfoto van Anita W.
Anita W.
27-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Best geprijsde reisorganisatie

Al jaren trouwe klant van de Vakantiediscounter. Altijd zeer tevreden.

profielfoto van El
El
12-11-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke reis gehad en goeie website!

Een vakantie geboekt via Vakantiediscounter en vond de ervaring op de website heel prettig! Ook de vakantie was prima

profielfoto van Olivier
Olivier
06-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima vakantieaanbieder

Dit jaar voor de 3e maal bij vakantiediscounter geboekt en zijn zeer tevreden.
De 2 voorgaande jaren wintersport vakantie met de auoto geboekt. Prima appartement, prima verzorging.
Dit jaar naar Venetie gevlogen, alles prima in order.
Fijn hotel, prima vlucht, we boeken volgend jaar weer!!!
De Vakantiedisounter bevalt ons prima.

profielfoto van John
John
20-02-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top verzorgd!

Kort samengevat:

Bevestiging snel per mail gekregen! Accommodatie prima! Mail van te voren, leuk! Goede prijs. Top tevreden!

profielfoto van Ruud
Ruud
31-08-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bevestigins mail

Beste mensen na een week nog steeds geen bevestigmail gekregen. Was mn eigen schuld was een leter vergeten.
De klantenservice is moeilijk bereikbaar maar via de facebook chat heeft Laura het allemaal snel opgelost.
Dus niet bellen maar gebruik de facebook chat voor communicatie.
Tnxd Laura
Grtzz
Ruud

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-07-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
top opgelost

Vanmorgen geboekt,toen de email met gegevens kwam stond erbij dat ik geen huurauto had bij geboekt.Dit had ik wel gedaan,moest paar minuten in de wacht en opgelost!!Kreeg gelijk een nieuwe mail met de huurauto erbij inbegrepen.
Ook super te woord gestaan door de medewerkster.

profielfoto van Joy
Joy
21-06-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

Zowel de reis als het (telefonisch) contact na boeking is prima verlopen. Toen medewerkster het antwoord op vraag niet direct wist beloofde ze dezelfde dag terug te bellen. Dit is ook gebeurd en mijn vraag/klacht is naar volle tevredenheid afgehandeld door een vriendelijke en beleefde medewerkster.

profielfoto van Patroel
Patroel
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
alles prima in orde!

t is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. alles is prima, de prijzen zijn scherp, alles wordt netjes afgehandeld via internet en mail. mail met vragen worden snel beantwoord. ik ben zeer tevreden.

profielfoto van Fam G.
Fam G.
19-03-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Van begin tot het eind fantastisch

Ja mensen goedkoop op reis gaan en een mooi prijs gaat toch samen. We zijn vanaf het begni tot het eind echt fantastisch geholopen en hebben een heerlijke vakantie gehad :)

Vakantiediscounter wij boeken vaker bij jullie

profielfoto van Yvonne E.
Yvonne E.
28-02-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en goed

Zo simpel als de titel is, is het ook echt! Een goedkope wintersportvakantie naar frankrijk geboekt (scheelde enkele honderde euros me andere) en alles wat gewoon keurig netjes. We zijn net terug en hebben het fantastisch gehad. Mooi accommodatie, leuke mensen en veel sneeuw! Wat wilt een mens nog meer

Groetjes,
Yvonne en Patrick

profielfoto van Sandra
Sandra
05-02-2019
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima!

Weekje Dubai geweest, last minute. Prima en verzorgt geregeld door Vakantiediscounter. Alle prijzen vergeleken en waren het "goedkoopste"

Schrijf een review over Vakantiediscounter

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Actievandedag logo Actievandedag
29 beoordelingen
5,9
Alltours logo Alltours
0 beoordelingen
10
Hotelkamerveiling logo Hotelkamerveiling
0 beoordelingen
10