Vaccinaties Op Reis logo

Vaccinaties Op Reis reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vaccinaties Op Reis reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2376
Vaccinaties Op Reis logo
Website
vaccinatiesopreis.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vaccinaties Op Reis

Als je ervoor kiest om op vakantie te gaan naar een ver land buiten Europa, of regelmatig voor je werk de wereld over moet reizen, ontkom je er haast niet aan. De kans is erg groot dat er sterk wordt geadviseerd om een vaccinatie te nemen. Je vergroot hierdoor je veiligheid in het buitenland en voorkomt dat je vervelende tripjes naar een vreemd ziekenhuis moet maken. Om deze vaccinatie zo toegankelijk mogelijk te maken, is Vaccinaties Op Reis in het leven geroepen. Op deze pagina lees je verschillende reviews van andere reizigers over Vaccinaties Op Reis en we hebben de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

Over Vaccinaties Op Reis

Duizenden reizigers zijn je bij Vaccinaties Op Reis al voor gegaan. En dat is natuurlijk ook met een reden. Zo kun je ervoor kiezen om je vaccinatie 's avonds en in het weekend te krijgen en de vaccinatie wordt ook nog eens vaak volledig vergoed. Een gediplomeerde specialist staat altijd voor je klaar en Vaccinaties Op Reis is LCR geregistreerd. Het is daarom volkomen normaal dat jaarlijks meer dan 35.000 reizigers ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan een van de vestigingen van Vaccinaties Op Reis. Dankzij de vele locaties in het land is de kans erg groot dat je jezelf ook bij jou in de buurt kunt laten vaccineren door het team van Vaccinaties Op Reis.

Waarom kiezen voor Vaccinaties Op Reis

Bij Vaccinaties Op Reis ben je aan het juiste adres voor een erg breed scala aan vaccinaties die tijdens een reis in het buitenland aan te raden zijn. Je maakt direct en online een vaccinatie afspraak. Laat je vaccineren en ga gezond op reis! Heb je bijvoorbeeld ook een coronatest nodig voor je reis? Ook deze test boek je eenvoudig en snel via Vaccinaties Op Reis. Je weet in alle gevallen altijd zeker dat je goed voorbereid op reis gaat en nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan op de plek van bestemming.

Is Vaccinaties Op Reis betrouwbaar?

Vaccinaties Op Reis staat vandaag de dag bekend de specialist voor inentingen in Nederland. Het bedrijf is BIG geregistreerd en de gespecialiseerde vaccinatie verpleegkundigen en artsen adviseren en vaccineren jaarlijks ruim 35.000 reizigers. Hierdoor ga je altijd met een erg goed gevoel naar een van de locaties in het land en je weet altijd zeker dat je erg goed geholpen gaat worden.

Klantenservice en klachten

Het krijgen van een vaccinatie kan natuurlijk soms erg spannend zijn. Wil je graag meer weten over dit proces of wil je persoonlijk met iemand spreken voor het maken van een afspraak? Je stelt je vragen door tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen of door 24/7 een e-mail te sturen naar het team van Vaccinaties Op Reis.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een vaccinatie gehaald bij een van de locaties van Vaccinaties Op Reis? Laat je review achter op deze pagina en deel je ervaringen die je hebt met dit bedrijf.

Reviews over Vaccinaties Op Reis
Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
BALZY logo
BALZY
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vaccinaties Op Reis

Vaccinaties Op Reis is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vaccinaties Op Reis bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vaccinaties Op Reis lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vaccinaties Op Reis. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vaccinaties Op Reis is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vaccinatiesopreis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goed

Er was een klein beetje uitloop vanwege een laptop storing maar daar neem ik ze niet op kwalijk. Ze hebben hier netjes hun excuses voor aangeboden en de test is vervolgens netjes afgenomen. Ze waren verder erg vriendelijk.

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samuel B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vaccinaties Op Reis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
4 beoordelingen
8
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5
BALZY logo
BALZY
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vaccinaties Op Reis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vaccinaties Op Reis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vaccinaties Op Reis actief?

Vaccinaties Op Reis is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vaccinaties Op Reis reviews? Dan kun je naar de website van Vaccinaties Op Reis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie