UwCartridgeWinkel logo

UwCartridgeWinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

UwCartridgeWinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
4978
UwCartridgeWinkel logo
Website
UwCartridgeWinkel
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen UwCartridgeWinkel

Cartridges en toners voor printers zijn door de band genomen behoorlijk prijzig. Jammer genoeg heb je ze natuurlijk ook wel nodig om verder te kunnen werken. Gelukkig hoef je niet per se te vertrouwen op de producten van de A-merken en fabrikanten zelf. Door te kiezen voor een huismerk kan je behoorlijk wat besparen. Shop bijvoorbeeld op UwCartridgeWinkel en je geeft al meteen een stukje minder uit. Maar zijn de cartridges van UwCartridgeWinkel wel van een goede kwaliteit? Zijn de ervaringen van hun klanten goed? Door even de beoordelingen en reviews geschreven door echte klanten van UwCartridgeWinkel na te lezen weet je dat meteen.

Over UwCartridgeWinkel

UwCartridgeWinkel is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van huismerk cardridges en toners doorheen de Benelux. Het was bij de oprichting in januari 2011 dan ook de mission statement van oprichter Martijn om een goedkoper alternatief te bieden voor de dure A-merken. UwCartridgeWinkel groeide razendsnel en na enkele jaren werd er niet alleen verhuisd naar een nieuw pand, maar werd er ook meer ingezet op de zakelijke markt. Vandaag de dag is UwCartridgeWinkel internationaal actief en steunt het op een ruime kennis van zaken, specialisatie in diverse domeinen en een uitstekende klantenservice. Zo kan je bij UwCartridgeWinkel terecht voor vragen over eender welk product uit het assortiment, geniet je van een stevige garantie en een duidelijke manier van werken. Of je nu op zoek bent naar goedkope cartridges van Canon, Epson, HP, Xerox, Samsung of meer: je vindt het bij UwCartridgeWinkel terug. Voor nog extra korting en op de hoogte te blijven van diverse promoties kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor UwCartridgeWinkel?

Voor UwCartridgeWinkel kies je in de eerste plaats voor de uitstekende prijzen. Daarnaast vind je in de webshop ook een enorm assortiment aan opties en producten. De website zelf stuurt je door naar de volgende categorieën: inktcartridges en toners, papieer, kantoorartikelen, printers, labels en acties. Goed om te weten is dat je bij UwCartridgeWinkel geniet van een niet goed, geld terug garantie. Heb je de cartridge gevonden die je zocht? Dan wordt jouw bestelling al gratis aan huis geleverd vanaf een bestelbedrag van veertig euro. Bestel je jouw benodigheden voor 22 uur? Dan kan je erop rekenen dat je de producten reeds de volgende dag in huis hebt. Je krijgt steeds tien jaar garantie op aankopen en het is bij UwCartridgeWinkel ook mogelijk om gratis retour te sturen. Dat is altijd handig meegenomen!

Is UwCartridgeWinkel betrouwbaar?

Zeker als het gaat om huismerk cartridges en toners kan je je afvragen of de verkoper wel zo betrouwbaar is. Bij UwCartridgeWinkel hoef je je die vraag gelukkig niet te stellen. Niet alleen vind je bij UwCartridgeWinkel tal van reviews greschreven door echte klanten maar bovendien kan je ook de klantendienst van het bedrijf ten allen tijde contacteren. Op de website vind je dan weer het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw-nummer van UwCartridgeWinkel. Ten slotte is het bedrijf ook aangesloten bij e-trusted shops en bij het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat je niet alleen op beide oren kunt slapen maar bovendien ook nog eens geniet van een stevige kopersbescherming.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of heb je een klacht voor UwCartridgeWinkel? Dan kan je op de website best even eerst de veelgestelde vragen doorlezen. Helpt dit je niet vooruit? Dan zijn er gelukkig heel wat manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Zo kan je tijdens de kantooruren bellen of je kunt ook gebruik maken van de live chat functie van de klantendienst. Ook kan je via WhatsApp een berichtje sturen of een mail sturen. Op mails krijg je binnen de vier uur een reactie tijdens werkdagen en via WhatsApp zelfs binnen de vijf minuten. Klachten kan je via elk kanaal doorgeven aan UwCartridgeWinkel of je kunt Thuiswinkel Waarborg contacteren met jouw klacht. Deze organisatie zal dan trachten tot een vergelijk te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens vaker producten bij UwCartridgeWinkel? Dan is jouw ervaring van belang voor al onze bezoekers. Schrijf jouw review over UwCartridgeWinkel op deze pagina en help hen verder. Hoe zou je de kwaliteit van de cartridges bijvoorbeeld beoordelen? Is het aanbod op de website voldoende groot? Hoe zit het met de geleverde hulp en informatie? Zou je opnieuw kopen bij UwCartridgeWinkel of net niet? En waarom dan wel? Jouw mening is belangrijk!

Reviews over UwCartridgeWinkel
Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
7,5
0% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Nooit meer

Ik heb een bestelling gedaan van 2x inktpatronen voor mijn printer.Voor 22u morgen in huis leugens ik heb besteld vrijdag en oke weekend ertussen contact opgenomen we zijn bijna weer vrijdag heb ze nog niet vraag me af of ik ze ooit ga ontvangen wel 88euro betaald
Nooit koop ik er nog iets.
Contact ja vertaging door bpost mijne frak ze zijn onderweg mevrouw vraag me af of dit waar ga zijn

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Nathalie T.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over UwCartridgeWinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actiecanvas.nl logo
Actiecanvas.nl
1 beoordeling
9,5
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UwCartridgeWinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over UwCartridgeWinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UwCartridgeWinkel actief?

UwCartridgeWinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UwCartridgeWinkel reviews? Dan kun je naar de website van UwCartridgeWinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie