Flixbus logo

Flixbus ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
Flixbus logo
Flixbus ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Roompot.nl logo Roompot.nl
2 beoordelingen
10
Hotels.nl logo Hotels.nl
0 beoordelingen
10
TravelDiaries logo TravelDiaries
0 beoordelingen
10

Sinds 2013 stapte Flixbus in de wereld van het vervoeren van mensen. Door duurzame bussen te gebruiken, veel comfort te bieden en een goede prijs te hanteren onderscheidt Flixbus zich van alle andere vervoersbedrijven. En jij wilt natuurlijk wel zeker zijn dat dit allemaal klopt! Daarom lees je hier alle Flixbus ervaringen van andere reizigers zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

 

Flixbus ervaringen

 

Flixbus biedt reizen aan door heel Europa en dan wil je natuurlijk wel weten dat alles 100% goed is geregeld. Zeker wanneer je een volledige rondreis gaat maken dan wil je met een betrouwbare partij te maken hebben. Help daarom een transparant beeld op te bouwen van Flixbus door je Flixbus beoordeling hier achter te laten. Deze Flixbus reviews kunnen andere toekomstige klanten lezen waardoor zij niet voor verassingen komen te staan.

 

Over Flixbus

 

Flixbus is relatief nog een jong vervoersbedrijf welke in 2013 haar deuren opende. Doormiddel van groene bussen en de goede comfort van deze bussen onderscheiden zij zich onder andere busdiensten welke reizigers verplaatsen door Europa. Zo is er onder meer gratis WiFi te gebruiken in de bus en kan je de bussen realtime volgen. Daarbij zijn de prijzen flexibel wat betekend dat je nooit teveel betaald voor je reis. De busdienst is ooit in Duitsland begonnen, maar inmiddels al uitgegroeid door heel Europa. Je kan zelfs van Nederland naar Zweden reizen als je zou willen. Op dit moment zijn er meer dan 2500 bestemmingen te bereiden in 32 verschillende landen. Jaarlijks maken meer dan 50 miljoen mensen gebruik van Flixbus.

 

Natuurlijk speelt veiligheid een belangrijke rol bij Flixbus. Tenslotte zit je met een grote groep mensen in een vervoersmiddel en dan is iedereen zijn veiligheid top prioriteit. Niet voor niets is er GPS tracking waardoor niet alleen de busschaffeurs de pauzetijden in de gaten kunnen houden, maar ook de kantoren. Zo zijn de rusttijden erg belangrijk en zijn er bij nachtbussen zelfs twee chauffeurs aanwezig zodat de bus gewoon door kan rijden en zij voldoende rust hebben.

 

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Flixbus

profielfoto van Wouter
Wouter
19-08-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf

Goedkoop en is echt de nieuwe manier van reizen.

Schrijf een review over Flixbus

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Roompot.nl logo Roompot.nl
2 beoordelingen
10
Hotels.nl logo Hotels.nl
0 beoordelingen
10
TravelDiaries logo TravelDiaries
0 beoordelingen
10