Flixbus logo

Flixbus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Flixbus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Flixbus logo
Website
flixbus.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Flixbus

Sinds 2013 stapte Flixbus in de wereld van het vervoeren van mensen. Door duurzame bussen te gebruiken, veel comfort te bieden en een goede prijs te hanteren onderscheidt Flixbus zich van alle andere vervoersbedrijven. En jij wilt natuurlijk wel zeker zijn dat dit allemaal klopt! Daarom lees je hier alle Flixbus ervaringen van andere reizigers zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

Flixbus ervaringen

Flixbus biedt reizen aan door heel Europa en dan wil je natuurlijk wel weten dat alles 100% goed is geregeld. Zeker wanneer je een volledige rondreis gaat maken dan wil je met een betrouwbare partij te maken hebben. Help daarom een transparant beeld op te bouwen van Flixbus door je Flixbus beoordeling hier achter te laten. Deze Flixbus reviews kunnen andere toekomstige klanten lezen waardoor zij niet voor verassingen komen te staan.

Over Flixbus

Flixbus is relatief nog een jong vervoersbedrijf welke in 2013 haar deuren opende. Doormiddel van groene bussen en de goede comfort van deze bussen onderscheiden zij zich onder andere busdiensten welke reizigers verplaatsen door Europa. Zo is er onder meer gratis WiFi te gebruiken in de bus en kan je de bussen realtime volgen. Daarbij zijn de prijzen flexibel wat betekend dat je nooit teveel betaald voor je reis. De busdienst is ooit in Duitsland begonnen, maar inmiddels al uitgegroeid door heel Europa. Je kan zelfs van Nederland naar Zweden reizen als je zou willen. Op dit moment zijn er meer dan 2500 bestemmingen te bereiden in 32 verschillende landen. Jaarlijks maken meer dan 50 miljoen mensen gebruik van Flixbus.

Natuurlijk speelt veiligheid een belangrijke rol bij Flixbus. Tenslotte zit je met een grote groep mensen in een vervoersmiddel en dan is iedereen zijn veiligheid top prioriteit. Niet voor niets is er GPS tracking waardoor niet alleen de busschaffeurs de pauzetijden in de gaten kunnen houden, maar ook de kantoren. Zo zijn de rusttijden erg belangrijk en zijn er bij nachtbussen zelfs twee chauffeurs aanwezig zodat de bus gewoon door kan rijden en zij voldoende rust hebben.

Reviews over Flixbus

Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
GoFun logo
GoFun
4 beoordelingen
6,3
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Flixbus

Flixbus is geverifieerd door ons expert team. De webshop Flixbus bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Flixbus lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Flixbus. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van flixbus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van flixbus.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top bedrijf

Goedkoop en is echt de nieuwe manier van reizen.

Geplaatst op: 19-08-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Flixbus


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
GoFun logo
GoFun
4 beoordelingen
6,3

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flixbus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Flixbus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flixbus actief?

Flixbus is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) busreizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flixbus reviews? Dan kun je naar de website van Flixbus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie