de VakantieDiscounter logo

de VakantieDiscounter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
de VakantieDiscounter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
de VakantieDiscounter logo
Website
vakantiediscounter.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VakantieDiscounter

Wil jij voordelig op vakantie naar zonnige bestemmingen als Griekenland, Spanje of Frankrijk? Dan vind je bij VakantieDiscounter gegarandeerd de beste deal. Je betaald geen boekingskosten en profiteert van de zekerheid van ANVR en SGR. Wil je graag meer weten over beoordelingen van VakantieDiscounter? Wij hebben de reviews van vakantiegangers die hun vakantie via VakantieDiscounter hebben geboekt op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om jouw vakantie te boeken via deze reisaanbieder.

Over VakantieDiscounter

De VakantieDiscounter is een bekende reisaanbieder. Het Nederlandse bedrijf, dat onderdeel is van Otravo, is opgericht in 2000 en heeft het hoofdkantoor in Amsterdam. De succesformule van de VakantieDiscounter is dat deze reisaanbieder zich volledig toelegt op het aanbieden van goedkope vakanties. In de begintijd gebeurde dit door een team van medewerkers rond te laten bellen naar partner reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen, om zo de beste aanbiedingen binnen te halen. Tegenwoordig is er veel meer geautomatiseerd, maar blijft de missie van VakantieDiscounter hetzelfde: de beste deals aanbieden tegen de aller laagste prijzen. Uiteraard verblijf jij in de beste accommodaties. Je hebt de keuze uit meer dan 10.000 hotels en appartementen verdeeld over meer dan 50 landen. Hierdoor vind je altijd een mooie reis die past bij jouw vakantiewensen.

Waarom kiezen voor VakantieDiscounter

Kies uit duizenden vakanties voor de allerlaagste prijs bij VakantieDiscounter. Je hebt de keuze uit tientallen bestemmingen, van een zonovergoten vakantie naar Turkije tot een avontuurlijke reis naar Mexico of een romantische vakantie naar Bali. Of je nu op zoek bent naar een adults only accommodatie of juist een kindvriendelijk verblijf zoekt: bij de VakantieDiscounter vind je het gemakkelijk en snel. De website is zeer eenvoudig in gebruik. Maak gebruik van de zoekfilters om jouw droomreis in een aantal klikken te vinden. Je kunt onder andere zoeken op bestemming, de datum dat jij op reis wilt of een specifiek type vakantie. Vul vervolgens in wat jouw vakantie maximaal mag kosten en maak jouw keuze uit het uitgebreide aanbod.

Is VakantieDiscounter betrouwbaar?

Met tientallen jaren ervaring is de VakantieDiscounter bij veel mensen een bekende naam. Zo maakt deze reisaanbieder onder andere reclame op televisie en de radio. Toch valt het altijd aan te raden om recensies te lezen van andere reizigers, omdat je zo het beste beeld kunt vormen van deze organisatie. Het is prettig dat je profiteert van de zekerheid van ANVR en SGR wanneer je jouw vakantie boekt via VakantieDiscounter. Daarnaast heeft dit reisbedrijf een groot aantal prijzen gewonnen over de afgelopen jaren. Zo is VakantieDiscounter geëindigd op de tweede plek bij de ‘Website van het jaar’-verkiezing in de categorie Reizen, heeft het de Zoover Award voor populairste reisbureau gewonnen in 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019. VakantieDiscounter is actief op verschillende social media kanalen en ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo doe jij veel reisinspiratie op en loop je geen goede aanbiedingen mis.

Klantenservice en klachten

Klantenservice staat hoog in het vaandel bij VakantieDiscounter. Er zijn dan ook verschillende manieren waarop je gemakkelijk contact op kunt nemen met een behulpzame medewerker van het online reisbureau. Neem eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen, want de kans is groot dat je hier een antwoord kunt vinden op jouw vraag. Mocht dit niet het geval zijn of als je op zoek bent naar advies, dan valt het aan te raden om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan door een contactformulier in te vullen, door te bellen naar de VakantieDiscounter of door jouw vraag te stellen via één van de social media kanalen (Facebook of Twitter).

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij op vakantie geweest met de VakantieDiscounter? Dan horen we graag van jou hoe dit is bevallen. Vertel bijvoorbeeld over het boekingsproces, hoe eventueel contact met de klantenservice is verlopen en wat jij vindt van het aanbod aan reizen van de VakantieDiscounter. Hoe beviel de accommodatie ter plekke? Zou jij het anderen aanraden om hun vakantie te boeken via deze reisaanbieder? Door jouw ervaring te delen help je andere reizigers bij het maken van de juiste beslissing. Twijfel dus niet en schrijf direct jouw beoordeling over VakantieDiscounter.

Reviews over de VakantieDiscounter

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
34 beoordelingen
5,9
Corendon logo
Corendon
15 beoordelingen
6,7
Alltours logo
Alltours
3 beoordelingen
7,3
7,5
73% zou hier weer kopen
56 beoordelingen
Onze beoordeling over vakantiediscounter.nl

de VakantieDiscounter is geverifieerd door ons expert team. De webshop de VakantieDiscounter bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is de VakantieDiscounter lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via de VakantieDiscounter. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vakantiediscounter.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van vakantiediscounter.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van de VakantieDiscounter.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen enkel antwood op een vraag

Wat een waardeloze service. Ik wacht al een maand op antwood of we het teisgezelschap nog kunnen aanpassen en we vliegen over 5 dagen. Ze reageren gewoon nergens op. Boek hier niet.

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Annulering vakantie

Bij deze wil ik Vakantiediscounter van harte bedanken voor hun snelle diensten.
Balend dat mijn vrouw gevallen was, en hierdoor onze vakantie moesten annuleren was binnen een paar uur geregeld. Daarbij stond het nog openstaand bedrag de dag na annulering al op onze rekening.
Vakantiediscounter hartstikke bedankt!!!

Geplaatst op: 22-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Carlo K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vakantiediscounter

Opnieuw hebben wij via vakantiediscounter geboekt omdat ons dit de vorige keer goed is bevallen. Ook vakanties bekeken via andere sites maar dit was toch echt de goedkoopste!

Geplaatst op: 18-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rosa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verloren

Als je voor lief neemt dat je niet weet met welke reisoperator je reist dan is dit een mooie kans om een
scherpe prijs te betalen voor eem mooie reis. Deze maatschappij koopt denk ik restproducten op van andere operators. Verwacht ook niet teveel van het grondpersoneel. Die verschijnen niet en zijn niet bereikbaar. Ook kan je reisbescheiden opeens in het Duits zijn. Al.met al hebben we een fijne wintervakantie gehad.

Geplaatst op: 15-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie vakantie gehad

Wij dochter en ik hebben in Hurghada een mooie vakantie gehad, een mooi complex die Ali Baba.
Genoten van het weer en van de omgeving, het eten had niet echt veel variatie maar voor de periode datw wij er waren was het te doen.

Geplaatst op: 14-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Sardha

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch

Livingstone Jan Thielbaai, geweldig.
Alles was super, kamer, service en personeel.

Geplaatst op: 14-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Robert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon top

Sinds een paar jaar boeken we bij de vakantie discounter. Eerste x omdat ze de goedkoopste waren. Daarna omdat ze gewoon goed zijn. Alles op tijd geregeld. Bij vragen goed en snel geholpen. Heb geen punten waarop het verbeterd zou moeten. Accommodatie klopt altijd met wat aangeboden wordt. De reisleiding is aanwezig op tijden dat dat zou moeten volgens planning. Papieren duidelijk en op tijd.

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Leonie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
VakantieDiscounter

Ik heb via VakantieDiscounter een reis geboekt naar Spanje. Alles is vlekkeloos verlopen. Het boeken van de reis via de site gaat prima. Je krijgt regelmatig mails met updates van VakantieDiscounter. Ik heb na het boeken van de reis via de mail nog een paar vragen gesteld. Ook hier is correct en snel op gereageerd. De reisbescheiden heb ik op tijd ontvangen. Verder is tijdens de vakantie ook alles goed geregeld, zoals het hotel en de transfer.

Ik vind het zoeken naar de ideale reis via VakantieDiscounter heel erg prettig. De vele filters die je kunt aangeven helpt hierbij. VakantieDiscounter is niet duur.
Ik boek een volgende keer weer via VakantieDiscounter.

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Irma

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima!!

Fijne site om makkelijk een betaalbare reis te boeken. Geen onduidelijkheden je weet precies waar je aan toe bent.

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jolanda P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Volop tevreden

Bereikbaarheid en lady out va n de website is duidelijk en goed. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Helpdesk is goed. En op mailcontact wordt snel en adequaat gereageerd.

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Noud K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verrassend mooie accomodaties

We zijn nu enkele keren de de vakantiediscounter op pad geweest. Telkens is alles naar tevredenheid verlopen. We zullen zeker nog vaker van aanbod gbruik maken.

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Hubert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vakantiediscounter

Wij boeken de laatste tijd bijna altijd bij de vakantiediscounter omdat alles op en top geregeld de prijs is vaak ook aantrekkelijk en kom je ergens niet uit dan kun je altijd bellen en word je ook keurig netjes geholpen

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Neeltje P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Attent personeel en goede tips

Goed geholpen door de klantenservice. Zeer snel met beantwoorden van de mails.

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vakantie discounter top

Wij boeken altijd met vakantie discounter...als er iets is helpen ze altijd uitstekend...altijd vriendelijk..nog nooit geen klachten gehad...toppie...

Geplaatst op: 13-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Karin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

We hebben al een aantal keren een vakantie via vakantiediscounter geboekt.
Een uitgebreid aanbod, een scherpe prijs, behulpzame medewerkers, zoals in de titel vermeld, zijn we zeer tevreden!!

Geplaatst op: 06-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joyce

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ervaring

Doen wat ze beloven.

Geplaatst op: 05-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende website

We hadden een reis geboekt en alles is vlot verlopen, geen enkel probleem gehad

Geplaatst op: 28-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Devolder K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles perfect

Alles was goed geregeld. Ik kan geen aandachtspunten bedenken. Volgend jaar boeken we weer

Geplaatst op: 27-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Onze vakantie geboekt met vakantiediscounter en vind dit toch wel 1 van de beste vakantieaanbieders.Gaan al vele jaren op reis met verschillende aanbieders,maar nog nooit heeft er iemand voorgesteld om medische bijstand aan te bieden ( mijn man is mindermobiel),2 dagen na reservatie kreeg ik een heel vriendelijk telefoontje met de vraag of we hier geen gebruik wouden van maken.Vakantiediscounter,jullie verdienen een dikke pluim vanuit Belgie :)

Geplaatst op: 27-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Claesen C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Had vroeg in het jaar reeds een verblijf geboekt via vakantiediscounter. Kregen tijdig de nodige documenten.
Ter plaatse was ook alles prima in orde.
Zal zeker nog terugboeken bij vakantiediscounter

Geplaatst op: 27-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Alex B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Best geprijsde reisorganisatie

Al jaren trouwe klant van de Vakantiediscounter. Altijd zeer tevreden.

Geplaatst op: 27-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anita W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke reis gehad en goeie website!

Een vakantie geboekt via Vakantiediscounter en vond de ervaring op de website heel prettig! Ook de vakantie was prima

Geplaatst op: 12-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: El

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima vakantieaanbieder

Dit jaar voor de 3e maal bij vakantiediscounter geboekt en zijn zeer tevreden.
De 2 voorgaande jaren wintersport vakantie met de auoto geboekt. Prima appartement, prima verzorging.
Dit jaar naar Venetie gevlogen, alles prima in order.
Fijn hotel, prima vlucht, we boeken volgend jaar weer!!!
De Vakantiedisounter bevalt ons prima.

Geplaatst op: 06-09-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Olivier

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top verzorgd!

Kort samengevat:

Bevestiging snel per mail gekregen! Accommodatie prima! Mail van te voren, leuk! Goede prijs. Top tevreden!

Geplaatst op: 20-02-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bevestigins mail

Beste mensen na een week nog steeds geen bevestigmail gekregen. Was mn eigen schuld was een leter vergeten.
De klantenservice is moeilijk bereikbaar maar via de facebook chat heeft Laura het allemaal snel opgelost.
Dus niet bellen maar gebruik de facebook chat voor communicatie.
Tnxd Laura
Grtzz
Ruud

Geplaatst op: 31-08-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ruud

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top opgelost

Vanmorgen geboekt,toen de email met gegevens kwam stond erbij dat ik geen huurauto had bij geboekt.Dit had ik wel gedaan,moest paar minuten in de wacht en opgelost!!Kreeg gelijk een nieuwe mail met de huurauto erbij inbegrepen.
Ook super te woord gestaan door de medewerkster.

Geplaatst op: 14-07-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima!

Zowel de reis als het (telefonisch) contact na boeking is prima verlopen. Toen medewerkster het antwoord op vraag niet direct wist beloofde ze dezelfde dag terug te bellen. Dit is ook gebeurd en mijn vraag/klacht is naar volle tevredenheid afgehandeld door een vriendelijke en beleefde medewerkster.

Geplaatst op: 21-06-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles prima in orde!

t is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. alles is prima, de prijzen zijn scherp, alles wordt netjes afgehandeld via internet en mail. mail met vragen worden snel beantwoord. ik ben zeer tevreden.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Patroel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Van begin tot het eind fantastisch

Ja mensen goedkoop op reis gaan en een mooi prijs gaat toch samen. We zijn vanaf het begni tot het eind echt fantastisch geholopen en hebben een heerlijke vakantie gehad :)

Vakantiediscounter wij boeken vaker bij jullie

Geplaatst op: 19-03-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fam G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en goed

Zo simpel als de titel is, is het ook echt! Een goedkope wintersportvakantie naar frankrijk geboekt (scheelde enkele honderde euros me andere) en alles wat gewoon keurig netjes. We zijn net terug en hebben het fantastisch gehad. Mooi accommodatie, leuke mensen en veel sneeuw! Wat wilt een mens nog meer

Groetjes,
Yvonne en Patrick

Geplaatst op: 28-02-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Yvonne E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over de VakantieDiscounter


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
34 beoordelingen
5,9
Corendon logo
Corendon
15 beoordelingen
6,7
Alltours logo
Alltours
3 beoordelingen
7,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is de VakantieDiscounter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 56 beoordelingen geplaatst over de VakantieDiscounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is de VakantieDiscounter actief?

de VakantieDiscounter is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) veiling en actiesites.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de de VakantieDiscounter reviews? Dan kun je naar de website van de VakantieDiscounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie