FlixBus logo

FlixBus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FlixBus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
264
FlixBus logo
Website
flixbus.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen FlixBus

Wil je graag een bus ticket kopen bij FlixBus, maar wil je eerst meer te weten komen over deze onderneming, en weten of FlixBus daadwerkelijk betrouwbaar is? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie over FlixBus, lees je waarom je voor FlixBus zou moeten kiezen en lees je of het bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook vind je hier tal van ervaringen van reeds bestaande klanten, en kun je na het lezen van deze informatie en ervaringen zelf een goede keuze kunt maken om wel of geen ticket te kopen bij FlixBus.

Over FlixBus

FlixBus is een busmaatschappij met als missie om duurzaam reizen binnen Europa comfortabel en tegelijkertijd betaalbaar te maken. Het bedrijf is opgericht in 2013 door drie jonge ondernemers uit München. Het bedrijf heeft de manier van reizen in Europa voor miljoenen mensen verandert. Dankzij het unieke concept van FlixBus, namelijk de combinatie van een technologiestartup, internetbedrijf en een klassiek openbaar vervoersbedrijf heeft het bedrijf binnen een korte periode een van het grootste busnetwerk van Europa weten op te bouwen.

Waarom kiezen voor FlixBus

FlixBus biedt betaalbare busreizen binnen heel Europa. De bussen zijn comfortabel en rijden tussen vrijwel alle grote steden binnen Europa. Het bedrijf streeft naar een zo optimaal mogelijke ervaring en een zo groot mogelijk netwerk aan verbindingen in Europa. Het bedrijf werkt samen met regionale buspartners met vaak tientallen jaren ervaring, en zorgt op deze manier voor sterk, internationaal netwerk kwaliteit uit de regio.

Is FlixBus betrouwbaar?

FlixBus is een zeer succesvolle onderneming met partners en klanten over heel Europa. Het bedrijf heeft tal van positieve recensies en tevreden klanten. Daarnaast heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, biedt het bedrijf veilige betaalmethode, en kun je het bedrijf eenvoudig benaderen. Je kunt dus zonder problemen online een busreis boeken via deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Via de website van FlixBus kun je terecht voor al je vragen, opmerkingen of eventuele klachten. Je kunt eenvoudig via de website en boeking plaatsen en je boeking beheren. Daarnaast heeft FlixBus ook een klantenservice die je telefonisch of per mail kunt benaderen indien je vragen hebt. Doorgaans wordt je snel en goed geholpen door FlixBus. Indien je een klacht hebt over bijvoorbeeld een vertraagde bus, kun je via de website eenvoudig een klacht indienen en ontvang je het aankoopbedrag van de busreis terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens een busreis via FlixBus geboekt? Schrijf dan een recensie, en laat andere mensen weten hoe jouw busreis is verlopen. Beschrijf bijvoorbeeld in jouw recensie of de busreis bevallen is, of de bus op tijd was, en of je in de toekomst wellicht vaker bij FlixBus zou boeken. Beschrijf daarnaast ook of je FlixBus aan andere zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review help je andere met het maken van een goede beslissing om wel of geen busreis bij FlixBus te boeken.

Reviews over FlixBus

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met FlixBus

FlixBus is geverifieerd door ons expert team. De webshop FlixBus bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FlixBus lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FlixBus. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van flixbus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van flixbus.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Unhuman

Unhunman , compagny made to make profit. They leave people standing for 10 hours for a delay, and then they can't even come on the bus because they don't have a smartphone to get a new ticket for the replacement bus. Scandalous! Even more , the busdriver gets agressive and threatens to throw people out when you adress the problem to him.
(Other busdrivers told us the problem according to them: the tickets are too cheap)

Geplaatst op: 07-07-2022
Laatst bewerkt op: 07-07-2022
Geschreven door: Joris

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top bedrijf

Goedkoop en is echt de nieuwe manier van reizen.

Geplaatst op: 19-08-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FlixBus


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FlixBus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over FlixBus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FlixBus actief?

FlixBus is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) busreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FlixBus reviews? Dan kun je naar de website van FlixBus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie